Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Boehringer Ingelheim

Παρουσίαση Boehringer Ingelheim

Boehringer Ingelheim είναι ένας παγκόσμιος όμιλος εταιρειών αγκαλιάζει πολλούς πολιτισμούς και πολύμορφες κοινωνίες. Οι στόχοι και οι πεποιθήσεις της ομάδας της Boehringer Ingelheim companies' μπορεί να συνοψιστούν σε μία μόνο φράση: Αξία μέσω της καινοτομίας, την κεντρική έννοια του εταιρικού οράματος μας. Μαζί με την έννοια της εταιρικής μας κουλτούρας "Lead & Learn", το όραμα αυτό είναι ο οδηγός της εταιρικής μας κουλτούρας. Η Boehringer Ingelheim είναι μία από τις παγκοσμίου φήμης φαρμακευτική εταιρεία με γνώμονα την περισσότερα από 125 χρόνια εμπειρία μας.

Γνωρίστε τις αξίες που μας οδηγούν: Φροντίδα, ανεξαρτησία, υπευθυνότητα και την καινοτομία. Μια κλινική δοκιμή είναι μια ερευνητική μελέτη για να απαντήσει κανείς σε συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με μια νέα ιατρική θεραπεία (φάρμακα / ναρκωτικά, ιατρική συσκευή, νέες θεραπείες, εμβόλια), ή να βρεί νέες αποτελεσματικούς τρόπους χρησιμοποιώντας γνωστές θεραπείες. Κλινικές δοκιμές χρησιμοποιούνται για να καθοριστεί εάν αυτές οι νέες θεραπείες είναι τόσο ασφαλείς και αποτελεσματικές. Η διεξαγωγή κλινικών δοκιμών της Boehringer Ingelheim και των χορηγών της για τη δημιουργία ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας των φαρμάκων που επεξεργάζεται αποσκοπεί στην ενίσχυση των δυνατοτήτων μας για την καινοτομία και την ενθάρρυνση της επιστημονικής δημιουργικότητας για ασθένειες με μεγάλη ανεκπλήρωτη ιατρική ανάγκη.

Γιατί Boehringer Ingelheim

Βασίζεται σε τρεις πυλώνες:

  1. Ανακάλυψη Θεραπευτικής Έρευνας, εστιάζοντας στις βασικές ασθένειες και επενδύοντας δραστήρια από νωρίς στην έρευνα, μέσω της κλινικής ανάπτυξης και τέλος στη φάση της αγοράς.
  2. Επιστημονικές πλατφόρμες, στις οποίες επικεντρωνόμαστε σε δυναμικότερα ερευνητικά πεδία, όπως το ανοσοποιητικό διαφοροποίησης και της αναγεννητικής ιατρικής, που μπορεί να επηρεάσουν και να δημιουργήσει νέες προοπτικές σε διάφορους θεραπευτικούς τομείς.
  3. Έρευνα Πέρα από τα Σύνορα, όπου εξερευνούμε αναδυόμενη επιστήμη και την τεχνολογία, αλλά και πέρα ​​από την Ανακάλυψη Θεραπευτικής Έρευνας προετοιμάζουμε μια έγκαιρη και αποτελεσματική έναρξη των αναδυόμενων νέων ιατρικών και επιστημονικών τεχνολογιών.

Με τις επιτυχίες της Boehringer Ingelheim στην έρευνα & ανάπτυξη συνεχώς ενισχύουμε το χαρτοφυλάκιο των φαρμάκων για να προσφέρουμε στους ασθενείς αληθινό θεραπευτικό όφελος.

Η στρατηγική μας επικεντρώνεται σε τέσσερις θεραπευτικούς τομείς έρευνας με μεγάλη ιατρική ανάγκη:

  • Ανοσολογίας και ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος,
  • Καρδιομεταβολικές ασθένειες,
  • Ασθένειες του κεντρικού νευρικού συστήματος, και
  • Ογκολογία.

Πολλά χρόνια εμπειρίας σε αυτόν τον θεραπευτικό τομέα μας επέτρεψαν να βοηθήσουμε τα εκατομμύρια των ασθενών που πάσχουν από δυνητικά απειλητικές για τη ζωή καρδιαγγειακές και μεταβολικές παθήσεις. Η έρευνα και η ανάπτυξη μας έχει οδηγήσει σε σημαντικά επιτεύγματα κατά τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα στην θρομβοεμβολικών νοσημάτων και τον διαβήτη τύπου 2.

Τρέχουσες ερευνητικές μας προσπάθειες επικεντρώνονται σε νέες στρατηγικές για τη θεραπεία του διαβήτη, της παχυσαρκίας, μη-αλκοολική στεατοηπατίτιδα (NASH), διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας, και της χρόνιας νεφρικής νόσου. Μαζί αυτές οι θεραπείες αλληλοσυμπληρώνονται, ώστε να μειώνεται ο κίνδυνος καρδιαγγειακής νοσηρότητας και θνησιμότητας.

Περίπου 300 επιστήμονες εργάζονται σε πλήρως ολοκληρωμένο κέντρο ανακάλυψης φαρμάκων μας .

Στο Boehringer Ingelheim, η έρευνα και ανάπτυξη πραγματοποιείται σε τρεις σημαντικές περιοχές έρευνας & ανάπτυξης (Ridgefield, ΗΠΑ, Biberach, Γερμανία και τη Βιέννη, Αυστρία) και δύο κέντρα υποστήριξης (Κόμπε, Ιαπωνία και Μιλάνο, Ιταλία).

Κατά την τελευταία δεκαετία κλινική έρευνα διεξήχθη σε 87 χώρες σε όλο τον κόσμο όπου ανέδειξε ότι οι άνθρωποι με τις καλύτερες επιστημονικές και τεχνολογικές γνώσεις, ευέλικτη σκέψη και η καλή επικοινωνία, οι οποίοι λειτουργούν καλά με τους συνομηλίκους τους εντός και εκτός της εταιρείας μπορούν να εγγυηθούν την επιτυχία στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης.

Το όραμά μας "Αξία μέσω της Καινοτομίας" είναι η κινητήρια δύναμη της ανακάλυψης φαρμάκων σε όλο τον κόσμο- sites -έρευνα και ανάπτυξη. Εκτός από την ανάπτυξη των ουσιών εξέχοντα θέση την έρευνα για τη θεραπεία των καρδιαγγειακών, κεντρικού νευρικού συστήματος, του αναπνευστικού, ουρολογικών και ιολογική διαταραχές, η έρευνα έχει προχωρήσει επιτυχώς και σε ογκολογικές, μεταβολικές και θρομβοεμβολικές νόσους.