Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Boderm

Παρουσίαση Boderm

Η Επιλογή της Boderm για Υγιές και Λαμπερό Δέρμα

Η Boderm είναι μια κορυφαία μάρκα στον τομέα της φροντίδας δέρματος, προσφέροντας μια πλούσια γκάμα προϊόντων σχεδιασμένων να αντιμετωπίζουν ειδικές ανάγκες και να προσφέρουν λύσεις στα πιο σύνθετα προβλήματα του δέρματος. Μέσα από την εξειδικευμένη γκάμα τους, οι πελάτες μπορούν να βρουν προϊόντα για την αντιμετώπιση της λιπαρότητας, της ακμής, της δερματίτιδας, καθώς και προϊόντα για την ενυδάτωση και την αναζωογόνηση του δέρματος.

Ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της εταιρείας είναι η κρέμα Boderm Acmed Azelaic Acid 20%, η οποία στοχεύει στη διόρθωση των ατελειών του λιπαρού δέρματος. Αυτή η ελαφριά κρέμα, δερματολογικά ελεγμένη και χωρίς άρωμα, περιέχει 20% Αζελαϊκό Οξύ, προσφέροντας ένα ισχυρό όπλο κατά των ατελειών του δέρματος, ενώ η εφαρμογή της μπορεί να γίνεται 1-2 φορές την ημέρα για έως και 12 εβδομάδες​.

Η Boderm δεν παρέχει μόνο λύσεις για ειδικά προβλήματα δέρματος αλλά επικεντρώνεται και στην πρόληψη. Με προϊόντα όπως οι ενυδατικές κρέμες, τα σαπούνια, τα σπρέι και τα αφρόλουτρα, η Boderm καλύπτει μια ευρεία γκάμα αναγκών, στοχεύοντας ταυτόχρονα στην απαλότητα, την ενυδάτωση και την προστασία του δέρματος από τις καθημερινές επιθέσεις του περιβάλλοντος​.

Η επιλογή της Boderm για τη φροντίδα του δέρματος αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της εταιρείας στην παροχή ποιοτικών, ασφαλών και αποτελεσματικών λύσεων, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προκλήσεις της σύγχρονης δερματολογίας. Είτε πρόκειται για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων είτε για την καθημερινή προστασία και φροντίδα, η Boderm προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στην υγεία και την ομορφιά του δέρματος.