Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Bioclin

Παρουσίαση Bioclin

Η επιχείρησή μας στον τομέα της υγείας είναι προσωπική μας υπόθεση! Η BioClin είναι μια ολλανδική εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Δρ Annelize Goedbloed (1939, Ιατρικής Βιολόγος) και τον κ Floris Koumans (1967, Στρατηγικό Μάνατζμεντ) το 1989 στην πόλη του Delft. Η εταιρία δημιουργεί νέες και ελκυστικές προτάσεις προϊόντων με κεντρική αξία τον καταναλωτή κατέχει μοναδική και ελκυστική θέση στην αγορά.

Η BioClin επικεντρώνεται σε φυσικά προϊόντα φροντίδας για την υγεία παρέχοντας ιατρικές συσκευές και προϊόντα προσωπικής φροντίδας. Για περισσότερα από 15 χρόνια, BioClin έχει αφιερωθεί στην ανάπτυξη και την παραγωγή καινοτόμων ιδεών για την υγεία. Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα μέσω φαρμακεία σε όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '80 ο Δρ Annelize Goedbloed ο ιατρικός βιολόγος με πάθος για τη φύση και απίστευτο ανοιχτό μυαλό συμμετείχε στην κλινική έρευνα. Ήδη από τότε αναγνωρίζεται η εξαιρετικά επικίνδυνη υπερβολική χρήση των αντιβιοτικών: όχι μόνο στην αντοχή αλλά κυρίως όσον αφορά στην λανθασμένη χρήση και την μεγάλη αρνητική επίδραση στον άνθρωπο με αποτέλεσμα πολλές παρενέργειες.

Τα φυσικά αντιβιοτικά έχουν τη θέση τους στον κόσμο της ιατρικής και σε περίπτωση σοβαρών λοιμώξεων μπορεί να αποτελέσει ένα φάρμακο ίασης. Αλλά το πόσο συχνά εμφανίζονται σοβαρές λοιμώξεις εξαρτάται από την ορθή χρήση των αντιβιοτικών. Δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε τη βακτηρίαση πριν το μετατρέπει σε μια κατάφωρη μόλυνση? Τις περισσότερες περιπτώσεις μπορούμε.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, χρειαζόμαστε μια εναλλακτική λύση. Η καλύτερη θεραπεία που είναι πολύ αποτελεσματική και ασφαλής, έχει άμεση επίδραση στα ενοχλητικά συμπτώματα και δεν έχει περιορισμούς. Η BioClin εργάζεται συνεχώς για νέα προϊόντα και επεκτείνεται σε νέες αγορές ταχύτατα σε όλο τον κόσμο. Νοοτροπία μας αποτελεί η δημιουργικότητα και η επιχειρηματικότητα.

Καμία εταιρεία δεν μπορεί να αναπτυχθεί επιχειρηματικά χωρίς να συνεργάζεται με αξιόλογους και σταθερούς εταίρους. Η εντιμότητα και η συνέπεια είναι βασικές αρχές μας για μια μακροπρόθεσμη υγιής σχέση με τους καταναλωτές.