Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Bio Oil

Παρουσίαση Bio Oil

Το Βιο Oil® είναι ένα ειδικό λάδι ενυδάτωσης που λειαίνει και τονώνει ουλές, ραγάδες και λεκέδες του δέρματος. Είναι επίσης αποτελεσματικό για τη γήρανση και το αφυδατωμένο δέρμα. Το Bio-Oil® έχει κερδίσει 76 βραβεία περιποίησης της επιδερμίδας από το παγκόσμιο λανσάρισμα του το 2002.

Είναι το Νο 1 σε πωλήσεις λάδι πολλαπλών χρήσεων περιποίησης της επιδερμίδας στην Αμερική. Ουλές και ραβδώσεις επηρεάζουν ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού, ωστόσο, παρά το πόσο συχνά συμβαίνουν μπορούν να έχουν ένα ψυχοκοινωνικό αντίκτυπο που επηρεάζει την ευημερία ενός ατόμου. Στην πραγματικότητα, το 26% των νοσηλευτών έχουν δει ασθενείς τους να εμφανίζουν καθυστερημένη ανάρρωση από ατυχήματα κάτι το οποίο οφείλεται στις ψυχολογικές επιπτώσεις από σημάδια τους έχουν, και μία στις επτά μαίες έχουν βιώσει περιπτώσεις όπου οι ραγάδες σε μια γυναίκα μπορεί να επηρεάσει άμεσα την ανάρρωσή της από τη γέννηση ή το δεσμό με το μωρό της.

Γιατί Bio Oil

Το Bio Oil επίσης χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και περιόδων ταχείας ανάπτυξης και να βοηθήσει στην πρόληψη του σχηματισμού σημαδιών στο δέρμα. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι παρόλο που καμία θεραπεία δεν μπορεί να εξαλειφθεί πλήρως ουλές και ραγάδες, είναι ζωτικής σημασίας για τη διαχείριση των προσδοκιών του ασθενούς να περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα κατά τη χρήση οποιασδήποτε τέτοιας θεραπείας.

Το Bio Oil έχει διαμορφωθεί από ένα μίγμα αιθέριων ελαίων φυτών και βιταμινών τα οποία είναι γνωστά για τις ευεργετικές ιδιότητες της υγείας του δέρματος και της εμφάνισης. Το Bio-Oil περιέχει επίσης ένα μοναδικό συστατικό που ονομάζεται Purcellin Oil ™, το οποίο μειώνει το ιξώδες του σκευάσματος, έτσι ώστε να μπορεί να απορροφηθεί εύκολα από το δέρμα αντί να ενεργεί επιφανειακά στην επιφάνεια. Η οξείδωση επηρεάζει την δραστικότητα των συστατικών.

Σε αντίθεση με κρέμες, οι οποίες βασικό συστατικό τους είναι το νερό που επιτρέπει στο οξυγόνο την οξείδωση των συστατικών και επηρεάζει την ποιότητα των βιταμινών, τα έλαια παρέχουν ένα καλύτερο περιβάλλον αποθήκευσης.