Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Παρουσίαση Aveeno

Η αποστολή μας: Πιστεύουμε ότι η φύση έχει τη δύναμη να κάνει τη ζωή μας όμορφη.

Ανακαλύπτοντας τα πιο δραστικά Naturals ® συστατικά των προϊόντων που προέρχονται από τη φύση μας θα ξεκλειδώσετε τη δύναμή τους και θα σας ανταμείψουν με ένα πραγματικά υγιές δέρμα.

Η ανάπτυξη προϊόντων είναι τόσο αποτελεσματική γι΄αυτό και μας εμπιστεύονται καταναλωτές και επαγγελματίες του τομέα της υγείας και της ομορφιάς. Φέρνοντας καινοτομίες για όμορφη και υγιή επιδερμίδα χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά που καλλιεργούνται σε περιοχές που προσφέρουν ένα ιδανικό περιβάλλον για το φυτό για να αναπτυχθούν και να παράγουν ευεργετικές ιδιότητες.

Οι επιστήμονές μας επιλέγουν υψηλά πρότυπα συστατικών και με διαδικασίες που διατηρούν τη δύναμη και την καθαρότητα των συστατικών παρέχουν ένα άριστο αποτέλεσμα.   Από το ταπεινό ξεκίνημα μας το 1945, η ιστορία της AVEENO ® έχει καταδείξει τις ικανότητές της.

Με την απελευθέρωση των δυνάμεων της φύσης και μέσα από την επιστημονική πρόοδο, έχουμε ανακαλύψει τρόπους για να γαλουχήσουμε και να μετατρέψουμε το δέρμα και τα μαλλιά σε κατάσταση φυσικής υγείας και ομορφιάς.

Η ιστορία της Aveeno

Ιδρυτές και εφευρέτες οι Αμερικανόι και φιλάνθρωποι αδελφοί Albert και Sidney Musher, οι οποίοι μέσα από βαθιά περιέργεια για το πώς λειτουργούν τα πράγματα και πώς αλληλεπιδρούν οι ουσίες οδηγήθηκαν στην πεποίθηση ότι μακροχρόνιες θεραπείες μπορούν να υποσχεθούν την ανθρώπινη ευεξία.

Αντλώντας έμπνευση από την Avena sativa, τη λατινική λέξη για τη βρώμη, γεννήθηκε η Μάρκα AVEENO ®.

Σήμερα, συνεργαζόμαστε με κορυφαίους επαγγελματίες υγείας και οι επιστήμονες στην ανακάλυψη των δραστικών φυσικών συστατικών.

Γιατί Aveeno

Προκαλούμε καθημερινά τους εαυτούς μας για να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις πράξεις μας. Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες της υγείας και κορυφαίους ειδικούς-δερματολόγους, παιδιάτρους, τους φαρμακοποιούς και τους επιστήμονες προκειμένου να κατανοήσει ο καθένας μας τη δύναμη των φυσικών συστατικών για το δέρμα και τα μαλλιά.

Εμείς δεν θα θέσουμε σε κίνδυνο την ποιότητα των προϊόντων μας και την υγεία σας. Ως μέρος της Johnson & Johnson Οικογένειας Εταιρειών Καταναλωτών, μοιραζόμαστε τις πρωτοβουλίες και τους στόχους της εταιρείας και υποστηρίζουμε ένα υγιές μέλλον για τους ανθρώπους, τον πλανήτη και τις επιχειρήσεις. Έχουμε μια ειδική ομάδα εργασίας σε όλο τον οργανισμό για να βεβαιωθείτε ότι οι στόχοι αυτοί να γίνουν πραγματικότητα.

Care Points Κερδίστε πόντους φροντίδας
Βρήκαμε ένα ακόμη τρόπο να σας φροντίζουμε:
Το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής των αγορών σας έφτασε στο wecare!

Γνωρίστε τα Cares - τους πόντους φροντίδας που κερδίζετε με κάθε αγορά σας από το wecare, για να σας ευχαριστήσουμε & ανταμείψουμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση δείχνετε στο κατάστημά μας.

Τώρα με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare, συγκεντρώνετε πόντους ανταμοιβής, οι οποίοι προστίθενται αυτόματα στο λογαριασμό σας.

Δημιουργήστε λογαριασμό, πραγματοποιήστε τις αγορές και κερδίστε πόντους ανταμοιβής/Cares!

Woman smiling photo
Πώς λειτουργεί το σύστημα ανταμοιβής πόντων;

Με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare κερδίζετε πόντους/cares. Οι πόντοι ανταμοιβής συγκεντρώνονται στο λογαριασμό σας, από όπου μπορείτε να δείτε κάθε στιγμή πότε και πόσους ακριβώς πόντους έχετε κερδίσει.

Είναι απαραίτητο να έχω λογαριασμό;

Ναι, για να μπορείτε να συλλέγετε & να εξαργυρώνετε πόντους ανταμοιβής είναι απαραίτητο να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο wecare και να συνδέεστε σε αυτόν κάθε φορά που πραγματοποιείτε αγορές. Με τη δημιουργία νέου λογαριασμού σας προσφέρουμε 1000 πόντους/cares δώρο γνωριμίας! Στο λογαριασμό σας αποθηκεύονται και εμφανίζονται συγκεντρωμένοι όλοι οι πόντοι/cares που έχετε, προκειμένου να ενημερώνεστε και να τους εξαργυρώνετε όποτε επιθυμείτε.

Πώς και πόσους πόντους συγκεντρώνω;

Σε όλα τα προϊόντα αναγράφονται πάνω από τη τιμή, οι πόντοι/caresπου τους αναλογούν. Για κάθε 1€ αγοράς κερδίζετε 10 πόντους/cares. Για παράδειγμα, αγοράζοντας 1 προϊόν που κοστίζει 12€, κερδίζετε 120 πόντους/cares. Καθημερινά επίσης θα ανακαλύπτετε επιλεγμένα προϊόντα που προσφέρουν τους διπλάσιους ή τριπλάσιους πόντους με το σήμα doublecare ή triplecare αντίστοιχα. Οι πόντοι που αναλογούν σε κάθε προϊόν υπολογίζονται βάσει της τιμής του μετά την έκπτωση και χωρίς το Φ.Π.Α.

Πώς εξαργυρώνω τους πόντους μου;

Μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό σας & τοποθετήσετε στο καλάθι τα προϊόντα που επιθυμείτε, θα εμφανιστεί το σύνολο των πόντων που έχετε συγκεντρώσει από προηγούμενες αγορές καθώς και το αντίτιμό τους σε ευρώ. Κάθε 1000 πόντοι/cares αντιστοιχούν σε 1€. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας μόλις συγκεντρώσετε 1000 πόντους. Εάν επιθυμείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει, απλά επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο & θα εφαρμοστεί κατευθείαν η επιπλέον έκπτωση στη παραγγελία σας.

Πρέπει να εξαργυρώσω όλους τους πόντους που έχω συγκεντρώσει;

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας, όποτε το επιθυμείτε, εφόσον έχετε συγκεντρώσει τουλάχιστον 1000 πόντους. Στη συνέχεια και ανά 1000 πόντους που συγκεντρώνετε, θα πρέπει να τους εξαργυρώνετε όλους μαζί. Δηλαδή, στην περίπτωση που έχετε συγκεντρώσει 1500 cares μπορείτε να εξαργυρώσετε τα 1000 και τα υπόλοιπα 500 cares παραμένουν στο λογαριασμό σας. Αν έχετε συγκεντρώσει 2000 cares και θέλετε να τα εξαργυρώσετε, θα πρέπει να εξαργυρώσετε και τα 2000 μαζί.

Συχνές ερωτήσεις

Όπως και σε κάθε αντίστοιχη νέα υπηρεσία, οι πόντοι αρχίζουν να μετράνε από τη στιγμή που δημιουργήθηκε το νέο σύστημά μας και δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν αναδρομικά. Ωστόσο, θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση που μας δείχνετε, προσφέρουμε 1000 πόντους/cares στους ήδη εγγεγραμένους χρήστες. Ξεκινήστε από σήμερα κιόλας να συγκεντρώνετε ακόμη περισσότερους πόντους και παράλληλα επωφεληθείτε με επιπλέον εκπτώσεις και αποκλειστικά προνόμια!

Οι νέοι πόντοι προστίθενται στo λογαριασμό σας με την εξόφληση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που εξοφλήσετε με αντικαταβολή, αυτό γίνεται σε μερικές μέρες (5 - 10 εργάσιμες) αφότου εξοφλήσετε το courier που θα φέρει την παραγγελία σας. Επιπλέον μπορεί να χρειαστούν έως και 48 ώρες για να φανούν οι πόντοι στο λογαριασμό σας.

Οι πόντοι προστίθενται στο λογαριασμό σας όταν πραγματοποιήσετε την τηλεφωνική σας παραγγελία, αρκεί να έχετε δημιουργήσει προηγουμένως λογαριασμό στο wecare.gr.