Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProductPieces}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση Aveeno

Η αποστολή μας: Πιστεύουμε ότι η φύση έχει τη δύναμη να κάνει τη ζωή μας όμορφη.

Ανακαλύπτοντας τα πιο δραστικά Naturals ® συστατικά των προϊόντων που προέρχονται από τη φύση μας θα ξεκλειδώσετε τη δύναμή τους και θα σας ανταμείψουν με ένα πραγματικά υγιές δέρμα.

Η ανάπτυξη προϊόντων είναι τόσο αποτελεσματική γι΄αυτό και μας εμπιστεύονται καταναλωτές και επαγγελματίες του τομέα της υγείας και της ομορφιάς. Φέρνοντας καινοτομίες για όμορφη και υγιή επιδερμίδα χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά που καλλιεργούνται σε περιοχές που προσφέρουν ένα ιδανικό περιβάλλον για το φυτό για να αναπτυχθούν και να παράγουν ευεργετικές ιδιότητες.

Οι επιστήμονές μας επιλέγουν υψηλά πρότυπα συστατικών και με διαδικασίες που διατηρούν τη δύναμη και την καθαρότητα των συστατικών παρέχουν ένα άριστο αποτέλεσμα.   Από το ταπεινό ξεκίνημα μας το 1945, η ιστορία της AVEENO ® έχει καταδείξει τις ικανότητές της.

Με την απελευθέρωση των δυνάμεων της φύσης και μέσα από την επιστημονική πρόοδο, έχουμε ανακαλύψει τρόπους για να γαλουχήσουμε και να μετατρέψουμε το δέρμα και τα μαλλιά σε κατάσταση φυσικής υγείας και ομορφιάς.

Η ιστορία της Aveeno

Ιδρυτές και εφευρέτες οι Αμερικανόι και φιλάνθρωποι αδελφοί Albert και Sidney Musher, οι οποίοι μέσα από βαθιά περιέργεια για το πώς λειτουργούν τα πράγματα και πώς αλληλεπιδρούν οι ουσίες οδηγήθηκαν στην πεποίθηση ότι μακροχρόνιες θεραπείες μπορούν να υποσχεθούν την ανθρώπινη ευεξία.

Αντλώντας έμπνευση από την Avena sativa, τη λατινική λέξη για τη βρώμη, γεννήθηκε η Μάρκα AVEENO ®.

Σήμερα, συνεργαζόμαστε με κορυφαίους επαγγελματίες υγείας και οι επιστήμονες στην ανακάλυψη των δραστικών φυσικών συστατικών.

Γιατί Aveeno

Προκαλούμε καθημερινά τους εαυτούς μας για να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις πράξεις μας. Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες της υγείας και κορυφαίους ειδικούς-δερματολόγους, παιδιάτρους, τους φαρμακοποιούς και τους επιστήμονες προκειμένου να κατανοήσει ο καθένας μας τη δύναμη των φυσικών συστατικών για το δέρμα και τα μαλλιά.

Εμείς δεν θα θέσουμε σε κίνδυνο την ποιότητα των προϊόντων μας και την υγεία σας. Ως μέρος της Johnson & Johnson Οικογένειας Εταιρειών Καταναλωτών, μοιραζόμαστε τις πρωτοβουλίες και τους στόχους της εταιρείας και υποστηρίζουμε ένα υγιές μέλλον για τους ανθρώπους, τον πλανήτη και τις επιχειρήσεις. Έχουμε μια ειδική ομάδα εργασίας σε όλο τον οργανισμό για να βεβαιωθείτε ότι οι στόχοι αυτοί να γίνουν πραγματικότητα.

Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του wecare.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@wecare.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.