Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Παρουσίαση Apivita

Apivita: Ένας Φυσικός Κόσμος Ομορφιάς

Η Φιλοσοφία και Ιστορία της Apivita


Η Apivita, μια μάρκα που ξεκίνησε το ταξίδι της στην Αθήνα το 1979 από τους φαρμακοποιούς Νίκο και Νίκη Κουτσιανά, αποτελεί σήμερα ένα σύμβολο φυσικής ομορφιάς και βιωσιμότητας. Με την επωνυμία της να σημαίνει «η ζωή της μέλισσας» στα λατινικά, η Apivita ενσαρκώνει την ενέργεια και τη δύναμη της φύσης, διατηρώντας ταυτόχρονα τις βαθιές της ρίζες στην ελληνική βιοποικιλότητα και την παγκόσμια κληρονομιά. Η μάρκα κατάφερε να ενσωματώσει τη μαγεία των ελληνικών φυτών και των προϊόντων της μέλισσας στις φόρμουλές της, παράγοντας καλλυντικά που συνδυάζουν αποτελεσματικότητα και φυσικότητα.

Καινοτομία και Δέσμευση στην Αειφορίααπό την Apivita

Η Apivita διακρίνεται για τη δέσμευσή της στην αειφορία και τη φυσική ομορφιά, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση στον τομέα της περιβαλλοντικής ευθύνης. Μέσα από την υιοθέτηση αρχών βιώσιμης ανάπτυξης και την χρήση βιοδιασπώμενων συσκευασιών, η εταιρεία υπογραμμίζει την αφοσίωσή της στην προστασία της φύσης και τη διατήρηση της βιοποικιλότητας. Η συνεισφορά της σε πρωτοβουλίες που ενισχύουν την αναγνώριση και την προστασία των μελισσών, καθώς και η συμμετοχή της σε σημαντικές περιβαλλοντικές καμπάνιες, ενισχύει τη θέση της ως μία από τις πλέον αξιόπιστες φυσικές μάρκες στον κόσμο..

Προϊόντα που Αγαπήθηκαν από το Κοινό


Αναμφισβήτητα, η Apivita έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κοινού μέσα από μια εκτεταμένη γκάμα προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, που ενσωματώνουν όλη τη δύναμη της ελληνικής φύσης και των προϊόντων της μέλισσας. Από τον πρώτο τους σαπούνι με μαύρο χρώμα, που περιείχε τις αντισηπτικές και αντιβιοτικές ιδιότητες του πρόπολη, έως τα σύγχρονα προϊόντα περιποίησης με

εκχυλίσματα φυτών και άλλα φυσικά συστατικά, η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσει προϊόντα που αγκαλιάζουν τη φιλοσοφία της ολιστικής περιποίησης και της αλληλεπίδρασης ανάμεσα στην υγεία και την ομορφιά.

Η Apivita αποτελεί παράδειγμα της αρμονικής σχέσης μεταξύ ανθρώπου και φύσης, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για βιώσιμη ανάπτυξη και τη σημασία της φροντίδας τόσο για το περιβάλλον όσο και για την προσωπική μας ευεξία. Με έναν πλούτο σε φυσικά συστατικά και βιοδιασπώμενες συσκευασίες, η Apivita όχι μόνο φροντίζει για την ομορφιά μας αλλά και δείχνει τον δρόμο για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.