Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39€

Αναζήτηση

Παρουσίαση Apivita

Εδώ θα βρείτε όλα τα Προϊόντα Apivita, Καθώς και όλα τα πακέτα Προσφοράς.Προϊόντα φροντίδας μαλλιών (shampoo-conditioner), κρέμες ημέρας και νύχτας (first line, aqua vita, wine elixir, queen bee), βαφές μαλλιών, σιρόπια για το λαιμό παστίλιες, αντηλιακά κτλ σε απίστευτες εκπτώσεις, στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς. 

 Apivita: φυσικά προϊόντα υγείας και ομορφιάς, με βάση τα θεραπευτικά και φαρμακευτικά αγαθά της ελληνικής φύσης. Από τη φύση και το περιβάλλον, με αγάπη, για τον άνθρωπο

Η Apivita ιδρύθηκε μέσα σε ένα συνοικιακό φαρμακείο το 1979. Δημιουργήθηκε με αγάπη για τον άνθρωπο, τη φύση και το περιβάλλον, με γνώση για τις θεραπευτικές και φαρμακευτικές ιδιότητες των βοτάνων και των προϊόντων της ελληνικής γης.

Οι ιδρυτές της Νίκη Πανωτοπούλου-Κοτσιανά και Νίκος Κοτσιανάς βασίστηκαν στην ολιστική αντίληψη παρέχοντας προϊόντα υγείας και ομορφιάς τα οποία αποτελούνται κατά 80%-100% από φυσικά συστατικά.

Η Διεθνής αναγνώριση της Απιβίτα

 Η αναγνώριση της Apivita από τους Έλληνες αλλά και από καταναλωτές πολλών ακόμα χωρών, η βράβευση από 46 διαφορετικούς οργανισμούς από το 2002 κι έπειτα, η επέκταση των δραστηριοτήτων της με τη φυσική παρουσία της πλέον στις ΗΠΑ, στην Αυστραλία, στην Ιαπωνία, στην Ισπανία, στην Ολλανδία, στη Σουηδία, στο Βέλγιο, στην Κύπρο, στη Ρουμανία, στο Χονγκ-Κονγκ, στο Λουξεμβούργο, αποτελούν αδιάψευστα στοχεία της σχέσης που έχει δημιουργήσει με τους ανθρώπους στη χώρα μας και διεθνώς.

Η  Apivita ανέπτυξε δικά της προγράμματα βιολογικής καλλιέργειας φαρμακευτικών βοτάνων της ελληνικής γης στον Όλυμπο, στην Αρκαδία, στη Φθιώτιδα και στη Θεσσαλία. Ανέπτυξε δικά της μελίσσια και συνεργάζεται με συγκεκριμένους και επιλεγμένους μελισσοκόμους. Αξιοποιεί τη συμβολή ερευνητών και επιστημόνων που συνεργάζονται στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας.

 

Η φιλοσοφία της Apivita

καταστημα apivita

 Η φιλοσοφία της Apivita και των ανθρώπων της εμπνέεται από τις θεραπευτικές και φαρμακευτικές ιδιότητες των προϊόντων της μέλισσας, από τα φυσικά προτερήματα και τα αγαθά της ελληνικής φύσης, καθώς και από την ολιστική αντίληψη του πατέρα της σύγχρονης Ιατρικής, του Ιπποκράτη.

Η  Apivita δανείζεται από τη μέλισσα τη πρόπολη, ένα μοναδικό φυσικό αντισηπτικό. Αξιοποιεί το ίδιο το μέλι, αυτή την μοναδική ενεργειακή πηγή, τον βασιλικό πολτό - πηγή πρωτεϊνών και βιταμινών - καθώς και τη γύρη, την πιο πλήρη φυσική τροφή η οποία συγκεντρώνει πλήθος θρεπτικών στοιχείων.

Έχει στραμμένη την προσοχή της στη διατήρηση, την προστασία και την ανάδειξη της βιοποικιλότητας της ελληνικής γης, η οποία μας χαρίζει απλόχερα τα θεραπευτικά της προϊόντα, για να μπορέσουμε, με την κατάλληλη επεξεργασία να τα μετατρέψουμε σε αποτελεσματικά εργαλεία που ευνοούν την υγεία και την ομορφιά.

 

Η αξία των προϊόντων της ελληνικής φύσης από την Apivita

 Η Ελλάδα διαθέτει μία από τις πιο σημαντικές και αξιόλογες χλωρίδες στην Ευρώπη αναλογικά και με την έκτασή της. Στη χώρα μας έχουν καταγραφεί, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί οριστικά αυτή η διαδικασία, πάνω από 6.300 είδη φυτών, πάνω από 50.000 είδη ζώων, με τα περισσότερα να ανήκουν στα έντομα.  Πάνω από τα 1000 είδη φυτών είναι ενδημικά, δηλαδή δεν συναντώνται πουθενά αλλού.

Η αξία των προϊόντων της ελληνικής γης εκτιμάται σήμερα από ειδικούς και επιστήμονες σε ολόκληρη την υφήλιο. Το ίδιο αναγνωρισμένη είναι και η φαρμακευτική δράση τους. Η κατάλληλη και φιλική προς το περιβάλλον επεξεργασία τους τα καθιστά ιδιαίτερα αποτελεσματικά και επωφελή για τον οργανισμό, την υγεία και την ευεξία του ανθρώπου.

 

Η Apivita και ο πατέρας της Σύγχρονης Ιατρικής Ιπποκράτης

 Η Apivita αντιμετωπίζει τον άνθρωπο ως ολότητα. Ως ένα ενιαίο αρμονικό σύνολο που η ανάπτυξή του βασίζεται στην ισορροπία ανάμεσα σε πνεύμα, ψυχή και σώμα. Ο αρχαίος Έλληνας ιατρός Ιπποκράτης πρώτος δίδαξε την αξία της προληπτικής θεραπείας, την ικανότητα να προλαμβάνει και να αντιμετωπίζει έγκαιρα ο άνθρωπος τις ασθένειες, παρά να προσπαθεί να τις αντιμετωπίσει αφού εκδηλωθούν.

Στις θεραπείες του ο Ιπποκράτης χρησιμοποιούσε βότανα και αιθέρια έλαια, ενώ δεν έπαυε να τονίζει ότι η αρμονία της ψυχής του σώματος και του πνεύματος σχετίζεται κι επηρεάζεται με την αρμονία του φυσικού περιβάλλοντος. Με βάση αυτή την ολιστική αντίληψη εργάζεται η Apivita. Χρησιμοποιεί τα περισσότερα από τα 256 επιλεγμένα βότανα τα οποία αξιοποίησε ο πατέρας της σύγχρονης Ιατρικής. Χρησιμοποιεί αιθέρια έλαια και βότανα για να ευνοηθούν οι διεργασίες που οδηγούν σε θετικά και ευεργετικά αποτελέσματα.

Τα προϊόντα της γης αγκαλιάζονται με αγάπη και φροντίδα από την Apivita.

Η πορεία της δεν είναι τυχαία μέσα σε αυτό το ασταθές και μεταβλητό περιβάλλον.

«Ουδέν ηγεμονικότερον φύσης», Ιπποκράτης

 Μια ελληνική εταιρεία που με σημαία της την επιστημονική επάρκεια, την επαγγελματική εξειδίκευση και την προσέγγιση των ανθρώπινων αναγκών μέσα από μία ολιστική άποψη καταφέρνει να κάνει τέχνη με την δημιουργία αποτελεσματικών προϊόντων υγείας και ομορφιάς.  Καταφέρνει να συνδυάζει τον φιλοσοφικό στοχασμό των αρχαίων Ελλήνων με την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου για επανασύνδεση με τη φύση, με τη γη με τα προϊόντα της.

Σήμερα έρχεται όλο και πιο έντονα στο προσκήνιο η ανάγκη της πρόληψης  και της αρμονικής ανάπτυξης.

Η Apivita αξιοποιώντας τα μοναδικά δημιουργήματα της ελληνικής φύσης, φροντίζει και παράγει, εδώ και χρόνια, προϊόντα αποτελεσματικά, έτσι ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες ενός ευρύτατου φάσματος απαιτήσεων από τη χώρα μας, αλλά και από πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού.
Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του wecare.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@wecare.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.