Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Always

Παρουσίαση Always

Η Επανάσταση της Περιόδου με τις Σερβιέτες της Always

Η Always, μια εταιρεία με πάνω από δυο δεκαετίες καινοτομίας και αξιοπιστίας στην κατηγορία των γυναικείων προϊόντων υγιειηνής , έχει φέρει μια πραγματική επανάσταση στην περιποίηση της περιόδου. Από το λανσάρισμα της νέας σειράς Always Ultra τον Ιανουάριο του 2002, η Always έχει εισάγει προϊόντα που διαθέτουν εκπληκτικές καινοτομίες όπως είναι οι ελαστικές ασπίδες προστασίας και ο υπερ-απορροφητικός πυρήνας OptimAbsorb, προσφέροντας μοναδική προστασία και άνεση​​.

Στην πολυμορφική της γκάμα, η Always προσφέρει διάφορες επιλογές που καλύπτουν κάθε ανάγκη: από Long Plus έως Ultra Night και Ultra Long, κάθε προϊόν είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει συγκεκριμένα οφέλη, ενώ η τεχνολογία InstantDry των σερβιέτων Ultra Night εξασφαλίζει άμεση απορρόφηση των υγρών, «κλειδώνοντάς» τα μέσα για μέγιστη προστασία​.

Το brand Always έχει αναγνωριστεί για την ικανότητά του να παρέχει στις γυναίκες αυτό που πραγματικά χρειάζονται για την περίοδό τους, με έρευνες να δείχνουν πως η πιστότητα των καταναλωτριών προς τη μάρκα είναι αξεπέραστη. Η προγραμματισμένη αγορά και η προτίμηση συγκεκριμένων προϊόντων είναι δύο κύρια χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς αγοράς των γυναικών σε αυτή την κατηγορία​​.

Ανακαλύψτε λοιπόν την ποικιλία και την ασφάλεια που προσφέρουν οι σερβιέτες Always, επιλέγοντας το ιδανικό προϊόν που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, εξασφαλίζοντας προστασία και άνεση κάθε στιγμή της ημέρας.