23974 προϊοντα για καθε αναγκη
To καλάθι σας δεν έχει προϊόντα. Βρείτε ό,τι χρειάζεστε ανάμεσα από 23974 προϊόντα για κάθε σας ανάγκη
Φίλτρα

Abbott Σελίδα 1 από 1

Προϊοντα Abbott

1 αποτελέσματα

Πληροφορίες για την εταιρεία Abbott Σελίδα 1 από 1

Η Abbott είναι μία παγκόσμια εταιρεία στον χώρο της Υγείας με αφοσίωση στην ανακάλυψη, την ανάπτυξη, την παρασκευή και την εμπορία φαρμακευτικών σκευασμάτων, διαγνωστικών μηχανημάτων, διαβητολογικών συσκευών και προϊόντων διατροφής.

Ξεκίνησε την δραστηριότητά της στην Ελλάδα το 1947 παρέχοντας ένα διευρυμένο φάσμα διαγνωστικών προϊόντων, ιατρικών συσκευών και προϊόντων κλινικής διατροφής που θέτουν τα πρότυπα ως προς την ασφάλεια την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους.

Σε όλη τη διάρκεια της επιτυχημένης πορείας της δεν σταμάτησε να εργάζεται ποτέ με όραμα, σεβασμό στον άνθρωπο και αφοσίωση στην βελτίωση της ποιότητας ζωής αναπτύσσοντας και δημιουργώντας καινοτόμα προϊόντα και τεχνολογίες που καλύπτου όλο το φάσμα της υγειονομικής περίθαλψης.

Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα διαγνωστικών και διαβητολογικών προϊόντων καθώς και προϊόντα διατροφής καλύπτοντας όλους τους τομείς φροντίδας του ανθρώπου που εκφράζει το τρίπτυχο, πρόληψη-διάγνωση-θεραπεία.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως από 1η Φεβρουαρίου 2015 το σύνολο των δραστηριοτήτων που αφορά στον φαρμακευτικό κλάδο της εταιρείας μεταβιβάστηκε 100% στην θυγατρική της με την επωνυμία BGP ΠΡΟΙΟΝΤΑ Μ. ΕΠΕ.

Newsletter
Ενημερωθειτε για νεα και αποκλειστικες προσφορες

Εγγραφή στο newsletter

To Wecare θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Επιβεβαιώστε όλους τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Wecare Eshop και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Ακολουθήστε μας στο Instagram!
wecare.gr