Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

A-Derma

Παρουσίαση A-Derma

Πριν αρκετά χρόνια, στην καρδιά της A-DERMA γεννήθηκε μια σειρά προϊόντων για το ξηρό δέρμα: με πλούσιες συνθέσεις και υφές… η EXOMEGA, έχει γίνει σήμερα ο ειδικός για το ατοπικό και πολύ ξηρό δέρμα και γιορτάζει τα 20 χρόνια της!!!
Διέσχισε ένα μεγάλο μονοπάτι, για να προσφέρει τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση στους χρήστες της…

Ένα δραστικό συστατικό, η Βρώμη Rhealba® με αντιερεθιστικές και ανοσορυθμιστικές ιδιότητες και ωμέγα λιπαρά οξέα για την επανόρθωση του φραγμού.

Αναγνωρισμένη και κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

Πραγματική πηγή άνεσης, η EXOMEGA μειώνει άμεσα και με διάρκεια την ξηρότητα, ανακουφίζει το αίσθημα του κνησμού και καταπραΰνει απεριόριστα.
Η δερματολογική υπεροχή  με τη σοφία της φύσης: ένας πραγματικός φυτικός θησαυρός που συνδυάζεται με την τεχνογνωσία ανάπτυξης ασφαλών προϊόντων.

Η σειρά που έχει δοκιμαστεί σε πάνω από 20.000 βρέφη, παιδιά, ενήλικες και εγγυάται την εξαιρετική ασφάλειά της.

Δημιουργεί το πρόγραμμα υγιεινή+φροντίδα για το ατοπικό δέρμα, που βελτιστοποιεί την αποτελεσματικότητα: μόνο του το λάδι καθαρισμού, exomega huile 59%, μόνο του ένα μαλακτικό exomega 89%, λάδι καθαρισμού+μαλακτικό 103%, διακύμανση του δείκτη ενυδάτωσης.

Δημιουργεί την πιο ολοκληρωμένη σειρά: υφές για όλες τις προτιμήσεις, ζελ, λάδι, γαλάκτωμα, κρέμα, βάλσαμο και διάφορες συσκευασίες, προσαρμοσμένες σε όλες τις ανάγκες σε υπερ-προστατευτικές air-free συσκευασίες.

Δημιουργεί το Αποστειρωμένο Καλλυντικό με την EXOMEGA D.E.F.I. ώστε και τα πιο εύθραυστα δέρματα να επωφεληθούν από συνθέσεις χωρίς κανένα συντηρητικό, διατηρώντας μόνο τα απαραίτητα συστατικά.