Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Στοματικά Διαλύματα

133 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα
Στοματική διαλύματα για καθαρισμό και γεύσεις δροσιάς

Τα στοματικά διαλύματα είναι προϊόντα που χρησιμοποιούνται για την βελτίωση της υγιεινής του στόματος και την προαγωγή της στοματικής υγείας. Προσφέρουν μια σειρά από οφέλη που συμβάλλουν στην μείωση της πλάκας, την καταπολέμηση των βακτηριδίων και την πρόληψη οδοντικών παθήσεων.

Χαρακτηριστικά και Οφέλη:

  • Αντιμικροβιακή Δράση: Πολλά στοματικά διαλύματα περιέχουν χλωρεξιδίνη, η οποία βοηθά στη μείωση της φλεγμονής των ούλων και της αιμορραγίας από τα ούλα λόγω της αντιμικροβιακής της δράσης ενάντια στα βακτήρια που προκαλούν την ουλίτιδα【14†source】.
  • Ελάττωση Πλάκας: Η χρήση στοματικών διαλυμάτων βοηθά στον περιορισμό της πλάκας και των ταρτάρων που δημιουργούνται ανάμεσα στα δόντια【15†source】.
  • Προστασία από Παθήσεις: Τακτική χρήση μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο περιοδοντικών παθήσεων και να βελτιώσει τη γενική στοματική υγεία【13†source】.

Εφαρμογή και Χρήση:

  • Χρήση μετά το Βούρτσισμα: Πρέπει να εφαρμόζεται μετά το βούρτσισμα και το νήμα, ξεπλένοντας καλά το στόμα με νερό πριν από τη χρήση του διαλύματος【11†source】.
  • Διάρκεια: Συνήθως χρησιμοποιείται για 30 δευτερόλεπτα και μετά αποβάλλεται από το στόμα