Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Έμπλαστρα

5 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα
Τα έμπλαστρα, είτε θερμά είτε ψυχρά, αποτελούν σημαντικά εργαλεία στη φροντίδα των μυϊκών πόνων και τραυματισμών. Τα θερμά έμπλαστρα χρησιμοποιούνται συχνά για την ανακούφιση των συμπτωμάτων που προκαλούνται από μυϊκές κράμπες, στραμπουλήγματα και άλλες μορφές εσωτερικής μυϊκής τάσης.

Θερμό έμπλαστρο
Αυτά λειτουργούν αυξάνοντας τη ροή του αίματος και χαλαρώνοντας τους μυς, προσφέροντας έτσι θερμότητα και ανακούφιση.

Ψυχρό έμπλαστρο
Αντίθετα, τα ψυχρά έμπλαστρα χρησιμοποιούνται κυρίως για τη μείωση του πρηξίματος και της φλεγμονής που μπορεί να προκύψει μετά από τραυματισμούς όπως διαστρέμματα ή χτυπήματα.

Η χρήση τους βασίζεται στην αρχή της κρυοθεραπείας, όπου η ψυχρότητα βοηθά στην συστολή των αιμοφόρων αγγείων, μειώνοντας έτσι το πρήξιμο και τον πόνο.

Κατάλληλη χρήση και επιλογή τύπου εμπλάστρου ανάλογα με την περίπτωση μπορεί να προσφέρει σημαντική ανακούφιση και να επιταχύνει τη διαδικασία ανάρρωσης.

Αποποίηση ευθύνης
Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού ιστοτόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη.

Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στους αναγνώστες απο επαγγελματίες υγείας, αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.