Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Οξύμετρα

10 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα
Το οξύμετρο παλμού είναι μια σημαντική συσκευή που μετρά το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα (αρτηριακή οξυγονοαίμηση) και τους καρδιακούς παλμούς με μη επεμβατικό τρόπο. Αυτή η μικρή, αλλά ισχυρή συσκευή προσφέρει αξιόπιστες ενδείξεις σχετικά με την υγεία της καρδιάς και την πνευμονική λειτουργία, κάνοντάς την αναντικατάστατη τόσο για ιατρικούς όσο και για προσωπικούς ελέγχους.

### Φυσιολογικές Τιμές
Το οξύμετρο παλμού είναι απαραίτητο για τον έλεγχο της συγκέντρωσης οξυγόνου στο αίμα. Οι φυσιολογικές τιμές για τον κορεσμό οξυγόνου (SpO2) κυμαίνονται από 95% έως 100%. Τιμές κάτω από 95% μπορεί να απαιτούν ιατρική αξιολόγηση, καθώς ενδεχομένως να υποδηλώνουν προβλήματα στην παροχή οξυγόνου ή στην αναπνευστική λειτουργία.

### Επιλογή και Τιμή
Η επιλογή ενός οξυμέτρου πρέπει να βασίζεται στην ακρίβεια, την ευκολία χρήσης και την αξιοπιστία της συσκευής. Οι τιμές των οξυμέτρων παλμού μπορούν να διαφέρουν ανάλογα με τις λειτουργίες και τον σχεδιασμό τους, ενώ συνήθως κυμαίνονται από προσιτές έως πιο υψηλές για προηγμένα μοντέλα. Συνιστάται η αγορά από αξιόπιστα φαρμακεία ή εξειδικευμένους προμηθευτές ιατρικών ειδών.

### Αγορά από Φαρμακείο
Η αγορά ενός οξυμέτρου παλμού από φαρμακείο εγγυάται την ποιότητα και την ασφάλεια της συσκευής. Τα φαρμακεία προσφέρουν συνήθως μια ποικιλία από μοντέλα, επιτρέποντας στους καταναλωτές να συγκρίνουν διάφορες επιλογές και να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Επιπλέον, το προσωπικό του φαρμακείου μπορεί να προσφέρει συμβουλές και οδηγίες χρήσης για την σωστή εφαρμογή και την ερμηνεία των αποτελεσμάτων.

### Συνοψίζοντας
Το οξύμετρο παλμού αποτελεί ένα ζωτικό εργαλείο για την παρακολούθηση τη

ς υγείας της καρδιάς και της αναπνευστικής λειτουργίας. Οι καταναλωτές πρέπει να δώσουν προσοχή στις φυσιολογικές τιμές κορεσμού οξυγόνου και να αναζητήσουν συμβουλές εάν παρατηρήσουν αποκλίσεις. Η επιλογή ενός οξυμέτρου πρέπει να βασίζεται σε κριτήρια όπως η ακρίβεια, η ευκολία χρήσης και η αξιοπιστία, με την αγορά από φαρμακείο να είναι η προτιμητέα επιλογή για εγγύηση ποιότητας και ασφάλειας.