Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Τεστ Ωορρηξίας

2 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα

Τεστ Ωορρηξίας

Τα τεστ ωορρηξίας αποτελούν μια πρακτική και αξιόπιστη μέθοδο για τις γυναίκες που επιθυμούν να κατανοήσουν καλύτερα την περίοδο της γονιμότητάς τους. Το πρωταρχικό τους λειτουργικό χαρακτηριστικό είναι η ανίχνευση της αύξησης της ορμόνης luteinizing (LH) στα ούρα της γυναίκας, η οποία προηγείται της ωορρηξίας. Η αύξηση της LH, γνωστή και ως LH surge, συνήθως σηματοδοτεί ότι η ωορρηξία θα συμβεί εντός των επόμενων 24 έως 36 ωρών, καθιστώντας αυτές τις ημέρες ως τις πιο γόνιμες για τη γυναίκα.

Η χρήση των τεστ ωορρηξίας είναι σχετικά απλή και παρόμοια με αυτήν ενός τυπικού τεστ εγκυμοσύνης. Η γυναίκα τοποθετεί την ταινία του τεστ στα ούρα της για λίγα δευτερόλεπτα, και στη συνέχεια περιμένει για λίγα λεπτά για να δει το αποτέλεσμα. Εάν το τεστ ανιχνεύσει αυξημένα επίπεδα LH, αυτό σημαίνει ότι η ωορρηξία είναι πολύ κοντά. Αυτό επιτρέπει στις γυναίκες να προγραμματίσουν σεξουαλική επαφή κατάλληλα για να αυξήσουν τις πιθανότητες σύλληψης.

Τα τεστ ωορρηξίας μπορούν να είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για γυναίκες με ακανόνιστους εμμηνορρυσιακούς κύκλους ή για εκείνες που δυσκολεύονται να προσδιορίσουν την περίοδο της ωορρηξίας μέσω φυσικών σημαδιών. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη ότι, ενώ τα τεστ ωορρηξίας μπορούν να βοηθήσουν στην αναγνώριση του γόνιμου παραθύρου, δεν πρέπει να θεωρούνται ως εγγύηση για την επίτευξη εγκυμοσύνης. Η συζήτηση με ιατρικό επαγγελματία μπορεί να παρέχει περαιτέρω καθοδήγηση και υποστήριξη σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν προκλήσεις στη γονιμότητα.

Αποποίηση ευθύνης
Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού ιστοτόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη.

Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στους αναγνώστες απο επαγγελματίες υγείας, αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.