Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Διαγνωστικά Τεστ

31 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα

Κατηγορία: Διαγνωστικά Τεστ
Τα διαγνωστικά τεστ αποτελούν σημαντικά εργαλεία στην έγκαιρη ανίχνευση και διαχείριση διαφόρων καταστάσεων υγείας. Από απλά τεστ εγκυμοσύνης μέχρι πιο εξειδικευμένα τεστ όπως τα τεστ για τη γρίπη ή στρεπτόκοκκο, αυτά τα εργαλεία προσφέρουν τη δυνατότητα γρήγορης και αποτελεσματικής αξιολόγησης της κατάστασης της υγείας ενός ατόμου. Η χρήση τους είναι απλή, συχνά με τη μορφή αυτοδιαγνωστικών κιτ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σπίτι, παρέχοντας γρήγορα αποτελέσματα. Η σωστή ερμηνεία και η ακριβής ανάγνωση των αποτελεσμάτων είναι κρίσιμη, γι' αυτό συνιστάται η συμβουλή με ειδικούς υγείας για την επιβεβαίωση των αποτελεσμάτων και τη συνέχεια της φροντίδας.

 1. Τεστ Στρεπτόκοκκου (Rapid Antigen Test)

  Επιτρέπει την ανίχνευση των βακτηρίων του στρεπτόκοκκου σε λίγα λεπτά ελέγχοντας τις ουσίες (αντιγόνα) στο λαιμό.
 2. Τεστ Γρίπης

  Διαγιγνώσκει τους ιούς της γρίπης, με τη χρήση διαφόρων τεστ, όπως το PCR, που είναι πιο ευαίσθητο από άλλα τεστ και μπορεί να προσδιορίσει την παραλλαγή της γρίπης.
 3. Τεστ Εγκυμοσύνης

  • Μετρά την παρουσία της ορμόνης HCG στα ούρα, η οποία παράγεται μόνο κατά την εγκυμοσύνη.
  • Ακριβέστερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται όταν το τεστ γίνεται μετά την πρώτη ημέρα της αναμενόμενης περιόδου.
 4. Τεστ Ωορρηξίας

  Ανιχνεύει την αύξηση της ορμόνης LH που συμβαίνει πριν την ωορρηξία. Μπορεί να πραγματοποιηθεί στο σπίτι με χρήση κιτ πρόβλεψης ωορρηξίας.

Σημείωση: Τα παραπάνω στοιχεία προσφέρουν γενικές πληροφορίες για τα διαγνωστικά τεστ και δεν αποτελούν ιατρική συμβουλή.

Αποποίηση ευθύνης
Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού ιστοτόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη.

Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στους αναγνώστες απο επαγγελματίες υγείας, αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.