Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Κρυολόγημα

228 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα

Τι έιναι το κρυολόγημα:

Το κρυολόγημα είναι μια ευρέως διαδεδομένη αναπνευστική νόσος που πλήττει εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς έχουμε εμπειρία αυτής της κατάστασης, το κρυολόγημα εξακολουθεί να προκαλεί αναστάτωση και δυσφορία. Σε αυτό το κείμενο, θα εμβαθύνουμε στο κρυολόγημα, αναλύοντας τη φύση της νόσου, τα συμπτώματά της, τους παράγοντες που επηρεάζουν την εμφάνισή της, τις μεθόδους πρόληψης και αντιμετώπισής της και τη σημασία της υγιεινής ως προληπτικού μέτρου.

Ποια είναι τα συμπτώματα:

Οι ενδείξεις του κρυολογήματος είναι ευδιάκριτες και περιλαμβάνουν ρίγη, πόνο στον λαιμό, βήχα, καταρροή, συμφόρηση, φωνητικές αλλοιώσεις και γενική κόπωση. Αυτά τα συμπτώματα προκαλούν δυσφορία και επηρεάζουν την καθημερινή ζωή και τις δραστηριότητές μας.

Παράγοντες που Επηρεάζουν την Εμφάνιση του Κρυολογήματος:

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την εμφάνιση του κρυολογήματος. Οι συνήθειες υγιεινής, η έκθεση σε άλλους ανθρώπους με κρυολόγημα, η ανοσοποίηση, η ηλικία και οι γενετικοί παράγοντες αποτελούν μερικούς από αυτούς τους παράγοντες. Η κατανόηση αυτών των παραγόντων μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της νόσου.

Πρόληψη και Αντιμετώπιση:

Η πρόληψη και αντιμετώπιση του κρυολογήματος απαιτούν μια ολοκληρωμένη προσέγγιση. Αυτή περιλαμβάνει τη βελτίωση της υγιεινής, τον περιορισμό της έκθεσης σε άλλους ασθενείς, τη διατήρηση ενός ισχυρού ανοσοποιητικού συστήματος μέσω υγιεινής διατροφής και σωματικής άσκησης, καθώς και τη χρήση κατάλληλων φαρμακευτικών προϊόντων για την ανακούφιση των συμπτωμάτων.

Η Σημασία της Υγιεινής:

Η υγιεινή αποτελεί ζωτικό παράγοντα για την πρόληψη της μετάδοσης του κρυολογήματος. Οι συνήθειες όπως η συχνή πλύση των χεριών, η κάλυψη του στόματος και της μύτης κατά τo βήχα το φτέρνισμα, και η αποφυγή της επαφής με άρρωστα άτομα μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στην πρόληψη της μετάδοσης του ιού.

Συμπέρασμα:

Το κρυολόγημα αποτελεί μια κοινή αναπνευστική νόσο που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο. Η κατανόηση των συμπτωμάτων, των παραγόντων που επηρεάζουν την εμφάνισή του και των μεθόδων πρόληψης και αντιμετώπισής του μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση και αποφυγή της νόσου. Μέσω της υγιεινής και της λήψης κατάλληλων μέτρων πρόληψης, μπορούμε να μειώσουμε τον κίνδυνο μετάδοσης και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας.
Care Points Κερδίστε πόντους φροντίδας
Βρήκαμε ένα ακόμη τρόπο να σας φροντίζουμε:
Το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής των αγορών σας έφτασε στο wecare!

Γνωρίστε τα Cares - τους πόντους φροντίδας που κερδίζετε με κάθε αγορά σας από το wecare, για να σας ευχαριστήσουμε & ανταμείψουμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση δείχνετε στο κατάστημά μας.

Τώρα με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare, συγκεντρώνετε πόντους ανταμοιβής, οι οποίοι προστίθενται αυτόματα στο λογαριασμό σας.

Δημιουργήστε λογαριασμό, πραγματοποιήστε τις αγορές και κερδίστε πόντους ανταμοιβής/Cares!

Woman smiling photo
Πώς λειτουργεί το σύστημα ανταμοιβής πόντων;

Με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare κερδίζετε πόντους/cares. Οι πόντοι ανταμοιβής συγκεντρώνονται στο λογαριασμό σας, από όπου μπορείτε να δείτε κάθε στιγμή πότε και πόσους ακριβώς πόντους έχετε κερδίσει.

Είναι απαραίτητο να έχω λογαριασμό;

Ναι, για να μπορείτε να συλλέγετε & να εξαργυρώνετε πόντους ανταμοιβής είναι απαραίτητο να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο wecare και να συνδέεστε σε αυτόν κάθε φορά που πραγματοποιείτε αγορές. Με τη δημιουργία νέου λογαριασμού σας προσφέρουμε 1000 πόντους/cares δώρο γνωριμίας! Στο λογαριασμό σας αποθηκεύονται και εμφανίζονται συγκεντρωμένοι όλοι οι πόντοι/cares που έχετε, προκειμένου να ενημερώνεστε και να τους εξαργυρώνετε όποτε επιθυμείτε.

Πώς και πόσους πόντους συγκεντρώνω;

Σε όλα τα προϊόντα αναγράφονται πάνω από τη τιμή, οι πόντοι/caresπου τους αναλογούν. Για κάθε 1€ αγοράς κερδίζετε 10 πόντους/cares. Για παράδειγμα, αγοράζοντας 1 προϊόν που κοστίζει 12€, κερδίζετε 120 πόντους/cares. Καθημερινά επίσης θα ανακαλύπτετε επιλεγμένα προϊόντα που προσφέρουν τους διπλάσιους ή τριπλάσιους πόντους με το σήμα doublecare ή triplecare αντίστοιχα. Οι πόντοι που αναλογούν σε κάθε προϊόν υπολογίζονται βάσει της τιμής του μετά την έκπτωση και χωρίς το Φ.Π.Α.

Πώς εξαργυρώνω τους πόντους μου;

Μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό σας & τοποθετήσετε στο καλάθι τα προϊόντα που επιθυμείτε, θα εμφανιστεί το σύνολο των πόντων που έχετε συγκεντρώσει από προηγούμενες αγορές καθώς και το αντίτιμό τους σε ευρώ. Κάθε 1000 πόντοι/cares αντιστοιχούν σε 1€. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας μόλις συγκεντρώσετε 1000 πόντους. Εάν επιθυμείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει, απλά επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο & θα εφαρμοστεί κατευθείαν η επιπλέον έκπτωση στη παραγγελία σας.

Πρέπει να εξαργυρώσω όλους τους πόντους που έχω συγκεντρώσει;

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας, όποτε το επιθυμείτε, εφόσον έχετε συγκεντρώσει τουλάχιστον 1000 πόντους. Στη συνέχεια και ανά 1000 πόντους που συγκεντρώνετε, θα πρέπει να τους εξαργυρώνετε όλους μαζί. Δηλαδή, στην περίπτωση που έχετε συγκεντρώσει 1500 cares μπορείτε να εξαργυρώσετε τα 1000 και τα υπόλοιπα 500 cares παραμένουν στο λογαριασμό σας. Αν έχετε συγκεντρώσει 2000 cares και θέλετε να τα εξαργυρώσετε, θα πρέπει να εξαργυρώσετε και τα 2000 μαζί.

Συχνές ερωτήσεις

Όπως και σε κάθε αντίστοιχη νέα υπηρεσία, οι πόντοι αρχίζουν να μετράνε από τη στιγμή που δημιουργήθηκε το νέο σύστημά μας και δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν αναδρομικά. Ωστόσο, θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση που μας δείχνετε, προσφέρουμε 1000 πόντους/cares στους ήδη εγγεγραμένους χρήστες. Ξεκινήστε από σήμερα κιόλας να συγκεντρώνετε ακόμη περισσότερους πόντους και παράλληλα επωφεληθείτε με επιπλέον εκπτώσεις και αποκλειστικά προνόμια!

Οι νέοι πόντοι προστίθενται στo λογαριασμό σας με την εξόφληση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που εξοφλήσετε με αντικαταβολή, αυτό γίνεται σε μερικές μέρες (5 - 10 εργάσιμες) αφότου εξοφλήσετε το courier που θα φέρει την παραγγελία σας. Επιπλέον μπορεί να χρειαστούν έως και 48 ώρες για να φανούν οι πόντοι στο λογαριασμό σας.

Οι πόντοι προστίθενται στο λογαριασμό σας όταν πραγματοποιήσετε την τηλεφωνική σας παραγγελία, αρκεί να έχετε δημιουργήσει προηγουμένως λογαριασμό στο wecare.gr.