Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Ευαίσθητο-Ατοπικό Δέρμα

117 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα
Το ατοπικό δέρμα μπορεί να είναι μια πρόκληση, αλλά με τη σωστή ρουτίνα περιποίησης και τα κατάλληλα προϊόντα, μπορείτε να διατηρήσετε τα συμπτώματα υπό έλεγχο. Η συλλογή προϊόντων μας για ατοπικό δέρμα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καταπραΰνει, να ενυδατώνει και να προστατεύει το ευαίσθητο,ερεθισμένο δέρμα.

Από απαλά καθαριστικά και ενυδατικά μέχρι κρέμες για στοχευμένη ανακούφιση, έχουμε μια ποικιλία επιλογών που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Η συλλογή μας περιλαμβάνει προϊόντα που είναι απαλλαγμένα από κοινούς ερεθιστικούς παράγοντες, καθώς και επιλογές που είναι κλινικά ελεγμένες και συνιστώνται από δερματολόγους.

Η τακτική χρήση προϊόντων περιποίησης δέρματος ειδικά σχεδιασμένων για ατοπικό δέρμα μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της ερυθρότητας, του κνησμού και της ξηρότητας. Αναζητήστε στη συλλογή  μας προϊόντα ατοπικής φροντίδας δέρματος και βρείτε την τέλεια λύση για τις μοναδικές σας ανάγκες.