Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Ραγάδες

50 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα

Τι είναι οι ραγάδες:

Οι ραγάδες (ή οριακή ρήξη) αναφέρονται στις μικρές γραμμές ή σχισμές που εμφανίζονται στο δέρμα όταν αυτό τεντώνεται ή αποτελείται από αδύναμους ιστούς. Οι ραγάδες είναι πιο συνηθισμένες στην περιοχή της κοιλιάς, των μηρών, των γλουτών, των μασχάλων και των μαστών. Αυτές οι σχισμές συνήθως παρουσιάζουν διάφορους βαθμούς ερυθρότητας, αλλαγές χρώματος και διακριτή υφή σε σχέση με το γύρω δέρμα.


Από τι προκαλούνται:

Οι ραγάδες συνήθως προκαλούνται από γρήγορες αλλαγές στην ελαστικότητα του δέρματος, όπως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, της αύξησης βάρους ή της επιδείνωσης της επιδερμίδας λόγω της γήρανσης. Επιπλέον, οι ορμονικές αλλαγές και ο γενετικός παράγοντας μπορούν επίσης να παίξουν ρόλο στην εμφάνισή τους.

Θεραπευτικές επιλογές κατά των ραγάδων:

Οι ραγάδες είναι πολύ συνηθισμένες και αποτελούν καθαρά κοσμητικό πρόβλημα. Δεν προκαλούν πόνο ή άλλες συνοδευτικές παθήσεις, αλλά μπορεί να επηρεάσουν την αυτοπεποίθηση ή την εμφάνιση κάποιων ανθρώπων. Υπάρχουν διάφορες θεραπευτικές επιλογές που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της εμφάνισης των ραγάδων. Αν και δεν υπάρχει απόλυτη εγγύηση για την εξάλειψή τους, αυτές οι μέθοδοι μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του βάθους και της ορατότητάς τους:

  • Κρέμες και λοσιόν: Υπάρχουν ειδικές κρέμες και λοσιόν που σχεδιάστηκαν για την αντιμετώπιση των ραγάδων. Περιέχουν συστατικά όπως ρετινόλη, βιταμίνη C, εκχυλίσματα φυτών και αλόη βέρα, που βοηθούν στην ανανέωση του δέρματος και την ενίσχυση της ελαστικότητάς του.
  • Μικρο-εκτροπές (Microdermabrasion): Αυτή η θεραπεία περιλαμβάνει την απομάκρυνση του εξωτερικού στρώματος του δέρματος με μικρο-κρυσταλλικά σωματίδια ή ειδικές μύτες που απολεπίζουν το δέρμα. Αυτή η διαδικασία προάγει την αναγέννηση του δέρματος και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης των ραγάδων.
  • Λέιζερ (Laser Therapy): Οι θεραπείες με λέιζερ χρησιμοποιούνται για την ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα. Οι διαφορετικοί τύποι λέιζερ μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του βάθους των ραγάδων και στη βελτίωση της υφής του δέρματος.
  • Ραδιοσυχνότητες (Radiofrequency): Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιεί τις ραδιοσυχνότητες για να προκαλέσει θέρμανση στο δέρμα. Αυτή η θεραπεία ενθαρρύνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, βοηθώντας έτσι στη μείωση των ραγάδων.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η αποτελεσματικότητα αυτών των θεραπειών μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο και την έκταση των ραγάδων, καθώς και τον τρόπο δράσης κάθε μεθόδου. Συμβουλευτείτε πάντα έναν επαγγελματία για να σας καθοδηγήσει και να επιλέξει την κατάλληλη θεραπεία για εσάς.
Care Points Κερδίστε πόντους φροντίδας
Βρήκαμε ένα ακόμη τρόπο να σας φροντίζουμε:
Το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής των αγορών σας έφτασε στο wecare!

Γνωρίστε τα Cares - τους πόντους φροντίδας που κερδίζετε με κάθε αγορά σας από το wecare, για να σας ευχαριστήσουμε & ανταμείψουμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση δείχνετε στο κατάστημά μας.

Τώρα με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare, συγκεντρώνετε πόντους ανταμοιβής, οι οποίοι προστίθενται αυτόματα στο λογαριασμό σας.

Δημιουργήστε λογαριασμό, πραγματοποιήστε τις αγορές και κερδίστε πόντους ανταμοιβής/Cares!

Woman smiling photo
Πώς λειτουργεί το σύστημα ανταμοιβής πόντων;

Με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare κερδίζετε πόντους/cares. Οι πόντοι ανταμοιβής συγκεντρώνονται στο λογαριασμό σας, από όπου μπορείτε να δείτε κάθε στιγμή πότε και πόσους ακριβώς πόντους έχετε κερδίσει.

Είναι απαραίτητο να έχω λογαριασμό;

Ναι, για να μπορείτε να συλλέγετε & να εξαργυρώνετε πόντους ανταμοιβής είναι απαραίτητο να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο wecare και να συνδέεστε σε αυτόν κάθε φορά που πραγματοποιείτε αγορές. Με τη δημιουργία νέου λογαριασμού σας προσφέρουμε 1000 πόντους/cares δώρο γνωριμίας! Στο λογαριασμό σας αποθηκεύονται και εμφανίζονται συγκεντρωμένοι όλοι οι πόντοι/cares που έχετε, προκειμένου να ενημερώνεστε και να τους εξαργυρώνετε όποτε επιθυμείτε.

Πώς και πόσους πόντους συγκεντρώνω;

Σε όλα τα προϊόντα αναγράφονται πάνω από τη τιμή, οι πόντοι/caresπου τους αναλογούν. Για κάθε 1€ αγοράς κερδίζετε 10 πόντους/cares. Για παράδειγμα, αγοράζοντας 1 προϊόν που κοστίζει 12€, κερδίζετε 120 πόντους/cares. Καθημερινά επίσης θα ανακαλύπτετε επιλεγμένα προϊόντα που προσφέρουν τους διπλάσιους ή τριπλάσιους πόντους με το σήμα doublecare ή triplecare αντίστοιχα. Οι πόντοι που αναλογούν σε κάθε προϊόν υπολογίζονται βάσει της τιμής του μετά την έκπτωση και χωρίς το Φ.Π.Α.

Πώς εξαργυρώνω τους πόντους μου;

Μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό σας & τοποθετήσετε στο καλάθι τα προϊόντα που επιθυμείτε, θα εμφανιστεί το σύνολο των πόντων που έχετε συγκεντρώσει από προηγούμενες αγορές καθώς και το αντίτιμό τους σε ευρώ. Κάθε 1000 πόντοι/cares αντιστοιχούν σε 1€. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας μόλις συγκεντρώσετε 1000 πόντους. Εάν επιθυμείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει, απλά επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο & θα εφαρμοστεί κατευθείαν η επιπλέον έκπτωση στη παραγγελία σας.

Πρέπει να εξαργυρώσω όλους τους πόντους που έχω συγκεντρώσει;

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας, όποτε το επιθυμείτε, εφόσον έχετε συγκεντρώσει τουλάχιστον 1000 πόντους. Στη συνέχεια και ανά 1000 πόντους που συγκεντρώνετε, θα πρέπει να τους εξαργυρώνετε όλους μαζί. Δηλαδή, στην περίπτωση που έχετε συγκεντρώσει 1500 cares μπορείτε να εξαργυρώσετε τα 1000 και τα υπόλοιπα 500 cares παραμένουν στο λογαριασμό σας. Αν έχετε συγκεντρώσει 2000 cares και θέλετε να τα εξαργυρώσετε, θα πρέπει να εξαργυρώσετε και τα 2000 μαζί.

Συχνές ερωτήσεις

Όπως και σε κάθε αντίστοιχη νέα υπηρεσία, οι πόντοι αρχίζουν να μετράνε από τη στιγμή που δημιουργήθηκε το νέο σύστημά μας και δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν αναδρομικά. Ωστόσο, θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση που μας δείχνετε, προσφέρουμε 1000 πόντους/cares στους ήδη εγγεγραμένους χρήστες. Ξεκινήστε από σήμερα κιόλας να συγκεντρώνετε ακόμη περισσότερους πόντους και παράλληλα επωφεληθείτε με επιπλέον εκπτώσεις και αποκλειστικά προνόμια!

Οι νέοι πόντοι προστίθενται στo λογαριασμό σας με την εξόφληση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που εξοφλήσετε με αντικαταβολή, αυτό γίνεται σε μερικές μέρες (5 - 10 εργάσιμες) αφότου εξοφλήσετε το courier που θα φέρει την παραγγελία σας. Επιπλέον μπορεί να χρειαστούν έως και 48 ώρες για να φανούν οι πόντοι στο λογαριασμό σας.

Οι πόντοι προστίθενται στο λογαριασμό σας όταν πραγματοποιήσετε την τηλεφωνική σας παραγγελία, αρκεί να έχετε δημιουργήσει προηγουμένως λογαριασμό στο wecare.gr.