Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Ραγάδες

54 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα

Τι είναι οι ραγάδες:

Οι ραγάδες (ή οριακή ρήξη) αναφέρονται στις μικρές γραμμές ή σχισμές που εμφανίζονται στο δέρμα όταν αυτό τεντώνεται ή αποτελείται από αδύναμους ιστούς. Οι ραγάδες είναι πιο συνηθισμένες στην περιοχή της κοιλιάς, των μηρών, των γλουτών, των μασχάλων και των μαστών. Αυτές οι σχισμές συνήθως παρουσιάζουν διάφορους βαθμούς ερυθρότητας, αλλαγές χρώματος και διακριτή υφή σε σχέση με το γύρω δέρμα.


Από τι προκαλούνται:

Οι ραγάδες συνήθως προκαλούνται από γρήγορες αλλαγές στην ελαστικότητα του δέρματος, όπως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, της αύξησης βάρους ή της επιδείνωσης της επιδερμίδας λόγω της γήρανσης. Επιπλέον, οι ορμονικές αλλαγές και ο γενετικός παράγοντας μπορούν επίσης να παίξουν ρόλο στην εμφάνισή τους.

Θεραπευτικές επιλογές κατά των ραγάδων:

Οι ραγάδες είναι πολύ συνηθισμένες και αποτελούν καθαρά κοσμητικό πρόβλημα. Δεν προκαλούν πόνο ή άλλες συνοδευτικές παθήσεις, αλλά μπορεί να επηρεάσουν την αυτοπεποίθηση ή την εμφάνιση κάποιων ανθρώπων. Υπάρχουν διάφορες θεραπευτικές επιλογές που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της εμφάνισης των ραγάδων. Αν και δεν υπάρχει απόλυτη εγγύηση για την εξάλειψή τους, αυτές οι μέθοδοι μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του βάθους και της ορατότητάς τους:

  • Κρέμες και λοσιόν: Υπάρχουν ειδικές κρέμες και λοσιόν που σχεδιάστηκαν για την αντιμετώπιση των ραγάδων. Περιέχουν συστατικά όπως ρετινόλη, βιταμίνη C, εκχυλίσματα φυτών και αλόη βέρα, που βοηθούν στην ανανέωση του δέρματος και την ενίσχυση της ελαστικότητάς του.
  • Μικρο-εκτροπές (Microdermabrasion): Αυτή η θεραπεία περιλαμβάνει την απομάκρυνση του εξωτερικού στρώματος του δέρματος με μικρο-κρυσταλλικά σωματίδια ή ειδικές μύτες που απολεπίζουν το δέρμα. Αυτή η διαδικασία προάγει την αναγέννηση του δέρματος και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης των ραγάδων.
  • Λέιζερ (Laser Therapy): Οι θεραπείες με λέιζερ χρησιμοποιούνται για την ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα. Οι διαφορετικοί τύποι λέιζερ μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του βάθους των ραγάδων και στη βελτίωση της υφής του δέρματος.
  • Ραδιοσυχνότητες (Radiofrequency): Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιεί τις ραδιοσυχνότητες για να προκαλέσει θέρμανση στο δέρμα. Αυτή η θεραπεία ενθαρρύνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, βοηθώντας έτσι στη μείωση των ραγάδων.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η αποτελεσματικότητα αυτών των θεραπειών μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο και την έκταση των ραγάδων, καθώς και τον τρόπο δράσης κάθε μεθόδου. Συμβουλευτείτε πάντα έναν επαγγελματία για να σας καθοδηγήσει και να επιλέξει την κατάλληλη θεραπεία για εσάς.