Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

MIcellar -Νερό Καθαρισμού

145 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα
Ο καθαρισμός του προσώπου με νερό καθαρισμού είναι μια απλή και αποτελεσματική μέθοδος για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ και τους ρύπους από το πρόσωπο. Αυτή η διαδικασία προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας και αφήνει το δέρμα καθαρό και αναζωογονημένο.


Τρόπος χρήσης

Για να καθαρίσετε το πρόσωπό σας με νερό καθαρισμού, αρχίστε πρώτα με ένα ήπιο καθαριστικό προσώπου. Ενυδατώστε το πρόσωπο σας με νερό και απλώστε το καθαριστικό προσώπου σε κυκλικές κινήσεις, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Κάντε μασάζ το πρόσωπο απαλά για λίγα λεπτά, επικεντρώνοντας στις περιοχές με περισσότερο μακιγιάζ ή ρύπους.

Στη συνέχεια, ξεπλύνετε καλά το πρόσωπο με άφθονο χλιαρό νερό, βεβαιωθείτε ότι απομακρύνετε όλο το καθαριστικό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια απαλή πετσέτα ή ένα μαλακό πανί για να στεγνώσετε το πρόσωπο ταμποναριστά .


Ο καθαρισμός με νερό καθαρισμού είναι μια φυσική και απλή διαδικασία που αφήνει το δέρμα καθαρό και αναζωογονημένο. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε κατάλληλα προϊόντα για τον τύπο του δέρματός σας και ακολουθήστε τη διαδικασία καθαρισμού προσώπου καθημερινά για να διατηρήσετε ένα υγιές και ακτινοβόλο δέρμα.