Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Μαντηλάκια Καθαρισμού

14 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα
Το ντεμακιγιάζ με μαντηλάκια καθαρισμού είναι μια γρήγορη και εύκολη λύση για την αφαίρεση του μακιγιάζ και των ρύπων από το πρόσωπο. Αυτή η μέθοδος είναι πρακτική και ιδανική για τις καθημερινές περιπτώσεις, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε έναν γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό του προσώπου σας.

Τα μαντηλάκια καθαρισμού είναι προ-εμποτισμένα με μια απαλή και αποτελεσματική λύση ντεμακιγιάζ. Απλώς ανοίξτε ένα μαντηλάκι και απαλά περάστε το σε όλο το πρόσωπο, εστιάζοντας στις περιοχές με μακιγιάζ. Τα μαντηλάκια θα απομακρύνουν αποτελεσματικά το μακιγιάζ, την υπερβολική λιπαρότητα και τους ρύπους από το δέρμα σας.

Ένα πλεονέκτημα του ντεμακιγιάζ με μαντηλάκια καθαρισμού είναι ότι δεν απαιτείται ξέβγαλμα. Αυτό το καθιστά ιδανικό για τις καθημερινές περιπτώσεις, καθώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμα και όταν είστε εκτός σπιτιού. Αφού ολοκληρώσετε το ντεμακιγιάζ, απλώς πετάξτε το μαντηλάκι.