Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Δέρμα με Πανάδες-Κηλίδες

133 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα
Οι πανάδες και οι κηλίδες είναι κοινά προβλήματα του δέρματος που μπορούν να επηρεάσουν την εμφάνιση και την αυτοπεποίθησή μας.


Πανάδες

Οι πανάδες είναι συχνό φαινόμενο που προκαλείται από την υπερβολική παραγωγή μελανίνης, το χρωστικό που δίνει χρώμα στο δέρμα μας. Μπορούν να εμφανιστούν σε διάφορες περιοχές του σώματος, όπως το πρόσωπο, το λαιμό, οι ώμοι, οι πλευρές του σώματος και οι περιοχές των χεριών.


Κηλίδες

Από την άλλη πλευρά, οι κηλίδες είναι επίσης ανομοιόμορφες περιοχές στο δέρμα που μπορεί να οφείλονται σε διάφορους παράγοντες, όπως η ηλιακή έκθεση, η γήρανση του δέρματος ή η χρήση ορισμένων φαρμάκων. Οι κηλίδες μπορούν να είναι αποχρώσεις του καφέ, του κόκκινου ή του μπλε, και συνήθως εμφανίζονται στο πρόσωπο, τα χέρια, το ντεκολτέ και άλλες φωτεινές περιοχές του σώματος.


Αντιμετώπιση

Ωστόσο, υπάρχουν διάφορες λύσεις για την αντιμετώπιση των πανάδων και των κηλίδων. Προϊόντα περιποίησης του δέρματος μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της εμφάνισής τους. Αντιοξειδωτικά συστατικά, όπως η βιταμίνη C και τα εκχυλίσματα φυτών, μπορούν να συμβάλουν στην αναζωογόνηση του δέρματος και στη μείωση της παραγωγής μελανίνης.


Αντηλιακή προστασία

Επιπλέον, η χρήση κατάλληλων προϊόντων προστασίας από τον ήλιο είναι ζωτικής σημασίας για την πρόληψη της εμφάνισης νέων πανάδων και κηλίδων. Η εφαρμογή αντηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας (SPF) και η αποφυγή έκθεσης στον ήλιο κατά τις ώρες αιχμής μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της υγείας του δέρματος.Με τη σωστή περιποίηση και τη χρήση κατάλληλων προϊόντων, μπορείτε να επανακτήσετε μια ομοιόμορφη και αψεγάδιαστη επιδερμίδα, απαλλαγμένη από πανάδες και κηλίδες. Μην διστάσετε να συμβουλευτείτε έναν ειδικό ή δερματολόγο για ατομικές συμβουλές και προτάσεις προϊόντων που θα καλύψουν τις ανάγκες του δέρματός σας.
Care Points Κερδίστε πόντους φροντίδας
Βρήκαμε ένα ακόμη τρόπο να σας φροντίζουμε:
Το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής των αγορών σας έφτασε στο wecare!

Γνωρίστε τα Cares - τους πόντους φροντίδας που κερδίζετε με κάθε αγορά σας από το wecare, για να σας ευχαριστήσουμε & ανταμείψουμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση δείχνετε στο κατάστημά μας.

Τώρα με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare, συγκεντρώνετε πόντους ανταμοιβής, οι οποίοι προστίθενται αυτόματα στο λογαριασμό σας.

Δημιουργήστε λογαριασμό, πραγματοποιήστε τις αγορές και κερδίστε πόντους ανταμοιβής/Cares!

Woman smiling photo
Πώς λειτουργεί το σύστημα ανταμοιβής πόντων;

Με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare κερδίζετε πόντους/cares. Οι πόντοι ανταμοιβής συγκεντρώνονται στο λογαριασμό σας, από όπου μπορείτε να δείτε κάθε στιγμή πότε και πόσους ακριβώς πόντους έχετε κερδίσει.

Είναι απαραίτητο να έχω λογαριασμό;

Ναι, για να μπορείτε να συλλέγετε & να εξαργυρώνετε πόντους ανταμοιβής είναι απαραίτητο να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο wecare και να συνδέεστε σε αυτόν κάθε φορά που πραγματοποιείτε αγορές. Με τη δημιουργία νέου λογαριασμού σας προσφέρουμε 1000 πόντους/cares δώρο γνωριμίας! Στο λογαριασμό σας αποθηκεύονται και εμφανίζονται συγκεντρωμένοι όλοι οι πόντοι/cares που έχετε, προκειμένου να ενημερώνεστε και να τους εξαργυρώνετε όποτε επιθυμείτε.

Πώς και πόσους πόντους συγκεντρώνω;

Σε όλα τα προϊόντα αναγράφονται πάνω από τη τιμή, οι πόντοι/caresπου τους αναλογούν. Για κάθε 1€ αγοράς κερδίζετε 10 πόντους/cares. Για παράδειγμα, αγοράζοντας 1 προϊόν που κοστίζει 12€, κερδίζετε 120 πόντους/cares. Καθημερινά επίσης θα ανακαλύπτετε επιλεγμένα προϊόντα που προσφέρουν τους διπλάσιους ή τριπλάσιους πόντους με το σήμα doublecare ή triplecare αντίστοιχα. Οι πόντοι που αναλογούν σε κάθε προϊόν υπολογίζονται βάσει της τιμής του μετά την έκπτωση και χωρίς το Φ.Π.Α.

Πώς εξαργυρώνω τους πόντους μου;

Μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό σας & τοποθετήσετε στο καλάθι τα προϊόντα που επιθυμείτε, θα εμφανιστεί το σύνολο των πόντων που έχετε συγκεντρώσει από προηγούμενες αγορές καθώς και το αντίτιμό τους σε ευρώ. Κάθε 1000 πόντοι/cares αντιστοιχούν σε 1€. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας μόλις συγκεντρώσετε 1000 πόντους. Εάν επιθυμείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει, απλά επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο & θα εφαρμοστεί κατευθείαν η επιπλέον έκπτωση στη παραγγελία σας.

Πρέπει να εξαργυρώσω όλους τους πόντους που έχω συγκεντρώσει;

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας, όποτε το επιθυμείτε, εφόσον έχετε συγκεντρώσει τουλάχιστον 1000 πόντους. Στη συνέχεια και ανά 1000 πόντους που συγκεντρώνετε, θα πρέπει να τους εξαργυρώνετε όλους μαζί. Δηλαδή, στην περίπτωση που έχετε συγκεντρώσει 1500 cares μπορείτε να εξαργυρώσετε τα 1000 και τα υπόλοιπα 500 cares παραμένουν στο λογαριασμό σας. Αν έχετε συγκεντρώσει 2000 cares και θέλετε να τα εξαργυρώσετε, θα πρέπει να εξαργυρώσετε και τα 2000 μαζί.

Συχνές ερωτήσεις

Όπως και σε κάθε αντίστοιχη νέα υπηρεσία, οι πόντοι αρχίζουν να μετράνε από τη στιγμή που δημιουργήθηκε το νέο σύστημά μας και δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν αναδρομικά. Ωστόσο, θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση που μας δείχνετε, προσφέρουμε 1000 πόντους/cares στους ήδη εγγεγραμένους χρήστες. Ξεκινήστε από σήμερα κιόλας να συγκεντρώνετε ακόμη περισσότερους πόντους και παράλληλα επωφεληθείτε με επιπλέον εκπτώσεις και αποκλειστικά προνόμια!

Οι νέοι πόντοι προστίθενται στo λογαριασμό σας με την εξόφληση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που εξοφλήσετε με αντικαταβολή, αυτό γίνεται σε μερικές μέρες (5 - 10 εργάσιμες) αφότου εξοφλήσετε το courier που θα φέρει την παραγγελία σας. Επιπλέον μπορεί να χρειαστούν έως και 48 ώρες για να φανούν οι πόντοι στο λογαριασμό σας.

Οι πόντοι προστίθενται στο λογαριασμό σας όταν πραγματοποιήσετε την τηλεφωνική σας παραγγελία, αρκεί να έχετε δημιουργήσει προηγουμένως λογαριασμό στο wecare.gr.