Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Ανάπλαση Δέρματος

86 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα
Η αναπλάση του δέρματος είναι μια διαδικασία που στοχεύει στην ανανέωση και την αποκατάσταση του δέρματος, προάγοντας έναν νεανικό, υγιή και λαμπερό τόνο επιδερμίδας. Αυτή η διαδικασία είναι σημαντική για την αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης, των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και των ατελειών του δέρματος.

Οι προηγμένες τεχνικές αναπλάσης δέρματος περιλαμβάνουν μια ποικιλία μεθόδων, όπως οι χημικοί απολεπισμοί, οι μικρο-απολεπίσεις, τα λέιζερ, οι αισθητικές επεμβάσεις και η χρήση προϊόντων περιποίησης δέρματος. 

Τα προϊόντα περιποίησης δέρματος για αναπλάση σχεδιάστηκαν για να προωθήσουν την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος, την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, και τη βελτίωση της υφής και της ελαστικότητας του δέρματος. Συνήθως περιέχουν ενεργά συστατικά, όπως υαλουρονικό οξύ, αντιοξειδωτικά, πεπτίδια και βιταμίνες, που θρέφουν το δέρμα και τονώνουν τη φυσική του αναγέννηση.

Η αναπλάση του δέρματος απαιτεί τη συνεχή και συνεπή χρήση των προϊόντων, σε συνδυασμό με καθημερινές καλές συνήθειες περιποίησης του δέρματος. Επίσης, συνιστάται η συμβουλή ενός ειδικού ή δερματολόγου για να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα και τις τεχνικές που ταιριάζουν στις ατομικές σας ανάγκες.

Με τη σωστή φροντίδα και τη χρήση προϊόντων αναπλάσης δέρματος, μπορείτε να αποκτήσετε ένα νεανικό, υγιές και φωτεινό δέρμα που αντανακλά την εσωτερική σας ομορφιά.