Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αντιγήρανση

1009 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα

Αντιγηραντικές κρέμες

Οι αντιγηραντικές κρέμες αποτελούν ένα απαραίτητο εργαλείο στην περίθαλψη της επιδερμίδας με σκοπό να μειώσουν τις επιπτώσεις της γήρανσης. Αυτές οι κρέμες περιέχουν ενεργά συστατικά που ενισχύουν την ελαστικότητα, την υγρασία και τη φυσική αντίσταση της επιδερμίδας. Από την προστασία, την υπερβολική ξηρότητα μέχρι την εξομάλυνση των ρυτίδων, οι αντιγηραντικές κρέμες παρέχουν οφέλη για την υγεία και την εμφάνιση της επιδερμίδας.


Οι διαφορετικοί τύποι αντιγηραντικών κρεμών

Υπάρχουν διάφοροι τύποι αντιγηραντικών κρεμών, καθένας απευθύνεται σε συγκεκριμένες ανάγκες της επιδερμίδας. Οι ενυδατικές κρέμες προσφέρουν ενυδάτωση και θρέψη σε ξηρές επιδερμίδες, ενώ οι κρέμες με αντηλιακή προστασία προστατεύουν από την επιβλαβή ακτινοβολία του ήλιου. Επιπλέον, οι κρέμες που περιέχουν αντιοξειδωτικά συστατικά βοηθούν στην αντιμετώπιση των ελεύθερων ριζών και της πρόωρης γήρανσης


Τα οφέλη των αντιγηραντικών κρεμών

Οι αντιγηραντικές κρέμες προσφέρουν πληθώρα οφελών για την επιδερμίδα. Καταπολεμούν την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, δίνοντας στην επιδερμίδα μια νεότερη εμφάνιση. Επιπλέον, βελτιώνουν την υφή του δέρματος και την ομοιομορφία του τόνου του. Με την τακτική χρήση, οι αντιγηραντικές κρέμες μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη μείωση των πανάδων και των κηλίδων, αναδεικνύοντας ένα λαμπερό και υγιές δέρμα.


Συμβουλές για τη χρήση αντιγηραντικών κρεμών

Για να επωφεληθείτε πλήρως από τις αντιγηραντικές κρέμες, συνίσταται να ακολουθείτε ορισμένες συμβουλές.Καθαρίστε καλά το πρόσωπο πριν εφαρμόσετε την κρέμα και εφαρμόστε την με απαλές κινήσεις. Επίσης, επιλέξτε μια κρέμα που ταιριάζει στον τύπο του δέρματός σας και χρησιμοποιήστε την τακτικά, πρωί και βράδυ, για βέλτιστα αποτελέσματα. Μην ξεχνάτε επίσης να συνδυάσετε τη χρήση αντιγηραντικών κρεμών με μια υγιεινή διατροφή, ενυδάτωση και προστασία από τον ήλιο για να διατηρήσετε τη νεανική επιδερμίδα σας.