Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Εφηβική Ακμή

252 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα
Η εφηβική ακμή είναι μια κοινή πρόκληση που αντιμετωπίζουν πολλοί έφηβοι καθώς μπαίνουν στην περίοδο της εφηβείας τους. Οι αλλαγές στην ορμονική ισορροπία μπορούν να οδηγήσουν σε υπερβολική παραγωγή σμηγμάτων, που μαζί με την απομόνωση των πόρων του δέρματος, μπορεί να προκαλέσει ακμή.

Είναι σημαντικό για τους εφήβους να ενημερωθούν για τους κατάλληλους τρόπους αντιμετώπισης και φροντίδας του δέρματος τους. Υπάρχουν πολλά προϊόντα που σχεδιάστηκαν ειδικά για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της εφηβικής ακμής και να προάγουν ένα υγιές και λαμπερό δέρμα.

Ανακαλύψτε την ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που προσφέρουμε στην ιστοσελίδα μας, σχεδιασμένα για να καλύψουν τις ανάγκες του εφηβικού δέρματος. Από απαλά καθαριστικά και ενυδατικές κρέμες μέχρι και εξειδικευμένα προϊόντα για την αντιμετώπιση των σπυριών και των φαγούρων.

Μην αφήνετε την εφηβική ακμή να επηρεάσει την αυτοπεποίθησή σας και την ευεξία σας. Εξερευνήστε την ποικιλία των προϊόντων μας και ξεκινήστε το ταξίδι σας για ένα υγιές δέρμα σήμερα!