Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Τεστ Εγκυμοσύνης - Ωορρηξίας

13 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα

Τι είναι η εγκυμοσύνη

Η εγκυμοσύνη είναι μια μοναδική εμπειρία για κάθε γυναίκα. Κάθε γυναίκα έχει διαφορετικές εμπειρίες και σημάδια κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης μπορεί να είναι διαφορετικά για κάθε γυναίκα, αλλά υπάρχουν ορισμένα κοινά συμπτώματα που μπορούν να υποδείξουν την ύπαρξη μιας εγκυμοσύνης.

Καθυστέρηση της Περιόδου

Η καθυστέρηση της περιόδου είναι ένα από τα πιο πρώτα και χαρακτηριστικά σημάδια της εγκυμοσύνης. Όταν μια γυναίκα είναι έγκυος, ο κύκλος της περιόδου της συνήθως διακόπτεται. Αυτό συμβαίνει επειδή το γονιμοποιημένο ωάριο έχει ενσωματωθεί στο ενδομήτριο, και ως αποτέλεσμα, η περίοδος δεν εμφανίζεται.

Ευαισθησία του Στήθους

Ένα άλλο συχνό σημάδι εγκυμοσύνης είναι η ευαισθησία του στήθους. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, τα επίπεδα των ορμονών αυξάνονται, και αυτό μπορεί να προκαλέσει ευαισθησία και πρήξιμο στους μαστούς. Οι γυναίκες μπορεί να αισθάνονται πόνο, βάρος ή ακόμη και μούδιασμα στο στήθος τους. Επιπλέον, οι θηλές μπορεί να αλλάξουν χρώμα λόγω των αλλαγών στα επίπεδα των ορμονών.

Κόπωση και Υπνηλία

Κατά την εγκυμοσύνη, πολλές γυναίκες αισθάνονται κόπωση και υπνηλία. Αυτό οφείλεται στην αύξηση των επιπέδων της προγεστερόνης, μιας ορμόνης που προωθεί την υπνηλία. Η ενεργειακή απαίτηση του εμβρύου επίσης αυξάνεται, προκαλώντας κόπωση και κούραση στη μητέρα.

Ναυτία και Εμετός

Η ναυτία και ο εμετός είναι επίσης συχνά συμπτώματα της εγκυμοσύνης. Πολλές γυναίκες αισθάνονται ναυτία κυρίως το πρωί, αν και μπορεί να εμφανίζεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Οι ακριβείς αιτίες της ναυτίας και του εμετού κατά την εγκυμοσύνη δεν είναι γνωστές, αλλά πιστεύεται ότι οι ορμόνες μπορούν να παίξουν έναν ρόλο σε αυτά τα συμπτώματα.

Συχνή Ούρηση

Κατά την εγκυμοσύνη, πολλές γυναίκες αισθάνονται την ανάγκη για ούρηση συχνά. Αυτό συμβαίνει επειδή η ποσότητα του αίματος αυξάνεται και οι νεφροί πρέπει να επεξεργαστούν περισσότερο υγρό από το συνηθισμένο. Ως αποτέλεσμα, η ούρηση γίνεται πιο συχνή.

Άλλα Συμπτώματα

Πέρα από τα παραπάνω συμπτώματα, υπάρχουν και άλλα που μπορεί να εμφανιστούν κατά την εγκυμοσύνη. Αυτά περιλαμβάνουν την αλλαγή της ψυχολογικής διάθεσης, τις κράμπες στη μέση, τον πονοκέφαλο, τη δυσπεψία, το φούσκωμα και τις αλλαγές στην αρτηριακή πίεση. Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να εμφανιστούν σε διάφορα στάδια της εγκυμοσύνης και να διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα.

Πότε να κάνετε τεστ εγκυμοσύνης

Τα τεστ εγκυμοσύνης μπορούν να είναι ένας αξιόπιστος τρόπος για να επιβεβαιώσετε εάν είστε έγκυος. Μπορείτε να κάνετε ένα τεστ εγκυμοσύνης μετά από μερικές ημέρες από την αναμενόμενη ημερομηνία της περιόδου σας. Τα τεστ εγκυμοσύνης ανιχνεύουν την χοριακή γοναδοτροπίνη (hCG), μια ορμόνη που παράγεται κατά την εγκυμοσύνη. Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τις οδηγίες του τεστ και να το κάνετε το πρωί με τα πρώτα ούρα. Ένα αρνητικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι λανθασμένο εάν το τεστ γίνει πολύ νωρίς.

Συμπεράσματα

Τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης μπορεί να είναι διαφορετικά για κάθε γυναίκα και να εμφανιστούν σε διαφορετικά στάδια. Η καθυστέρηση της περιόδου, η ευαισθησία του στήθους, η κόπωση, η ναυτία και η συχνή ούρηση είναι μερικά από τα κοινά συμπτώματα. Εάν υπάρχει υποψία εγκυμοσύνης, μπορείτε να κάνετε ένα τεστ εγκυμοσύνης για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή σας. Πάντα είναι σημαντικό να συμβουλεύεστε τον γυναικολόγο σας για να λάβετε την καλύτερη φροντίδα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας.
.
Η εγκυμοσύνη είναι μια φυσιολογική και όμορφη φάση στη ζωή μιας γυναίκας, αλλά μπορεί να φέρει μαζί της μια σειρά από συμπτώματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Από την αρχική καθυστέρηση της περιόδου μέχρι τις αλλαγές στην ενεργία, την αίσθηση της μυρωδιάς και τον εμετό, τα συμπτώματα μπορούν να διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα.
Care Points Κερδίστε πόντους φροντίδας
Βρήκαμε ένα ακόμη τρόπο να σας φροντίζουμε:
Το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής των αγορών σας έφτασε στο wecare!

Γνωρίστε τα Cares - τους πόντους φροντίδας που κερδίζετε με κάθε αγορά σας από το wecare, για να σας ευχαριστήσουμε & ανταμείψουμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση δείχνετε στο κατάστημά μας.

Τώρα με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare, συγκεντρώνετε πόντους ανταμοιβής, οι οποίοι προστίθενται αυτόματα στο λογαριασμό σας.

Δημιουργήστε λογαριασμό, πραγματοποιήστε τις αγορές και κερδίστε πόντους ανταμοιβής/Cares!

Woman smiling photo
Πώς λειτουργεί το σύστημα ανταμοιβής πόντων;

Με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare κερδίζετε πόντους/cares. Οι πόντοι ανταμοιβής συγκεντρώνονται στο λογαριασμό σας, από όπου μπορείτε να δείτε κάθε στιγμή πότε και πόσους ακριβώς πόντους έχετε κερδίσει.

Είναι απαραίτητο να έχω λογαριασμό;

Ναι, για να μπορείτε να συλλέγετε & να εξαργυρώνετε πόντους ανταμοιβής είναι απαραίτητο να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο wecare και να συνδέεστε σε αυτόν κάθε φορά που πραγματοποιείτε αγορές. Με τη δημιουργία νέου λογαριασμού σας προσφέρουμε 1000 πόντους/cares δώρο γνωριμίας! Στο λογαριασμό σας αποθηκεύονται και εμφανίζονται συγκεντρωμένοι όλοι οι πόντοι/cares που έχετε, προκειμένου να ενημερώνεστε και να τους εξαργυρώνετε όποτε επιθυμείτε.

Πώς και πόσους πόντους συγκεντρώνω;

Σε όλα τα προϊόντα αναγράφονται πάνω από τη τιμή, οι πόντοι/caresπου τους αναλογούν. Για κάθε 1€ αγοράς κερδίζετε 10 πόντους/cares. Για παράδειγμα, αγοράζοντας 1 προϊόν που κοστίζει 12€, κερδίζετε 120 πόντους/cares. Καθημερινά επίσης θα ανακαλύπτετε επιλεγμένα προϊόντα που προσφέρουν τους διπλάσιους ή τριπλάσιους πόντους με το σήμα doublecare ή triplecare αντίστοιχα. Οι πόντοι που αναλογούν σε κάθε προϊόν υπολογίζονται βάσει της τιμής του μετά την έκπτωση και χωρίς το Φ.Π.Α.

Πώς εξαργυρώνω τους πόντους μου;

Μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό σας & τοποθετήσετε στο καλάθι τα προϊόντα που επιθυμείτε, θα εμφανιστεί το σύνολο των πόντων που έχετε συγκεντρώσει από προηγούμενες αγορές καθώς και το αντίτιμό τους σε ευρώ. Κάθε 1000 πόντοι/cares αντιστοιχούν σε 1€. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας μόλις συγκεντρώσετε 1000 πόντους. Εάν επιθυμείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει, απλά επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο & θα εφαρμοστεί κατευθείαν η επιπλέον έκπτωση στη παραγγελία σας.

Πρέπει να εξαργυρώσω όλους τους πόντους που έχω συγκεντρώσει;

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας, όποτε το επιθυμείτε, εφόσον έχετε συγκεντρώσει τουλάχιστον 1000 πόντους. Στη συνέχεια και ανά 1000 πόντους που συγκεντρώνετε, θα πρέπει να τους εξαργυρώνετε όλους μαζί. Δηλαδή, στην περίπτωση που έχετε συγκεντρώσει 1500 cares μπορείτε να εξαργυρώσετε τα 1000 και τα υπόλοιπα 500 cares παραμένουν στο λογαριασμό σας. Αν έχετε συγκεντρώσει 2000 cares και θέλετε να τα εξαργυρώσετε, θα πρέπει να εξαργυρώσετε και τα 2000 μαζί.

Συχνές ερωτήσεις

Όπως και σε κάθε αντίστοιχη νέα υπηρεσία, οι πόντοι αρχίζουν να μετράνε από τη στιγμή που δημιουργήθηκε το νέο σύστημά μας και δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν αναδρομικά. Ωστόσο, θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση που μας δείχνετε, προσφέρουμε 1000 πόντους/cares στους ήδη εγγεγραμένους χρήστες. Ξεκινήστε από σήμερα κιόλας να συγκεντρώνετε ακόμη περισσότερους πόντους και παράλληλα επωφεληθείτε με επιπλέον εκπτώσεις και αποκλειστικά προνόμια!

Οι νέοι πόντοι προστίθενται στo λογαριασμό σας με την εξόφληση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που εξοφλήσετε με αντικαταβολή, αυτό γίνεται σε μερικές μέρες (5 - 10 εργάσιμες) αφότου εξοφλήσετε το courier που θα φέρει την παραγγελία σας. Επιπλέον μπορεί να χρειαστούν έως και 48 ώρες για να φανούν οι πόντοι στο λογαριασμό σας.

Οι πόντοι προστίθενται στο λογαριασμό σας όταν πραγματοποιήσετε την τηλεφωνική σας παραγγελία, αρκεί να έχετε δημιουργήσει προηγουμένως λογαριασμό στο wecare.gr.