Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αξεσουάρ Μακιγιάζ

101 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα
Ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας με τη συλλογή σε αξεσουάρ μακιγιάζ. Τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθούν να εφαρμόζετε το μακιγιάζ σας με ακρίβεια και ευκολία, διατηρώντας παράλληλα τα εργαλεία μακιγιάζ σας καθαρά και οργανωμένα.

Τα αξεσουάρ μακιγιάζ μας περιλαμβάνουν πινέλα, σφουγγάρια, ψαλίδια βλεφαρίδων, ξύστρες και τσάντες μακιγιάζ. Τα πινέλα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας, συνθετικές ίνες που είναι απαλές με το δέρμα και διατίθενται σε μια σειρά σχημάτων και μεγεθών που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Τα σφουγγαράκια είναι ιδανικά για την εφαρμογή υγρών και κρέμας προϊόντων και την ανάμειξη του μακιγιάζ. Τα ψαλίδια βλεφαρίδων έχουν σχεδιαστεί για να σας χαρίζουν όμορφες, ανασηκωμένες βλεφαρίδες.

Οι ξύστρες είναι ιδανικές για να διατηρούν τα μολύβια αιχμηρά και ακριβή, και οι τσάντες μακιγιάζ  διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη και στυλ, ιδανικές για την αποθήκευση και την οργάνωση του μακιγιάζ σας.

Ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας με τη συλλογή μας σε αξεσουάρ μακιγιάζ. Περιηγηθείτε στη συλλογή μας σήμερα και βρείτε το τέλειο προϊόν για τις ανάγκες σας.