Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Παστίλιες

58 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα
Τα κρυολογήματα είναι μια συνήθης μορφή ιογενούς αναπνευστικής νόσου που προκαλείται από ιούς, κυρίως τους ρινοϊούς. Οι παστίλιες κρυολογήματος είναι μια μορφή φαρμακευτικής αγωγής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανακούφιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος, όπως πονόλαιμο, βήχα, ερεθισμένο φάρυγγα, αλλά και για την ανακούφιση της καταρροής της μύτης.

Οι παστίλιες κρυολογήματος συνήθως περιέχουν δραστικά συστατικά όπως αναλγητικά, αντιφλεγμονώδη και αντιβακτηριακά συστατικά. Αυτά τα συστατικά βοηθούν στην ανακούφιση των συμπτωμάτων και στην ενίσχυση της ανοσοποίησης του οργανισμού.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι παστίλιες κρυολογήματος δεν θεραπεύουν το κρυολόγημα, αλλά μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση των συμπτωμάτων. Για να αντιμετωπίσετε πλήρως ένα κρυολόγημα, συνιστάται να λάβετε άλλα μέτρα, όπως η ξεκούραση, η ενυδάτωση, η κατανάλωση θρεπτικής τροφής και η λήψη των αναγκαίων βιταμινών και μετάλλων.

Πριν χρησιμοποιήσετε παστίλιες κρυολογήματος, συνιστάται να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να ακολουθήσετε τις συστάσεις του κατασκευαστή. Εάν τα συμπτώματα επιμένουν ή επιδεινώνονται, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή φαρμακοποιό.