Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Βιολογικά Σιρόπια

33 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα

Τα βιολογικά σιρόπια κρυολογήματος είναι προϊόντα που παρασκευάζονται με φυσικά συστατικά και συνήθως πιστοποιούνται ως οργανικά από ανεξάρτητο οργανισμό πιστοποίησης. Αυτά τα σιρόπια σχεδιάστηκαν για να παρέχουν ανακούφιση από τα συμπτώματα του κρυολογήματος χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά που θεωρούνται ωφέλιμα για το ανοσοποιητικό σύστημα και την ανακούφιση των αναπνευστικών προβλημάτων.

Τα συστατικά που συνήθως χρησιμοποιούνται σε βιολογικά σιρόπια κρυολογήματος περιλαμβάνουν φυτικά εκχυλίσματα και θαλάσσια αλάτια, όπως εκχυλίσματα από ευκάλυπτο, μέντα, φλοιό κισσού, θυμάρι και πρόπολη. Ορισμένα σιρόπια μπορεί να περιέχουν επίσης μέλι, λεμόνι ή βιταμίνες και μέταλλα που υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Παρόλο που δεν υπάρχουν επαρκείς επιστημονικές αποδείξεις για την αποτελεσματικότητα των βιολογικών σιροπιών κρυολογήματος, πολλοί άνθρωποι τα προτιμούν λόγω της φυσικής τους φύσης και της απουσίας συνθετικών συστατικών. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αυτά τα προϊόντα δεν αντικαθιστούν την ιατρική συμβουλή, και αν τα συμπτώματα επιμένουν ή επιδεινώνονται, πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε σιρόπι κρυολογήματος, είναι σημαντικό να διαβάσετε και να ακολουθήσετε τις οδηγίες χρήσης που παρέχονται με το προϊόν και να συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας αν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες ή ανησυχίες.