Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αυτομαύρισμα

15 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα
Τα αυτομαυριστικά προϊόντα είναι μια δημοφιλής επιλογή για όσους επιθυμούν ένα μαύρισμα χωρίς την έκθεση στον ήλιο. Αυτά τα προϊόντα παρέχουν μια ασφαλή και εύκολη εναλλακτική λύση για την απόκτηση λαμπερής επιδερμίδας.

Κύριο συστατικό

Το κύριο συστατικό των αυτομαυριστικών προϊόντων είναι η διοξείνη, μια ουσία που αλληλεπιδρά με το επιφανειακό στρώμα του δέρματος και προκαλεί μια αντίδραση που οδηγεί στην εμφάνιση ενός μαύρισματος. Αυτή η αντίδραση δημιουργεί ένα χρωματικό αποτέλεσμα παρόμοιο με το φυσικό μαύρισμα του δέρματος.

Πλεονεκτήματα αυτομαυριστικών προϊόντων

  • Τα αυτομαυριστικά προϊόντα προσφέρουν ορισμένα πλεονεκτήματα. Καταρχάς, είναι ασφαλή, καθώς εξαλείφεται ο κίνδυνος έκθεσης στη βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου. Αυτό είναι επιθυμητό για όσους θέλουν να αποφύγουν την πιθανή βλάβη του δέρματος από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο, όπως η πρόωρη γήρανση του δέρματος και ο κίνδυνος του καρκίνου του δέρματος.
  • Ένα άλλο πλεονέκτημα των αυτομαυριστικών προϊόντων είναι η ευκολία χρήσης. Μπορείτε να εφαρμόσετε το προϊόν στο δέρμα σας στο άνετο περιβάλλον του σπιτιού σας και να πετύχετε το επιθυμητό μαύρισμα χωρίς την ανάγκη να περιμένετε για ώρες κάτω από τον ήλιο.
  • Επιπλέον, τα αυτομαυριστικά προϊόντα συνήθως περιέχουν ενυδατικούς παράγοντες που βοηθούν στη διατήρηση της ενυδάτωσης του δέρματος. Αυτό σημαίνει ότι το μαύρισμα που προκαλείται από τα αυτομαυριστικά προϊόντα διαρκεί περισσότερο και δεν ξεφλουδίζει τόσο εύκολα όπως το μαύρισμα που προέρχεται από τον ήλιο.


Σωστή χρήση

Το σημαντικότερο στοιχείο για τη χρήση αυτομαυριστικών προϊόντων είναι η ορθή εφαρμογή.

Πριν τη χρήση, πρέπει να προετοιμάσετε το δέρμα σας, να απολέπισετε και να ενυδατώσετε καλά.
Εφαρμόστε το προϊόν ομοιόμορφα και προσεκτικά, ακολουθώντας τις οδηγίες του κατασκευαστή. 
Αποφύγετε την υπερβολική εφαρμογή σε συγκεκριμένες περιοχές.
Θυμηθείτε να πλύνετε καλά τα χέρια σας μετά τη χρήση, προκειμένου να αποφύγετε τον ανεπιθύμητο χρωματισμό σε άλλα μέρη του σώματός σας.

Συνοψίζοντας, τα αυτομαυριστικά προϊόντα αποτελούν μια ασφαλή επιλογή για την απόκτηση μαυρίσματος χωρίς την έκθεση στον ήλιο. Με την ορθή χρήση και εφαρμογή, μπορείτε να απολαύσετε ένα όμορφο και διαρκές μαύρισμα που ενισχύει την εμφάνιση του δέρματός σας.