Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αυτομαύρισμα

15 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα
Τα αυτομαυριστικά προϊόντα είναι μια δημοφιλής επιλογή για όσους επιθυμούν ένα μαύρισμα χωρίς την έκθεση στον ήλιο. Αυτά τα προϊόντα παρέχουν μια ασφαλή και εύκολη εναλλακτική λύση για την απόκτηση λαμπερής επιδερμίδας.

Κύριο συστατικό

Το κύριο συστατικό των αυτομαυριστικών προϊόντων είναι η διοξείνη, μια ουσία που αλληλεπιδρά με το επιφανειακό στρώμα του δέρματος και προκαλεί μια αντίδραση που οδηγεί στην εμφάνιση ενός μαύρισματος. Αυτή η αντίδραση δημιουργεί ένα χρωματικό αποτέλεσμα παρόμοιο με το φυσικό μαύρισμα του δέρματος.

Πλεονεκτήματα αυτομαυριστικών προϊόντων

  • Τα αυτομαυριστικά προϊόντα προσφέρουν ορισμένα πλεονεκτήματα. Καταρχάς, είναι ασφαλή, καθώς εξαλείφεται ο κίνδυνος έκθεσης στη βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου. Αυτό είναι επιθυμητό για όσους θέλουν να αποφύγουν την πιθανή βλάβη του δέρματος από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο, όπως η πρόωρη γήρανση του δέρματος και ο κίνδυνος του καρκίνου του δέρματος.
  • Ένα άλλο πλεονέκτημα των αυτομαυριστικών προϊόντων είναι η ευκολία χρήσης. Μπορείτε να εφαρμόσετε το προϊόν στο δέρμα σας στο άνετο περιβάλλον του σπιτιού σας και να πετύχετε το επιθυμητό μαύρισμα χωρίς την ανάγκη να περιμένετε για ώρες κάτω από τον ήλιο.
  • Επιπλέον, τα αυτομαυριστικά προϊόντα συνήθως περιέχουν ενυδατικούς παράγοντες που βοηθούν στη διατήρηση της ενυδάτωσης του δέρματος. Αυτό σημαίνει ότι το μαύρισμα που προκαλείται από τα αυτομαυριστικά προϊόντα διαρκεί περισσότερο και δεν ξεφλουδίζει τόσο εύκολα όπως το μαύρισμα που προέρχεται από τον ήλιο.


Σωστή χρήση

Το σημαντικότερο στοιχείο για τη χρήση αυτομαυριστικών προϊόντων είναι η ορθή εφαρμογή.

Πριν τη χρήση, πρέπει να προετοιμάσετε το δέρμα σας, να απολέπισετε και να ενυδατώσετε καλά.
Εφαρμόστε το προϊόν ομοιόμορφα και προσεκτικά, ακολουθώντας τις οδηγίες του κατασκευαστή. 
Αποφύγετε την υπερβολική εφαρμογή σε συγκεκριμένες περιοχές.
Θυμηθείτε να πλύνετε καλά τα χέρια σας μετά τη χρήση, προκειμένου να αποφύγετε τον ανεπιθύμητο χρωματισμό σε άλλα μέρη του σώματός σας.

Συνοψίζοντας, τα αυτομαυριστικά προϊόντα αποτελούν μια ασφαλή επιλογή για την απόκτηση μαυρίσματος χωρίς την έκθεση στον ήλιο. Με την ορθή χρήση και εφαρμογή, μπορείτε να απολαύσετε ένα όμορφο και διαρκές μαύρισμα που ενισχύει την εμφάνιση του δέρματός σας.
Care Points Κερδίστε πόντους φροντίδας
Βρήκαμε ένα ακόμη τρόπο να σας φροντίζουμε:
Το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής των αγορών σας έφτασε στο wecare!

Γνωρίστε τα Cares - τους πόντους φροντίδας που κερδίζετε με κάθε αγορά σας από το wecare, για να σας ευχαριστήσουμε & ανταμείψουμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση δείχνετε στο κατάστημά μας.

Τώρα με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare, συγκεντρώνετε πόντους ανταμοιβής, οι οποίοι προστίθενται αυτόματα στο λογαριασμό σας.

Δημιουργήστε λογαριασμό, πραγματοποιήστε τις αγορές και κερδίστε πόντους ανταμοιβής/Cares!

Woman smiling photo
Πώς λειτουργεί το σύστημα ανταμοιβής πόντων;

Με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare κερδίζετε πόντους/cares. Οι πόντοι ανταμοιβής συγκεντρώνονται στο λογαριασμό σας, από όπου μπορείτε να δείτε κάθε στιγμή πότε και πόσους ακριβώς πόντους έχετε κερδίσει.

Είναι απαραίτητο να έχω λογαριασμό;

Ναι, για να μπορείτε να συλλέγετε & να εξαργυρώνετε πόντους ανταμοιβής είναι απαραίτητο να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο wecare και να συνδέεστε σε αυτόν κάθε φορά που πραγματοποιείτε αγορές. Με τη δημιουργία νέου λογαριασμού σας προσφέρουμε 1000 πόντους/cares δώρο γνωριμίας! Στο λογαριασμό σας αποθηκεύονται και εμφανίζονται συγκεντρωμένοι όλοι οι πόντοι/cares που έχετε, προκειμένου να ενημερώνεστε και να τους εξαργυρώνετε όποτε επιθυμείτε.

Πώς και πόσους πόντους συγκεντρώνω;

Σε όλα τα προϊόντα αναγράφονται πάνω από τη τιμή, οι πόντοι/caresπου τους αναλογούν. Για κάθε 1€ αγοράς κερδίζετε 10 πόντους/cares. Για παράδειγμα, αγοράζοντας 1 προϊόν που κοστίζει 12€, κερδίζετε 120 πόντους/cares. Καθημερινά επίσης θα ανακαλύπτετε επιλεγμένα προϊόντα που προσφέρουν τους διπλάσιους ή τριπλάσιους πόντους με το σήμα doublecare ή triplecare αντίστοιχα. Οι πόντοι που αναλογούν σε κάθε προϊόν υπολογίζονται βάσει της τιμής του μετά την έκπτωση και χωρίς το Φ.Π.Α.

Πώς εξαργυρώνω τους πόντους μου;

Μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό σας & τοποθετήσετε στο καλάθι τα προϊόντα που επιθυμείτε, θα εμφανιστεί το σύνολο των πόντων που έχετε συγκεντρώσει από προηγούμενες αγορές καθώς και το αντίτιμό τους σε ευρώ. Κάθε 1000 πόντοι/cares αντιστοιχούν σε 1€. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας μόλις συγκεντρώσετε 1000 πόντους. Εάν επιθυμείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει, απλά επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο & θα εφαρμοστεί κατευθείαν η επιπλέον έκπτωση στη παραγγελία σας.

Πρέπει να εξαργυρώσω όλους τους πόντους που έχω συγκεντρώσει;

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας, όποτε το επιθυμείτε, εφόσον έχετε συγκεντρώσει τουλάχιστον 1000 πόντους. Στη συνέχεια και ανά 1000 πόντους που συγκεντρώνετε, θα πρέπει να τους εξαργυρώνετε όλους μαζί. Δηλαδή, στην περίπτωση που έχετε συγκεντρώσει 1500 cares μπορείτε να εξαργυρώσετε τα 1000 και τα υπόλοιπα 500 cares παραμένουν στο λογαριασμό σας. Αν έχετε συγκεντρώσει 2000 cares και θέλετε να τα εξαργυρώσετε, θα πρέπει να εξαργυρώσετε και τα 2000 μαζί.

Συχνές ερωτήσεις

Όπως και σε κάθε αντίστοιχη νέα υπηρεσία, οι πόντοι αρχίζουν να μετράνε από τη στιγμή που δημιουργήθηκε το νέο σύστημά μας και δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν αναδρομικά. Ωστόσο, θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση που μας δείχνετε, προσφέρουμε 1000 πόντους/cares στους ήδη εγγεγραμένους χρήστες. Ξεκινήστε από σήμερα κιόλας να συγκεντρώνετε ακόμη περισσότερους πόντους και παράλληλα επωφεληθείτε με επιπλέον εκπτώσεις και αποκλειστικά προνόμια!

Οι νέοι πόντοι προστίθενται στo λογαριασμό σας με την εξόφληση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που εξοφλήσετε με αντικαταβολή, αυτό γίνεται σε μερικές μέρες (5 - 10 εργάσιμες) αφότου εξοφλήσετε το courier που θα φέρει την παραγγελία σας. Επιπλέον μπορεί να χρειαστούν έως και 48 ώρες για να φανούν οι πόντοι στο λογαριασμό σας.

Οι πόντοι προστίθενται στο λογαριασμό σας όταν πραγματοποιήσετε την τηλεφωνική σας παραγγελία, αρκεί να έχετε δημιουργήσει προηγουμένως λογαριασμό στο wecare.gr.