Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αντηλιακά SPF50

412 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα
Όταν πρόκειται για την προστασία του δέρματος μας από την αντιηλιακή ακτινοβολία, η επιλογή του κατάλληλου προϊόντος είναι πρωταρχικής σημασίας. Και αν αναζητάτε μια απόλυτη προστασία για το δέρμα σας, τα αντηλιακά με 50 δείκτη προστασίας είναι η ιδανική επιλογή!

Ο δείκτης προστασίας 50 αποτελεί τον υψηλότερο δείκτη που μπορεί να προσφέρει ένα αντηλιακό προϊόν. Αυτό σημαίνει ότι παρέχει μια εξαιρετικά ισχυρή προστασία από τις επιβλαβείς UVA και UVB ακτίνες του ηλίου. Οι ακτίνες αυτές μπορούν να προκαλέσουν φθορές στο δέρμα μας, όπως ηλιακούς εγκαυματισμούς, πρόωρη γήρανση και αύξηση του κινδύνου για καρκίνο του δέρματος.

Τα αντηλιακά με 50 δείκτη προστασίας προσφέρουν μια εξαιρετική προσταία για το δέρμα σας. Εφαρμόζοντάς τα πριν από την έκθεση στον ήλιο, μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο με ασφάλεια, γνωρίζοντας ότι το δέρμα σας είναι πλήρως προστατευμένο. Η υψηλή προστασία που παρέχουν αυτά τα προϊόντα σημαίνει ότι μειώνεται σημαντικά ο κίνδυνος για ηλιακούς εγκαυματισμούς και άλλες βλαβερές επιπτώσεις.