Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αντηλιακα Σώματος

302 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα

Αντιηλιακή προστασία του σώματος σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Το αντηλιακό, γνωστό και ως αντηλιακό ή αντηλιακή κρέμα, είναι ένα απαραίτητο προϊόν περιποίησης που βοηθά στην προστασία του δέρματός σας από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες (UV) του ήλιου. Οι ακτίνες UV μπορούν να προκαλέσουν ηλιακά εγκαύματα, πρόωρη γήρανση, ακόμη και καρκίνο του δέρματος. Επομένως, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε αντηλιακό σε καθημερινή βάση, ειδικά όταν περνάτε χρόνο σε εξωτερικούς χώρους.

Υπάρχουν δύο τύποι ακτίνων UV: UVA και UVB.

Οι ακτίνες UVA διεισδύουν βαθιά στο δέρμα, προκαλώντας βλάβη στις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης που δίνουν στο δέρμα ελαστικότητα και σφριγηλότητα. Οι ακτίνες UVB είναι η κύρια αιτία του ηλιακού εγκαύματος και είναι υπεύθυνες για τις περισσότερες βλάβες του δέρματος που σχετίζονται με την έκθεση στον ήλιο. Τα αντηλιακά έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν από τις ακτίνες UVA και UVB. Όταν επιλέγετε ένα αντηλιακό, είναι σημαντικό να προσέχετε τον παράγοντα αντηλιακής προστασίας (SPF) και τον τύπο του αντηλιακού. Το SPF είναι ένα μέτρο του πόσο καλά ένα αντηλιακό θα προστατεύσει το δέρμα σας από τις ακτίνες UVB. Γενικά, όσο υψηλότερος είναι ο SPF, τόσο καλύτερη είναι η προστασία.
Τα αντηλιακά είναι διαθέσιμα σε διάφορους τύπους όπως λοσιόν, κρέμες, τζελ, σπρέι και στικ. Καθένας από αυτούς τους τύπους έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Είναι σημαντικό να εφαρμόζετε αντηλιακό σε όλες τις εκτεθειμένες περιοχές του δέρματος τουλάχιστον 15 έως 30 λεπτά πριν βγείτε έξω. Πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε 2 ώρες και μετά από κολύμπι ή εφίδρωση. Το αντηλιακό πρέπει να χρησιμοποιείται όλο το χρόνο, όχι μόνο το καλοκαίρι.

Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι ακόμη και με αντηλιακό, είναι καλύτερο να περιορίσετε την έκθεση στον ήλιο και να αναζητήσετε σκιά κατά τις ώρες αιχμής του ήλιου. Συμπερασματικά, το αντηλιακό είναι ένα απαραίτητο προϊόν περιποίησης που πρέπει να χρησιμοποιείται καθημερινά για να προστατεύει το δέρμα σας από τις βλαβερές ακτίνες UV του ήλιου.

Είναι σημαντικό να επιλέξετε τον σωστό τύπο και SPF αντηλιακού για τον τύπο του δέρματός σας και να το εφαρμόζετε σωστά και τακτικά. Στο ηλεκτρονικό μας φαρμακείο, προσφέρουμε μεγάλη γκάμα αντηλιακών από διάφορες μάρκες και με διαφορετικά επίπεδα SPF που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.