Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αντηλιακα Σώματος

272 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα

Αντιηλιακή προστασία του σώματος σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Το αντηλιακό, γνωστό και ως αντηλιακό ή αντηλιακή κρέμα, είναι ένα απαραίτητο προϊόν περιποίησης που βοηθά στην προστασία του δέρματός σας από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες (UV) του ήλιου. Οι ακτίνες UV μπορούν να προκαλέσουν ηλιακά εγκαύματα, πρόωρη γήρανση, ακόμη και καρκίνο του δέρματος. Επομένως, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε αντηλιακό σε καθημερινή βάση, ειδικά όταν περνάτε χρόνο σε εξωτερικούς χώρους.

Υπάρχουν δύο τύποι ακτίνων UV: UVA και UVB.

Οι ακτίνες UVA διεισδύουν βαθιά στο δέρμα, προκαλώντας βλάβη στις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης που δίνουν στο δέρμα ελαστικότητα και σφριγηλότητα. Οι ακτίνες UVB είναι η κύρια αιτία του ηλιακού εγκαύματος και είναι υπεύθυνες για τις περισσότερες βλάβες του δέρματος που σχετίζονται με την έκθεση στον ήλιο. Τα αντηλιακά έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν από τις ακτίνες UVA και UVB. Όταν επιλέγετε ένα αντηλιακό, είναι σημαντικό να προσέχετε τον παράγοντα αντηλιακής προστασίας (SPF) και τον τύπο του αντηλιακού. Το SPF είναι ένα μέτρο του πόσο καλά ένα αντηλιακό θα προστατεύσει το δέρμα σας από τις ακτίνες UVB. Γενικά, όσο υψηλότερος είναι ο SPF, τόσο καλύτερη είναι η προστασία.
Τα αντηλιακά είναι διαθέσιμα σε διάφορους τύπους όπως λοσιόν, κρέμες, τζελ, σπρέι και στικ. Καθένας από αυτούς τους τύπους έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Είναι σημαντικό να εφαρμόζετε αντηλιακό σε όλες τις εκτεθειμένες περιοχές του δέρματος τουλάχιστον 15 έως 30 λεπτά πριν βγείτε έξω. Πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε 2 ώρες και μετά από κολύμπι ή εφίδρωση. Το αντηλιακό πρέπει να χρησιμοποιείται όλο το χρόνο, όχι μόνο το καλοκαίρι.

Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι ακόμη και με αντηλιακό, είναι καλύτερο να περιορίσετε την έκθεση στον ήλιο και να αναζητήσετε σκιά κατά τις ώρες αιχμής του ήλιου. Συμπερασματικά, το αντηλιακό είναι ένα απαραίτητο προϊόν περιποίησης που πρέπει να χρησιμοποιείται καθημερινά για να προστατεύει το δέρμα σας από τις βλαβερές ακτίνες UV του ήλιου.

Είναι σημαντικό να επιλέξετε τον σωστό τύπο και SPF αντηλιακού για τον τύπο του δέρματός σας και να το εφαρμόζετε σωστά και τακτικά. Στο ηλεκτρονικό μας φαρμακείο, προσφέρουμε μεγάλη γκάμα αντηλιακών από διάφορες μάρκες και με διαφορετικά επίπεδα SPF που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Care Points Κερδίστε πόντους φροντίδας
Βρήκαμε ένα ακόμη τρόπο να σας φροντίζουμε:
Το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής των αγορών σας έφτασε στο wecare!

Γνωρίστε τα Cares - τους πόντους φροντίδας που κερδίζετε με κάθε αγορά σας από το wecare, για να σας ευχαριστήσουμε & ανταμείψουμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση δείχνετε στο κατάστημά μας.

Τώρα με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare, συγκεντρώνετε πόντους ανταμοιβής, οι οποίοι προστίθενται αυτόματα στο λογαριασμό σας.

Δημιουργήστε λογαριασμό, πραγματοποιήστε τις αγορές και κερδίστε πόντους ανταμοιβής/Cares!

Woman smiling photo
Πώς λειτουργεί το σύστημα ανταμοιβής πόντων;

Με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare κερδίζετε πόντους/cares. Οι πόντοι ανταμοιβής συγκεντρώνονται στο λογαριασμό σας, από όπου μπορείτε να δείτε κάθε στιγμή πότε και πόσους ακριβώς πόντους έχετε κερδίσει.

Είναι απαραίτητο να έχω λογαριασμό;

Ναι, για να μπορείτε να συλλέγετε & να εξαργυρώνετε πόντους ανταμοιβής είναι απαραίτητο να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο wecare και να συνδέεστε σε αυτόν κάθε φορά που πραγματοποιείτε αγορές. Με τη δημιουργία νέου λογαριασμού σας προσφέρουμε 1000 πόντους/cares δώρο γνωριμίας! Στο λογαριασμό σας αποθηκεύονται και εμφανίζονται συγκεντρωμένοι όλοι οι πόντοι/cares που έχετε, προκειμένου να ενημερώνεστε και να τους εξαργυρώνετε όποτε επιθυμείτε.

Πώς και πόσους πόντους συγκεντρώνω;

Σε όλα τα προϊόντα αναγράφονται πάνω από τη τιμή, οι πόντοι/caresπου τους αναλογούν. Για κάθε 1€ αγοράς κερδίζετε 10 πόντους/cares. Για παράδειγμα, αγοράζοντας 1 προϊόν που κοστίζει 12€, κερδίζετε 120 πόντους/cares. Καθημερινά επίσης θα ανακαλύπτετε επιλεγμένα προϊόντα που προσφέρουν τους διπλάσιους ή τριπλάσιους πόντους με το σήμα doublecare ή triplecare αντίστοιχα. Οι πόντοι που αναλογούν σε κάθε προϊόν υπολογίζονται βάσει της τιμής του μετά την έκπτωση και χωρίς το Φ.Π.Α.

Πώς εξαργυρώνω τους πόντους μου;

Μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό σας & τοποθετήσετε στο καλάθι τα προϊόντα που επιθυμείτε, θα εμφανιστεί το σύνολο των πόντων που έχετε συγκεντρώσει από προηγούμενες αγορές καθώς και το αντίτιμό τους σε ευρώ. Κάθε 1000 πόντοι/cares αντιστοιχούν σε 1€. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας μόλις συγκεντρώσετε 1000 πόντους. Εάν επιθυμείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει, απλά επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο & θα εφαρμοστεί κατευθείαν η επιπλέον έκπτωση στη παραγγελία σας.

Πρέπει να εξαργυρώσω όλους τους πόντους που έχω συγκεντρώσει;

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας, όποτε το επιθυμείτε, εφόσον έχετε συγκεντρώσει τουλάχιστον 1000 πόντους. Στη συνέχεια και ανά 1000 πόντους που συγκεντρώνετε, θα πρέπει να τους εξαργυρώνετε όλους μαζί. Δηλαδή, στην περίπτωση που έχετε συγκεντρώσει 1500 cares μπορείτε να εξαργυρώσετε τα 1000 και τα υπόλοιπα 500 cares παραμένουν στο λογαριασμό σας. Αν έχετε συγκεντρώσει 2000 cares και θέλετε να τα εξαργυρώσετε, θα πρέπει να εξαργυρώσετε και τα 2000 μαζί.

Συχνές ερωτήσεις

Όπως και σε κάθε αντίστοιχη νέα υπηρεσία, οι πόντοι αρχίζουν να μετράνε από τη στιγμή που δημιουργήθηκε το νέο σύστημά μας και δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν αναδρομικά. Ωστόσο, θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση που μας δείχνετε, προσφέρουμε 1000 πόντους/cares στους ήδη εγγεγραμένους χρήστες. Ξεκινήστε από σήμερα κιόλας να συγκεντρώνετε ακόμη περισσότερους πόντους και παράλληλα επωφεληθείτε με επιπλέον εκπτώσεις και αποκλειστικά προνόμια!

Οι νέοι πόντοι προστίθενται στo λογαριασμό σας με την εξόφληση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που εξοφλήσετε με αντικαταβολή, αυτό γίνεται σε μερικές μέρες (5 - 10 εργάσιμες) αφότου εξοφλήσετε το courier που θα φέρει την παραγγελία σας. Επιπλέον μπορεί να χρειαστούν έως και 48 ώρες για να φανούν οι πόντοι στο λογαριασμό σας.

Οι πόντοι προστίθενται στο λογαριασμό σας όταν πραγματοποιήσετε την τηλεφωνική σας παραγγελία, αρκεί να έχετε δημιουργήσει προηγουμένως λογαριασμό στο wecare.gr.