Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αντηλιακά για Παιδιά από 1+ Έτος

57 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα

Αντηλιακά για Παιδιά από 1+ Έτος: Προστασία και Ασφάλεια


Η Σημασία της Αντηλιακής Προστασίας
Η ηλιοπροστασία είναι ζωτικής σημασίας για τα παιδιά, καθώς το δέρμα τους είναι πιο ευαίσθητο και ευάλωτο στις βλάβες από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV). Σύμφωνα με τους ειδικούς, η επαναλαμβανόμενη έκθεση στον ήλιο χωρίς προστασία μπορεί να οδηγήσει σε εγκαύματα, πρόωρη γήρανση του δέρματος και αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του δέρματος. Περίπου το 23% της συνολικής έκθεσης σε UV ακτινοβολία λαμβάνει χώρα πριν την ηλικία των 18 ετών, γι' αυτό είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε αντηλιακά που παρέχουν πλήρη προστασία.

Επιλογή Αντηλιακού για Παιδιά
Όταν επιλέγετε αντηλιακό για παιδιά, είναι σημαντικό να προτιμάτε προϊόντα με τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Ευρέος Φάσματος Προστασία: Επιλέξτε αντηλιακά που προσφέρουν προστασία τόσο από τις UVA όσο και από τις UVB ακτίνες.
  • Υψηλό SPF: Προτιμήστε αντηλιακά με SPF 40 ή υψηλότερο για καλύτερη προστασία.
  • Ασφαλή Συστατικά: Χρησιμοποιήστε αντηλιακά που περιέχουν ασφαλή και μη τοξικά συστατικά, όπως οξείδιο του ψευδαργύρου ή διοξείδιο του τιτανίου, για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο ερεθισμού του δέρματος.
  • Ανθεκτικότητα στο Νερό: Προτιμήστε αντηλιακά που είναι ανθεκτικά στο νερό, ειδικά αν τα παιδιά σας απολαμβάνουν το κολύμπι ή παίζουν στο νερό.
  • Εφαρμογή: Τα αντηλιακά σε μορφή λοσιόν, σπρέι ή στικ μπορούν να είναι πιο εύκολα στη χρήση, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και την ευκολία εφαρμογής.

Συστάσεις για Ασφαλή Χρήση Αντηλιακού
Για να εξασφαλίσετε την αποτελεσματική προστασία των παιδιών σας από τον ήλιο, ακολουθήστε τις εξής συμβουλές:

  • Εφαρμόστε Επαρκή Ποσότητα: Χρησιμοποιήστε αρκετό αντηλιακό για να καλύψετε όλες τις εκτεθειμένες περιοχές του δέρματος, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στο πρόσωπο, τη μύτη, τα αυτιά, τα πόδια, τα χέρια και τις πλάτες των γονάτων.
  • Επαναλάβετε Συχνά: Επαναλάβετε την εφαρμογή κάθε δύο ώρες ή πιο συχνά αν το παιδί κολυμπάει ή ιδρώνει.
  • Φοράτε Προστατευτικά Ρούχα: Προσθέστε προστατευτικά ρούχα, καπέλα και γυαλιά ηλίου για επιπλέον προστασία.
  • Αποφύγετε τις Ώρες Αιχμής: Περιορίστε την έκθεση στον ήλιο μεταξύ 10 π.μ. και 4 μ.μ., όταν οι UV ακτίνες είναι πιο ισχυρές.

Επιλέγοντας το κατάλληλο αντηλιακό και λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι τα παιδιά σας θα είναι ασφαλή και προστατευμένα κατά την διάρκεια της ηλιοθεραπείας και των υπαίθριων δραστηριοτήτων τους.