Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αντηλιακά για Βρέφη μέχρι 1 Έτους

16 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα

Αντηλιακά για Βρέφη μέχρι 1 Έτους: Πώς να Προστατεύσετε τους Μικρούς σας Θησαυρούς


Η Σωστή Χρήση Αντηλιακού για Βρέφη
Η προστασία του δέρματος των βρεφών από τον ήλιο είναι κρίσιμη για την αποφυγή βλαβερών συνεπειών από την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV). Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα βρέφη κάτω των 6 μηνών δεν πρέπει να εκτίθενται απευθείας στον ήλιο και δεν συνιστάται η χρήση αντηλιακού σε αυτήν την ηλικία λόγω της ευαισθησίας του δέρματός τους. Αν είναι απολύτως απαραίτητο να βρεθούν σε εξωτερικούς χώρους, προτιμήστε να τα ντύσετε με ελαφριά, καλύπτοντας ρούχα και να χρησιμοποιήσετε καπέλο και ομπρέλα ή σκίαστρο στο καροτσάκι​.

Αντηλιακά για Βρέφη Άνω των 6 Μηνών
Για τα βρέφη άνω των 6 μηνών, η χρήση αντηλιακού γίνεται απαραίτητη όταν βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους. Προτιμήστε αντηλιακά με υψηλό δείκτη προστασίας (SPF 50+) που προσφέρουν προστασία τόσο από UVA όσο και από UVB ακτινοβολία. Επιλέξτε προϊόντα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για ευαίσθητες επιδερμίδες και χωρίς πρόσθετα αρώματα ή αλλεργιογόνες ουσίες. Είναι σημαντικό να εφαρμόζετε το αντηλιακό κάθε δύο ώρες και μετά από κολύμπι ή υπερβολική εφίδρωση.

Η σωστή προστασία από τον ήλιο απαιτεί επίσης να διατηρείτε το μωρό σας στη σκιά όσο το δυνατόν περισσότερο και να αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο κατά τις ώρες που η υπεριώδης ακτινοβολία είναι πιο έντονη, δηλαδή από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ. Προσπαθήστε να προσφέρετε συχνά δροσερά υγρά για να αποτρέψετε την αφυδάτωση και να κρατάτε το δωμάτιο του μωρού σας δροσερό και άνετο κατά τη διάρκεια των ζεστών ημερών.

Η καλή ηλιοπροστασία είναι βασική για την υγεία και την ευημερία του παιδιού σας. Επιλέξτε τα κατάλληλα προϊόντα και λάβετε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσετε ότι το μωρό σας θα είναι ασφαλές και ευτυχισμένο στον ήλιο.