Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αντιγήρανση προσώπου

22 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα
Οι ανδρικές σειρές προϊόντων για αντιγήρανση προσώπου έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, δίνοντας στους άνδρες περισσότερες επιλογές για τη φροντίδα του δέρματός τους. Ανεξάρτητα από το φύλο, οι προσωπικές ανάγκες και οι προτιμήσεις διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές κατηγορίες προϊόντων που μπορεί να ενδιαφέρουν τους άνδρες για την αντιγήρανση του προσώπου τους:

  • Κρέμες ενυδάτωσης και εντατικής θρέψης: Αναζητήστε κρέμες προσώπου που παρέχουν ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα. Επιλέξτε προϊόντα με συστατικά όπως βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, τα οποία βοηθούν στην ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος και στην καταπολέμηση των ρυτίδων.
  • Αντιγηραντικά σέρουμ και λάδια: Τα σέρουμ και τα λάδια περιέχουν συνήθως συγκεντρωμένα συστατικά που βοηθούν στην αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης. Αναζητήστε προϊόντα με ρετινόλη, βιταμίνη C και έλαια όπως το αργκάν ή το ρόδι, τα οποία μπορούν να βελτιώσουν την υφή και την εμφάνιση του δέρματος.
  • Αντιηλιακά προϊόντα: Η προστασία από τον ήλιο είναι ζωτικής σημασίας για την πρόληψη των σημαδιών γήρανσης. Επιλέξτε αντιηλιακές κρέμες ή λοσιόν που παρέχουν ευρύ φάσμα προστασίας από τις UVA και UVB ακτίνες και έχουν υψηλό δείκτη προστασίας (SPF).