Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Darphin Facial Sonic Cleansing & Massaging Expert Καθαρισμός και Μασάζ Προσώπου με Υπερήχους

Κωδικός προϊόντος: 9085
Darphin Facial Sonic Cleansing & Massaging Expert Καθαρισμός και Μασάζ Προσώπου με Υπερήχους
Κωδικός προϊόντος: 9085
Μη διαθέσιμο
+ 863 Cares Info icon
Τιμή wecare 106.95€
106.95€
Με κάθε αγορά Darphin, Δώρο Eclat Sublime Serum 5ml
Με κάθε αγορά Darphin, Δώρο Eclat Sublime Serum 5ml
Θέλω να ενημερωθώ μόλις έρθει!

Συμπληρώστε το email σας και θα ενημερωθείτε μόλις παραλάβουμε το προϊόν

Wallet icon Τρόποι πληρωμής
Αντικαταβολή
Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα
Pay by Bank
Τραπεζική κατάθεση (Πειραιώς ή Alpha Bank ή Εθνικη ή Eurobank)
Paypal
Πληρωμή στο κατάστημα
Delivery truck icon Τρόποι αποστολής
Αποστολή με Courier (ACS, Γενική ταχυδρόμική, Courier Center)
Αποστολή σε BoxNow Locker
Παραλαβή από το φαρμακείο

Περιγραφή

Περιγραφή

 Οταν ο Pierre Darphin ίδρυσε το Ινστιτούτο Ομορφιάς του στο Παρίσι, το 1958, άλλαξε για πάντα τον τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες έδειχναν ενδιαφέρον για την επιδερμίδα τους. Ως κινησιοθεραπευτής και φυσικά ως οραματιστής, βάσιζε τις επαναστατικές θεραπείες ομορφιάς του σε κορυφαίες συσκευές, τελευταίας τεχνολογίας.

Η Darphin πρωτοπόρησε σε τεχνικές διέγερσης των μυών, όπως το υπερηχητικό massage “Kine-Sonde” και η μηχανικά υποστηριζόμενη γυμναστική για το πρόσωπο. Με αποτελέσματα ορατά μέσα σε μία νύχτα, το Ινστιτούτο Darphin στο Παρίσι έγινε το πιο ζηλότυπο μυστικό ομορφιάς της πόλης..

Σήμερα, υπάρχει πλέον δυνατότητα να απολαύσετε το μυστικό για ιδανικά καθαρή και αναζωογονημένη επιδερμίδα στην άνεση του σπιτιού σας. Εμπνευσμένη από τις τεχνικές των ειδικών του Ινστιτούτου Darphin στο Παρίσι, το πρακτικό και travel-friendly L’Institut Facial Sonic Cleansing and Massaging Expert συγκεντρώνει την τεχνογνωσία καθαρισμού και massage της μάρκας σε μία ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου, που διαρκεί για 2 μόλις λεπτά.

το Ινστιτούτο Darphin οι εμβληματικές τεχνικές βρίσκονται στην καρδιά της κληρονομιάς και έχουν περάσει, μέσω των ειδικών, από τη μία γενιά στην επόμενη.

Σχεδιασμένο να μιμείται τα «μαγικά δάκτυλα» των ειδικών στο Ινστιτούτο Darphin και τις άμεσες αναζωογονητικές ωφέλειες του μασάζ-συμβόλου του Ινστιτούτου, του “Deep Massage”, το L’Institut  Facial Sonic Cleansing and Massaging Expert καθαρίζει απαλά και σε βάθος το δέρμα και ενισχύει την μικροκυκλοφορία σε 2 μόλις βήματα, αποκαλύπτοντας μία λαμπερή και ορατά πιο νεανική επιδερμίδα. Νιώθετε την επιδερμίδα σας φρέσκια, καθαρή και τέλεια προετοιμασμένη να είναι πιο δεκτική σε ενυδατικά προϊόντα περιποίησης.

ΕΙΔΙΚΗ ΚΕΦΑΛΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ, ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Καθαρίζει, αποτοξινώνει και απαλλάσσει απαλά το δέρμα από νεκρά κύτταρα, υπολείμματα μακιγιάζ και κατάλοιπα της περιβαλλοντικής ρύπανσης που συμβάλλουν στην αύξηση των ευαισθησιών του δέρματος και επιταχύνουν τα ορατά σημάδια της γήρανσης. Συσφίγγει την εμφάνιση των πόρων, ελαττώνει την πλεονάζουσα λιπαρότητα και συμβάλλει σε μία ορατά νεότερη επιδερμίδα. Το δέρμα είναι εξαιρετικά καθαρό και πιο δεκτικό στις θεραπείες με serum, αιθέρια έλαια και ενυδατικές κρέμες.

Δημιουργημένη αποκλειστικά για την Darphin, η υπερηχητική κεφαλή καθαρισμού κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας μία κορυφαία τεχνολογία που ονομάζεται “tufting”. Η ειδική βούρτσα αποτελείται από 42,000 εύκαμπτες τρίχες με στιλβωμένες και στρογγυλεμένες γωνίες για να εξασφαλίζει απαλή αλλά αποτελεσματική εφαρμογή στην επιδερμίδα/

Η ειδική υπερηχητική βούρτσα καθαρισμού αναπτύσσει ένα μοναδικό μηχανισμό: οι τρίχες πάλλονται σε μικροσκοπικές, οβάλ κινήσεις με ρυθμό ταλάντωσης τις 100 δονήσεις τι δευτερόλεπτο, για να εξασφαλίσουν τον τελειότερο καθαρισμό. Ανάμεσα στις τρίχες, υπάρχουν έξι πράσινες εξοχές , των οποίων οι δονήσεις είναι σχεδιασμένες για να μιμούνται το massage των «μαγικών δακτύλων» του Ινστιτούτου Darphin που ενισχύει την μικροκυκλοφορία.

1.Αρχίζοντας από την κορυφή του ενός ζυγωματικού σας, ακολουθήστε κινήσεις, προς τα εμπρός και προς τα πίσω, κατά μήκος του ζυγωματικού σας. Επαναλάβετε στην απέναντι πλευρά.

2.Στη συνέχεια ακολουθέιστε κινήσεις από το πηγούνι μέχρι το άνω χείλος και σε ολόκληρη την περιοχή από τη μύτη έως το μέτωπο..

3.Ολοκληρώστε την περιποίηση με κινήσεις προς τα πάνω και προς τα κάτω κατά μήκος του λαιμού.

Καθαρίστε την Ειδική Κεφαλή Καθαρισμού απαλά με σαπούνι και νερό, μετά από κάθε χρήση και σκουπίστε με μία απαλή πετσέτα, αφήνοντας την να στεγνώσει με φυσικό αέρα. Το πρωτόκολλο χρήσης της Ειδικής Κεφαλής Καθαρισμού δεν προορίζεται και δεν συστήνεται για χρήση γύρω από την περιοχή των ματιών. Η συσκευή κλείνει αυτόματα μετά από 30 δευτερόλεπτα. Επανεκκινείται πιέζοντας το κουμπί ξανά. Η συνιστώμενη διάρκεια χρήσης είναι το 1 λεπτό.

ΕΙΔΙΚΗ ΚΕΦΑΛΗ ΜASSAGE, ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Κάνει massage στο δέρμα για την ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας. Χρησιμοποιώντας το μετά τον καθαρισμό και μαζί με την αγαπημένη σας ενυδατική,, η επιδερμίδα ενυδατώνεται τέλεια και γίνεται ορατά πιο απαλή και λαμπερή.

 Αυτή η ατσάλινη κεφαλή απαλού massage  είναι εργονομικά σχεδιασμένη σε σχήμα αστεριού, για να δουλεύει σε συνεργασία με την φυσική δομή των μυών του προσώπου.  Αναζωογονεί και καταπραΰνει την επιδερμίδα, βοηθά στην χαλάρωση των μυών του προσώπου, διεγείρει τη μικροκυκλοφορία και απαλύνει τις γραμμές. Βελτιστοποιεί τις ενυδατικές ιδιότητες των προϊόντων κατά την εφαρμογή της κρέμας.

Μόλις αφαιρέσετε το μακιγιάζ της περιοχής των ματιών, εφαρμόστε το προϊόν καθαρισμού Darphin απευθείας σε νωπή επιδερμίδα ή πάνω στην νωπή ειδική κεφαλή καθαρισμού

 

1.Ξεκινώντας από τη μία πλευρά του προσώπου, ακολουθήστε ανοδικές και καθοδικές κινήσεις massage, γύρω από την περιοχή της μύτης και των χειλιών και στα μάγουλα. Ακολουθήστε κυκλικές κινήσεις γύρω από το πηγούνι και το άνω χείλος και στη συνέχεια, επαναλάβετε το massage από την αντίθετη πλευρά.

  1. Κάντε massage κατά μήκος του μετώπου, ξεκινώντας πάνω από τα φρύδια και ακολουθώντας κινήσεις οριζόντιες και ανοδικές, από τον ένα κρόταφο στον άλλο.
  2. Κάντε massage με κάθετες κινήσεις στο λαιμό και κάτω από το πηγούνι, και στη συνέχεια ακολουθήστε οριζόντιες κινήσεις κατά μήκος του décolleté, αποφεύγοντας προσεκτικά την κλείδα.

Καθαρίστε την Ειδική Κεφαλή Καθαρισμού απαλά με σαπούνι και νερό, μετά από κάθε χρήση και σκουπίστε με μία απαλή πετσέτα. Το πρωτόκολλο χρήσης της Ειδικής Κεφαλής Καθαρισμού δεν προορίζεται και δεν συστήνεται για χρήση γύρω από την περιοχή των ματιών. Η συσκευή κλείνει αυτόματα μετά από 30 δευτερόλεπτα. Επανεκκινείται πιέζοντας το κουμπί ξανά. Η συνιστώμενη διάρκεια χρήσης είναι το 1 λεπτό.


Η συσκευασία περιέχει: Λαβή, εξάρτημα, Sonic Massaging Expert με κάλυμα, εξάρτημα Sonic Cleansing Expert με κάλυμα, βάση φόρτισης, βύσμα, usb, τροφοδοτικό.

 

Barcode: 882381079109

Αξιολογήσεις

Δοκίμασες το προϊόν; Γράψτε την 1η αξιολόγηση