Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Λιπαρά Οξέα - Ιχθυέλαια – Omegas

88 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα
Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι ένας τύπος πολυακόρεστων λιπαρών που είναι απαραίτητα για την καλή υγεία. Βρίσκονται σε μια ποικιλία τροφών, συμπεριλαμβανομένων των λιπαρών ψαριών, των ξηρών καρπών και των σπόρων.

Μερικά από τα πιθανά οφέλη των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων περιλαμβάνουν:

Υγεία της καρδιάς: Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση του κινδύνου καρδιακών παθήσεων μειώνοντας τη φλεγμονήμειώνοντας την αρτηριακή πίεση και μειώνοντας τον κίνδυνο μη φυσιολογικών καρδιακών ρυθμών.

Υγεία του εγκεφάλου: Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι σημαντικά για την υγεία του εγκεφάλου και μπορεί να βοηθήσουν στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας, της μνήμης και της ψυχικής υγείας.

Φλεγμονή: Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση της φλεγμονής σε όλο το σώμα, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου ορισμένων χρόνιων ασθενειών.

Υγεία των αρθρώσεων: Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση της φλεγμονής στις αρθρώσεις, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου ρευματοειδούς αρθρίτιδας και άλλων φλεγμονωδών καταστάσεων.

Υγεία του δέρματος: Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα μπορεί να βοηθήσουν στη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος και μπορεί να μειώσουν τον κίνδυνο ορισμένων δερματικών παθήσεων, όπως το έκζεμα.

Εγκυμοσύνη και ανάπτυξη του εμβρύου: Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι σημαντικά για την ανάπτυξη του εμβρύου και μπορεί να βοηθήσουν στη βελτίωση της έκβασης της εγκυμοσύνης.

Αποποίηση ευθύνης
Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού ιστοτόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη.

Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στους αναγνώστες απο επαγγελματίες υγείας, αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.