Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProductPieces}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Λιπαρά Οξέα - Ιχθυέλαια – Omegas

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι ένας τύπος πολυακόρεστων λιπαρών που είναι απαραίτητα για την καλή υγεία. Βρίσκονται σε μια ποικιλία τροφών, συμπεριλαμβανομένων των λιπαρών ψαριών, των ξηρών καρπών και των σπόρων.

Μερικά από τα πιθανά οφέλη των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων περιλαμβάνουν:

Υγεία της καρδιάς: Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση του κινδύνου καρδιακών παθήσεων μειώνοντας τη φλεγμονήμειώνοντας την αρτηριακή πίεση και μειώνοντας τον κίνδυνο μη φυσιολογικών καρδιακών ρυθμών.

Υγεία του εγκεφάλου: Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι σημαντικά για την υγεία του εγκεφάλου και μπορεί να βοηθήσουν στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας, της μνήμης και της ψυχικής υγείας.

Φλεγμονή: Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση της φλεγμονής σε όλο το σώμα, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου ορισμένων χρόνιων ασθενειών.

Υγεία των αρθρώσεων: Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση της φλεγμονής στις αρθρώσεις, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου ρευματοειδούς αρθρίτιδας και άλλων φλεγμονωδών καταστάσεων.

Υγεία του δέρματος: Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα μπορεί να βοηθήσουν στη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος και μπορεί να μειώσουν τον κίνδυνο ορισμένων δερματικών παθήσεων, όπως το έκζεμα.

Εγκυμοσύνη και ανάπτυξη του εμβρύου: Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι σημαντικά για την ανάπτυξη του εμβρύου και μπορεί να βοηθήσουν στη βελτίωση της έκβασης της εγκυμοσύνης.
87 Προϊόντα
297 Cares
Πτώση τιμής
159 Cares
Πτώση τιμής
181 Cares
Πτώση τιμής
Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του wecare.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@wecare.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.