Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Γλουκοσαμίνες

21 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα
Η γλυκοζαμίνη είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα που χρησιμοποιείται συνήθως για την υποστήριξη της υγείας και της κινητικότητας των αρθρώσεων. Είναι ένα δομικό στοιχείο του χόνδρου, ένας ιστός που μαλακώνει τις αρθρώσεις και τις βοηθά να κινούνται ομαλά. Καθώς μεγαλώνουμε, ο χόνδρος μπορεί να σπάσει, οδηγώντας σε πόνο στις αρθρώσεις, δυσκαμψία και μειωμένη κινητικότητα.
Κατανοούμε τη σημασία της διατήρησης της υγείας των αρθρώσεων και προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα συμπληρωμάτων γλυκοζαμίνης για την υποστήριξη της υγείας των αρθρώσεων και την ανακούφιση του πόνου και της δυσφορίας.

Προσφέρουμε γλυκοζαμίνη σε διάφορες μορφές, όπως κάψουλες, ταμπλέτες και υγρή μορφή, καθιστώντας εύκολη την ενσωμάτωσή της στην καθημερινή σας ρουτίνα. Προσφέρουμε επίσης συμπληρώματα συνδυασμού που περιλαμβάνουν γλυκοζαμίνη με άλλα συστατικά που υποστηρίζουν τις αρθρώσεις όπως η χονδροϊτίνη και το MSM για πρόσθετα οφέλη.

Μην αφήνετε τον πόνο και τη δυσκαμψία στις αρθρώσεις να σας κρατούν πίσω. Αναζητήστε μέσα από μεγάλη ποικιλία συμπληρωμάτων γλυκοζαμίνης σήμερα και βρείτε την υποστήριξη που χρειάζεστε για υγιείς αρθρώσεις