Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProductPieces}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Γλουκοσαμίνες

Η γλυκοζαμίνη είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα που χρησιμοποιείται συνήθως για την υποστήριξη της υγείας και της κινητικότητας των αρθρώσεων. Είναι ένα δομικό στοιχείο του χόνδρου, ένας ιστός που μαλακώνει τις αρθρώσεις και τις βοηθά να κινούνται ομαλά. Καθώς μεγαλώνουμε, ο χόνδρος μπορεί να σπάσει, οδηγώντας σε πόνο στις αρθρώσεις, δυσκαμψία και μειωμένη κινητικότητα.
Κατανοούμε τη σημασία της διατήρησης της υγείας των αρθρώσεων και προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα συμπληρωμάτων γλυκοζαμίνης για την υποστήριξη της υγείας των αρθρώσεων και την ανακούφιση του πόνου και της δυσφορίας.

Προσφέρουμε γλυκοζαμίνη σε διάφορες μορφές, όπως κάψουλες, ταμπλέτες και υγρή μορφή, καθιστώντας εύκολη την ενσωμάτωσή της στην καθημερινή σας ρουτίνα. Προσφέρουμε επίσης συμπληρώματα συνδυασμού που περιλαμβάνουν γλυκοζαμίνη με άλλα συστατικά που υποστηρίζουν τις αρθρώσεις όπως η χονδροϊτίνη και το MSM για πρόσθετα οφέλη.

Μην αφήνετε τον πόνο και τη δυσκαμψία στις αρθρώσεις να σας κρατούν πίσω. Αναζητήστε μέσα από μεγάλη ποικιλία συμπληρωμάτων γλυκοζαμίνης σήμερα και βρείτε την υποστήριξη που χρειάζεστε για υγιείς αρθρώσεις
22 Προϊόντα
435 Cares
-40%
357 Cares
-40%
164 Cares
-40%
Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του wecare.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@wecare.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.