Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProductPieces}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Αρθρώσεις

Υπάρχουν πολλά συμπληρώματα που χρησιμοποιούνται συνήθως για τη θεραπεία του πόνου των αρθρώσεων, όπως:

Γλυκοζαμίνη: Αυτή είναι μια φυσική ένωση που βρίσκεται στο σώμα και πιστεύεται ότι βοηθά στην αναδόμηση του χόνδρου. Χρησιμοποιείται συνήθως για τη θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας.

Χονδροϊτίνη: Αυτή είναι μια άλλη φυσική ένωση που βρίσκεται στο σώμα και πιστεύεται ότι βοηθά στην προστασία και την αποκατάσταση του χόνδρου. Συχνά λαμβάνεται σε συνδυασμό με γλυκοζαμίνη.

Κουρκουμάς: Αυτό το μπαχαρικό περιέχει μια ένωση που ονομάζεται κουρκουμίνη, η οποία έχει αντιφλεγμονώδη δράση. Μερικές φορές χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του πόνου στις αρθρώσεις και άλλων τύπων χρόνιου πόνου.

Boswellia: Πρόκειται για ένα βότανο που χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τη θεραπεία του πόνου των αρθρώσεων. Θεωρείται ότι λειτουργεί μειώνοντας τη φλεγμονή.

Τζίντζερ: Όπως ο κουρκουμάς, το τζίντζερ έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και μερικές φορές χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στη μείωση του πόνου και της δυσκαμψίας των αρθρώσεων.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα στοιχεία που υποστηρίζουν τη χρήση αυτών των συμπληρωμάτων για τη θεραπεία του πόνου στις αρθρώσεις είναι μικτά και απαιτείται περισσότερη έρευνα για την πλήρη κατανόηση της αποτελεσματικότητάς τους. Εάν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε ένα συμπλήρωμα για πόνο στις αρθρώσεις, είναι καλή ιδέα να μιλήσετε με τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης για να προσδιορίσετε εάν είναι κατάλληλο για εσάς και να συζητήσετε τους πιθανούς κινδύνους και τα οφέλη.
201 Προϊόντα
252 Cares
-34%
92 Cares
-39%
103 Cares
-39%
65 Cares
-35%
158 Cares
-39%
79 Cares
-20%
167 Cares
-20%
139 Cares
-39%
Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του wecare.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@wecare.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.