Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αντηλιακά Σύμφωνα με SPF

704 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα
Όταν μιλάμε για την προστασία του δέρματός μας από την ηλιακή ακτινοβολία, ο δείκτης SPF (Sun Protection Factor) είναι ένας κρίσιμος παράγοντας. Ο δείκτης SPF αντιπροσωπεύει την ικανότητα ενός αντηλιακού προϊόντος να προστατεύσει το δέρμα από τη βλαβερή ακτινοβολία του ήλιου, κυρίως από την ακτινοβολία UVA και UVB. Ας εξετάσουμε αναλυτικά κάθε κατηγορία ανά SPF για να κατανοήσουμε καλύτερα την προστασία που παρέχουν τα αντηλιακά προϊόντα.

SPF 15-30:

Οι αντηλιακές κρέμες με δείκτη SPF 15-30 προσφέρουν μια καλή προστασία από την ακτινοβολία UVA και UVB. Αν καλύπτεστε προσεκτικά και επαναλαμβάνετε την εφαρμογή κάθε 2 ώρες, μπορείτε να απολαύσετε μια ασφαλή έκθεση στον ήλιο για μικρό χρονικό διάστημα.

SPF 30-50:

Οι αντηλιακές κρέμες με δείκτη SPF 30-50 προσφέρουν μια υψηλή προστασία από την ακτινοβολία του ήλιου. Αυτές οι κρέμες μπορούν να είναι ιδανικές για ανθρώπους με λεπτό δέρμα ή ευαίσθητη επιδερμίδα. Είναι σημαντικό να επαναλαμβάνετε την εφαρμογή τους σε τακτά χρονικά διαστήματα και μετά από εφίδρωση ή επαφή με το νερό.

SPF 50+:

Οι αντηλιακές κρέμες με δείκτη SPF 50+ προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή προστασία από τον ήλιο. Αυτές οι κρέμες είναι κατάλληλες για άτομα με εξαιρετικά λευκό δέρμα, παιδιά, ή για όσους έχουν υψηλή ευαισθησία στον ήλιο. Η επαναλαμβανόμενη εφαρμογή και η προστασία με ρούχα και καπέλα είναι σημαντικές για να διατηρηθεί η πλήρης προστασία.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ο δείκτης SPF δεν είναι μόνος αρκετός για την προστασία από τον ήλιο. Πρέπει επίσης να εφαρμόζετε την αντηλιακή κρέμα σωστά και να λαμβάνετε μέτρα προφύλαξης, όπως να αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο κατά τις μεσημεριανές ώρες, να φοράτε καπέλο και προστατευτικά ρούχα και να παραμένετε σε σκιερές περιοχές.

Συνοψίζοντας, ο δείκτης SPF είναι ένας οδηγός για την προστασία από τον ήλιο, αλλά πρέπει να λάβετε υπόψη και άλλους παράγοντες, όπως τη σωστή εφαρμογή και την προστασία από τα επικίνδυνα ακτινοβολητικά φάσματα. Επιλέξτε ένα αντηλιακό προϊόν με κατάλληλο δείκτη SPF για τον τύπο δέρματός σας και απολαύστε τον ήλιο με ασφάλεια.