Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αντηλιακά Σύμφωνα με SPF

664 Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα
Όταν μιλάμε για την προστασία του δέρματός μας από την ηλιακή ακτινοβολία, ο δείκτης SPF (Sun Protection Factor) είναι ένας κρίσιμος παράγοντας. Ο δείκτης SPF αντιπροσωπεύει την ικανότητα ενός αντηλιακού προϊόντος να προστατεύσει το δέρμα από τη βλαβερή ακτινοβολία του ήλιου, κυρίως από την ακτινοβολία UVA και UVB. Ας εξετάσουμε αναλυτικά κάθε κατηγορία ανά SPF για να κατανοήσουμε καλύτερα την προστασία που παρέχουν τα αντηλιακά προϊόντα.

SPF 15-30:

Οι αντηλιακές κρέμες με δείκτη SPF 15-30 προσφέρουν μια καλή προστασία από την ακτινοβολία UVA και UVB. Αν καλύπτεστε προσεκτικά και επαναλαμβάνετε την εφαρμογή κάθε 2 ώρες, μπορείτε να απολαύσετε μια ασφαλή έκθεση στον ήλιο για μικρό χρονικό διάστημα.

SPF 30-50:

Οι αντηλιακές κρέμες με δείκτη SPF 30-50 προσφέρουν μια υψηλή προστασία από την ακτινοβολία του ήλιου. Αυτές οι κρέμες μπορούν να είναι ιδανικές για ανθρώπους με λεπτό δέρμα ή ευαίσθητη επιδερμίδα. Είναι σημαντικό να επαναλαμβάνετε την εφαρμογή τους σε τακτά χρονικά διαστήματα και μετά από εφίδρωση ή επαφή με το νερό.

SPF 50+:

Οι αντηλιακές κρέμες με δείκτη SPF 50+ προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή προστασία από τον ήλιο. Αυτές οι κρέμες είναι κατάλληλες για άτομα με εξαιρετικά λευκό δέρμα, παιδιά, ή για όσους έχουν υψηλή ευαισθησία στον ήλιο. Η επαναλαμβανόμενη εφαρμογή και η προστασία με ρούχα και καπέλα είναι σημαντικές για να διατηρηθεί η πλήρης προστασία.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ο δείκτης SPF δεν είναι μόνος αρκετός για την προστασία από τον ήλιο. Πρέπει επίσης να εφαρμόζετε την αντηλιακή κρέμα σωστά και να λαμβάνετε μέτρα προφύλαξης, όπως να αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο κατά τις μεσημεριανές ώρες, να φοράτε καπέλο και προστατευτικά ρούχα και να παραμένετε σε σκιερές περιοχές.

Συνοψίζοντας, ο δείκτης SPF είναι ένας οδηγός για την προστασία από τον ήλιο, αλλά πρέπει να λάβετε υπόψη και άλλους παράγοντες, όπως τη σωστή εφαρμογή και την προστασία από τα επικίνδυνα ακτινοβολητικά φάσματα. Επιλέξτε ένα αντηλιακό προϊόν με κατάλληλο δείκτη SPF για τον τύπο δέρματός σας και απολαύστε τον ήλιο με ασφάλεια.
Care Points Κερδίστε πόντους φροντίδας
Βρήκαμε ένα ακόμη τρόπο να σας φροντίζουμε:
Το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής των αγορών σας έφτασε στο wecare!

Γνωρίστε τα Cares - τους πόντους φροντίδας που κερδίζετε με κάθε αγορά σας από το wecare, για να σας ευχαριστήσουμε & ανταμείψουμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση δείχνετε στο κατάστημά μας.

Τώρα με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare, συγκεντρώνετε πόντους ανταμοιβής, οι οποίοι προστίθενται αυτόματα στο λογαριασμό σας.

Δημιουργήστε λογαριασμό, πραγματοποιήστε τις αγορές και κερδίστε πόντους ανταμοιβής/Cares!

Woman smiling photo
Πώς λειτουργεί το σύστημα ανταμοιβής πόντων;

Με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare κερδίζετε πόντους/cares. Οι πόντοι ανταμοιβής συγκεντρώνονται στο λογαριασμό σας, από όπου μπορείτε να δείτε κάθε στιγμή πότε και πόσους ακριβώς πόντους έχετε κερδίσει.

Είναι απαραίτητο να έχω λογαριασμό;

Ναι, για να μπορείτε να συλλέγετε & να εξαργυρώνετε πόντους ανταμοιβής είναι απαραίτητο να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο wecare και να συνδέεστε σε αυτόν κάθε φορά που πραγματοποιείτε αγορές. Με τη δημιουργία νέου λογαριασμού σας προσφέρουμε 1000 πόντους/cares δώρο γνωριμίας! Στο λογαριασμό σας αποθηκεύονται και εμφανίζονται συγκεντρωμένοι όλοι οι πόντοι/cares που έχετε, προκειμένου να ενημερώνεστε και να τους εξαργυρώνετε όποτε επιθυμείτε.

Πώς και πόσους πόντους συγκεντρώνω;

Σε όλα τα προϊόντα αναγράφονται πάνω από τη τιμή, οι πόντοι/caresπου τους αναλογούν. Για κάθε 1€ αγοράς κερδίζετε 10 πόντους/cares. Για παράδειγμα, αγοράζοντας 1 προϊόν που κοστίζει 12€, κερδίζετε 120 πόντους/cares. Καθημερινά επίσης θα ανακαλύπτετε επιλεγμένα προϊόντα που προσφέρουν τους διπλάσιους ή τριπλάσιους πόντους με το σήμα doublecare ή triplecare αντίστοιχα. Οι πόντοι που αναλογούν σε κάθε προϊόν υπολογίζονται βάσει της τιμής του μετά την έκπτωση και χωρίς το Φ.Π.Α.

Πώς εξαργυρώνω τους πόντους μου;

Μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό σας & τοποθετήσετε στο καλάθι τα προϊόντα που επιθυμείτε, θα εμφανιστεί το σύνολο των πόντων που έχετε συγκεντρώσει από προηγούμενες αγορές καθώς και το αντίτιμό τους σε ευρώ. Κάθε 1000 πόντοι/cares αντιστοιχούν σε 1€. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας μόλις συγκεντρώσετε 1000 πόντους. Εάν επιθυμείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει, απλά επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο & θα εφαρμοστεί κατευθείαν η επιπλέον έκπτωση στη παραγγελία σας.

Πρέπει να εξαργυρώσω όλους τους πόντους που έχω συγκεντρώσει;

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας, όποτε το επιθυμείτε, εφόσον έχετε συγκεντρώσει τουλάχιστον 1000 πόντους. Στη συνέχεια και ανά 1000 πόντους που συγκεντρώνετε, θα πρέπει να τους εξαργυρώνετε όλους μαζί. Δηλαδή, στην περίπτωση που έχετε συγκεντρώσει 1500 cares μπορείτε να εξαργυρώσετε τα 1000 και τα υπόλοιπα 500 cares παραμένουν στο λογαριασμό σας. Αν έχετε συγκεντρώσει 2000 cares και θέλετε να τα εξαργυρώσετε, θα πρέπει να εξαργυρώσετε και τα 2000 μαζί.

Συχνές ερωτήσεις

Όπως και σε κάθε αντίστοιχη νέα υπηρεσία, οι πόντοι αρχίζουν να μετράνε από τη στιγμή που δημιουργήθηκε το νέο σύστημά μας και δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν αναδρομικά. Ωστόσο, θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση που μας δείχνετε, προσφέρουμε 1000 πόντους/cares στους ήδη εγγεγραμένους χρήστες. Ξεκινήστε από σήμερα κιόλας να συγκεντρώνετε ακόμη περισσότερους πόντους και παράλληλα επωφεληθείτε με επιπλέον εκπτώσεις και αποκλειστικά προνόμια!

Οι νέοι πόντοι προστίθενται στo λογαριασμό σας με την εξόφληση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που εξοφλήσετε με αντικαταβολή, αυτό γίνεται σε μερικές μέρες (5 - 10 εργάσιμες) αφότου εξοφλήσετε το courier που θα φέρει την παραγγελία σας. Επιπλέον μπορεί να χρειαστούν έως και 48 ώρες για να φανούν οι πόντοι στο λογαριασμό σας.

Οι πόντοι προστίθενται στο λογαριασμό σας όταν πραγματοποιήσετε την τηλεφωνική σας παραγγελία, αρκεί να έχετε δημιουργήσει προηγουμένως λογαριασμό στο wecare.gr.