19947 προϊοντα για καθε αναγκη
To καλάθι σας δεν έχει προϊόντα. Βρείτε ό,τι χρειάζεστε ανάμεσα από 19947 προϊόντα για κάθε σας ανάγκη

YOUTH LAB Σελίδα 1 από 1

Προϊοντα YOUTH LAB

41 αποτελέσματα

Πληροφορίες για την εταιρεία YOUTH LAB Σελίδα 1 από 1

Τα Προϊόντα YOUTH LAB. έχουν στόχο την ενδυνάμωση των βασικών μεταβολικών λειτουργιών των κυττάρων της επιδερμίδας, με σκοπό μια νεανίκη επιδερμίδα.

Είναι γνωστό πως κατά τη διαδικασία της γήρανσης, ο ρυθμός μεταβολισμού του δέρματος ελαττώνεται ενώ επιβραδύνονται κάθε χρόνο όλο και περισσότερες βιολογικές λειτουργίες. Παράλληλα, η επιδερμίδα εκτίθεται σε περιβαλλοντικούς παράγοντες (όπως είναι οι ρύποι, ο καπνός και ο ήλιος) με αποτέλεσμα να αρχίζει η υπολειτουργία του συστήματος, που καταλήγει σε πιο αργή κυτταρική επικοινωνία και με αλλοιώσεις στο δέρμα, όπως θαμπάδα, πανάδες και φυσικά ρυτίδες


Βασισμένα σε μελέτες της βιολογία του δέρματος, τα προϊόντα YouthLab ξανα πυροδοτούν τις μεταβολικές λειτουργίες των ζωντανών στοιβάδων της επιδερμίδας.

Για αυτό κάθε δερμοκαλλυντικό YOUTH LAB στοχεύει σε μια διαφορετική μεταβολική λειτουργία του δέρματος και είναι εμπλουτισμένο σε δραστικά συστατικά, μελετημένα ώστε να ενεργοποιούν τη συγκεκριμένη λειτουργία.


Όλα τα προϊόντα YOUTH LAB είναι δερματολογικά ελεγμένα, χωρίς parabens, κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος.

Newsletter
Ενημερωθειτε για νεα και αποκλειστικες προσφορες

Εγγραφή στο newsletter

To Wecare θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Επιβεβαιώστε όλους τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Wecare Eshop και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Ακολουθήστε μας στο Instagram!
wecare.gr