Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Talika

Παρουσίαση Talika

Η εταιρεία Talika σας προσφέρεικαλλυντικές θεραπείες για τα μάτια, το πρόσωπο αλλά και το σώμα.

"Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας».

Ανακαλύψτε τα μοναδικά μας προϊόντα με την αποκλειστική καινοτομία Talika! Με την μέγιστη φροντίδα των εμπειρογνωμόνων που εστιάζουν μόνο στις καθημερινές ανησυχίες των γυναικών: για μέγιστο όγκο στις βλεφαρίδες, πυκνότητα των φρυδιών, απαλοιφή μαύρων κύκλων και πρήξιμο, καταπολέμηση των ρυτίδων, σκούρων κηλίδων, κυτταρίτιδας και χαρίστε στο δέρμα σας τη λάμψη που του αξίζει!

Η ιστορία της Talika αντικατοπρίζεται σε μια απροσδόκητη ανακάλυψη ... όταν το 1948, ο Danielle Roches φανταστηκε και δημιούργησε μια κρέμα με βάση  εκχυλίσματα φυτών για τη θεραπεία εγκαυμάτων στα μάτια των στρατιωτών. Εκτός από το να τους θεραπεύσει αποτελεσματικά, ανακάλυψε ότι αυτή η κρέμα διεγείρει την ανάπτυξη των βλεφαρίδων και των φρυδιών.

Μια απρόσμενη ανακάλυψη: και το μυθικό Lipocils της Talika γεννήθηκε! Γρήγορα η Talika έγινε ο ειδικός στην φροντίδα των ματιών σε όλο τον κόσμο. Προϊόντα με καινοτόμες και αποτελεσματικές προσεγγίσεις που επιτρέπουν τώρα σε όλες τις γυναίκες να χαρίσουν όγκο και πυκνότητα στις  βλεφαρίδες και τα φρύδια τους, αλλά και να φροντίσουν το περιγράμμα των ματιών τους. Χάρη στα make-up remover, concealer, προϊόντα απολέπισης, μπορείτε τώρα να έχετε το ιδανικό βλέμμα!

Αποκαλύψτε την εσωτερική ομορφιά σας αρχίζοντας με τη φροντίδα των ματιών σας!


Αλλά η Talika δεν σταματά εκεί. Μετά την ανάπτυξη των Lipocils, η μάρκα συνέχισε τη δέσμευσή της για ομορφιά μέσω καινοτόμων προϊόντων για σώμα και πρόσωπο. Η Talika είναι ένας από τους πρωτοπόρους των οργανικών καλλυντικών και παρέχει εξαιρετικά αποτελεσματικές λύσεις για δερματικά προβλήματα (σπυράκια, το υπερβολικό σμήγμα, ερυθρότητα, λιπαρό δέρμα, ρυτίδες, λεπτές γραμμές, κυτταρίτιδα κ.α. ).