16456 προϊοντα για καθε αναγκη
To καλάθι σας δεν έχει προϊόντα. Βρείτε ό,τι χρειάζεστε ανάμεσα από 16456 προϊόντα για κάθε σας ανάγκη

Bayer

Προϊοντα Bayer

Πληροφορίες για την εταιρεία Bayer

Bayer: 150 χρόνια στον κόσμο, περισσότερο από 50 χρόνια στην Ελλάδα.

Στις αρχές της δεκαετίας του 60, η Bayer ανέπτυξε περαιτέρω τις δραστηριότητές της στον τομέα των φαρμάκων με νέα προϊόντα, όπως φάρμακα για το καρδιαγγειακό, αλοιφές για δερματικές μυκητιάσεις και αντιβιοτικά ευρέως φάσματος, συμπληρωματικά με τις δραστηριότητές της στα προϊόντα πολυουρεθάνης, τα νέα προϊόντα φυτοπροστασίας, τις ίνες πολυακρυλονιτριλίου όπως το Dralon, το θερμοπλαστικό Makrolon , νέες χρωστικές ουσίες για τις συνθετικές ίνες και πολλά άλλα καινοτόμα προϊόντα που συνέβαλαν στην επέκταση της εταιρείας.

Για περισσότερο από 150 χρόνια η Bayer παρέχει καινοτόμες λύσεις στον τομέα της υγείας, της φυτοπροστασίας και των υλικών υψηλής τεχνολογίας.

Από το 1881, η Bayer ερευνά, αναπτύσσει, παρασκευάζει και διαθέτει καινοτόμα προϊόντα στον Τομέα Υγείας, για την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία πληθώρας νοσημάτων , έτσι, η εταιρεία συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων και των ζώων.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Τ           Τα κτηνιατρικά προϊόντα του τμήματος AnimalHealth.To τμήμα καταναλωτικής μέριμνας -ConsumerCare– προσφέρει μία ευρεία γκάμα προϊόντων (πάνω από 170 στον αριθμό), συμπεριλαμβανομένων ορισμένων από τα πλέον γνωστά και αξιόπιστα OTC προϊόντα και συμπληρώματα διατροφής, παγκοσμίως.

To τμήμα MedicalCare προσφέρει προϊόντα ιατροτεχνολογίας.

H Bayer συγκαταλέγεται μέσα στις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των συστημάτων μέτρησης σακχάρου, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί τον κορυφαίο προμηθευτή εγχυτών σκιαγραφικών μέσων για διάγνωση και εφαρμογή θεραπείας, μέσω αξονικής τομογραφίας, μαγνητικής τομογραφίας ή μοριακής απεικόνισης.

Τα συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά σκευάσματα του τμήματος Pharmaceuticals έχουν ως μοναδικό σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.

Τα συνταγογραφούμενα σκευάσματα της εταιρείας αποτελούν θεραπείες κυρίως για τις ακόλουθες κλινικές καταστάσεις, όπου έχουμε συμβάλλει σημαντικά στις ιατρικές εξελίξεις.

  • Καρδιαγγειακά και αιματολογικά νοσήματα
  • Διάφοροι τύποι καρκίνου
  • Οφθαλμολογικές διαταραχές
  • Γυναικολογία
Newsletter
Ενημερωθειτε για νεα και αποκλειστικες προσφορες

Εγγραφή στο newsletter

To Wecare θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Επιβεβαιώστε όλους τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Wecare Eshop και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Ακολουθήστε μας στο Instagram!
wecare.gr