24887 προϊοντα για καθε αναγκη
To καλάθι σας δεν έχει προϊόντα. Βρείτε ό,τι χρειάζεστε ανάμεσα από 24887 προϊόντα για κάθε σας ανάγκη
Φίλτρα

A.Vogel Σελίδα 1 από 1

Προϊοντα A.Vogel σχετικά με Τζελ

2 αποτελέσματα

Πληροφορίες για την εταιρεία A.Vogel Σελίδα 1 από 1

Alfred Vogel (1902 - 1996)

«Η φύση μας προσφέρει όλα όσα χρειαζόμαστε για την προστασία και διατήρηση της υγείας μας»

Ο Ελβετός πρωτοπόρος της φυσικής ιατρικής AlfredVogel αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του για την επίτευξη της αναγνώρισης της φυσικής ιατρικής και της φυτοθεραπείας.

Αποτελεσματικά φυσικά ιάματα και προϊόντα φυτοθεραπείας που παρασκευάζονται από φυτά φρέσκιας συγκομιδής.

Προϊόντα υγιεινής διατροφής και συμπληρώματα διατροφής που παρασκευάζονται από οργανικές πρώτες ύλες.

 

 

Φύση

Η αγάπη για τη φύση και η πίστη στις θεραπευτικές ιδιότητές της ήταν πάντα στο επίκεντρο του έργου του πρωτοπόρου της ολιστικής ιατρικής AlfredVogel (1902-1996). Αυτό σημαίνει πιστοποιημένη οργανική παραγωγή και βιώσιμη χρήση των φυσικών πόρων.

Ολιστική προσέγγιση

Οι τρέχουσες υπηρεσίες της εταιρείας, σκευάσματα, τρόφιμα και πληροφόρηση, βασίζονται σε μία από τις βασικές αρχές του AlfredVogel: η υγεία απαιτεί ολιστική προσέγγιση. Έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής, υγιεινή διατροφή και φυσικά θεραπευτικά προϊόντα διαδραματίζουν βασικό ρόλο στη διατήρηση και αποκατάσταση της υγείας.

Βοηθήστε τους ανθρώπους να βοηθήσουν τον εαυτό τους

Ο AlfredVogel είχε αληθινό χάρισμα και επιθυμία για τη μετάδοση γνώσεων. Με ένα περιοδικό, πολλά επιτυχημένα βιβλία για την υγεία και συνομιλίες σε όλο τον κόσμο, βοήθησε στην προώθηση της βέλτιστης κατανόησης των ασθενειών και πώς να θεραπευτούν φυσικά.

Η A.Vogel παρέχει τώρα πληροφορίες με ποικίλους τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικής πύλης για την υγεία, μηνιαία ενημερωτικά δελτία και παρουσία στα socialmedia.

Φρέσκα φυτά

Ήδη από την αρχή της καριέρας του, ο AlfredVogelπαρασκεύαζε τα ιάματά του από φυτά φρέσκιας συκομιδής. Η επιπλέον προσπάθεια που καταβάλλεται για τη χρήση φρέσκιας παραγωγής είναι αυτό που εξακολουθεί και σήμερα να χαρακτηρίζει την A.Vogel από τους ανταγωνιστές της.

Γοητεία

Η γοητεία είναι ένα χαρακτηριστικό της A.Vogel.

Ένα από τα μοναδικά ταλέντα του AlfredVogel ήταν η ικανότητά του να μεταφέρει τον ενθουσιασμό του στους άλλους. Όσοι τον γνώριζαν προσωπικά είχαν εντυπωσιαστεί από την προσωπικότητα του πρωτοπόρου της ολιστικής ιατρικής. Είτε σε συνομιλίες ή όταν συμβούλευε ασθενείς, το χάρισμά του πάντα έλαμπε.

Ανακαλύψτε την πλήρη σειρά των προϊόντων A.Vogel, πώς διατηρούμε τους φυσικούς πόρους, τις δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης, καθώς και τη διεθνή παρουσία της επωνυμίας υγείας A.Vogel.

Newsletter
Ενημερωθειτε για νεα και αποκλειστικες προσφορες

Εγγραφή στο newsletter

To Wecare θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Επιβεβαιώστε όλους τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Wecare Eshop και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Ακολουθήστε μας στο Instagram!
wecare.gr