Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Avène

Παρουσίαση Avène

Από μια μικρή πόλη στο νότιο τμήμα της Γαλλίας, στην περιοχή Langudoc-Roussilon σε ένα μοναδικό περιβάλλον.

Εκεί βρίσκεται το Ιαματικό Νερό της Avene γνωστό για τις θεραπευτικές του ιδιότητες και επίσημα αναγνωρισμένο.

 

 

Προϊόντα φροντίδας Avene με παγκόσμια και επιστημονική αναγνώριση

 

Η Avene είναι μία μικρή γραφική πολιτεία στη Γαλλία σε μία κατάφυτη περιοχή, που σήμερα είναι φυσικό πάρκο. Εκεί βρίσκονται οι πηγές του ιαματικού νερού, το οποίο αποτελεί τη βάση για τα προϊόντα της.

Τα προϊόντα φροντίδας που δημιουργεί η Avene επιλέγονται από εκατομμύρια καταναλώτριες και καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο. Ανάμεσα τους συγκαταλέγονται οι πιο μεγάλες, ανταγωνιστικές και απαιτητικές αγορές παγκοσμίως, όπως οι ΗΠΑ, η Ιαπωνία και η Κίνα.

Σύμφωνα με τη Γαλλική Ιατρική Ακαδημία η καταλληλόλητά του συγκεκριμένου και ξεχωριστού αυτού ιαματικού νερού, για θεραπευτική και καταπραϋντική χρήση, βασίζεται στα σύνθετα χαρακτηριστικά του, καθώς και στην ιδιαίτερη επεξεργασία, η οποία γίνεται στις  εγκαταστάσεις που έχει δημιουργήσει ειδικά γι’ αυτό τον σκοπό η Avene.

 

 

Το ιαματικό νερό της Avene

είναι η βάση δημιουργίας των προϊόντων φροντίδας

  

Τα προϊόντα φροντίδας της Avene δημιουργούνται με βάση το ιαματικό νερό που ρέει σ’ ένα προστατευόμενο φυσικό περιβάλλον και με προδιαγραφές ελέγχων, που έχουν κερδίσει τη διεθνή πιστοποίηση και αναγνώριση των πιο έγκυρων επιστημονικών και δερματολογικών κέντρων.

Με πολύ συγκεκριμένα φυσικά χαρακτηριστικά, με πιστοποιημένα και ευεργετικά για τον οργανισμό αποτελέσματα, πεντακάθαρο από τη στιγμή της γεώτρησης του ακόμα, το ιαματικό νερό της Avene έχει τραβήξει την προσοχή των επιστημόνων. Οι καταπραϋντικές του ιδιότητες, καθώς και η υποαλλεργική του δράση έχουν αναφερθεί σε πολυάριθμες μελέτες που δημοσιεύτηκαν κατά καιρούς.

 

Τα προϊόντα φροντίδας της Avene

 

Τα προϊόντα φροντίδας που δημιουργεί η Avene συμβάλλουν θετικά στην δερματολογική επανόρθωση έπειτα από ερεθισμούς και ηλιακά εγκαύματα, ενώ συνιστώνται για καθημερινή χρήση.

Θεωρούνται ιδανικά για την περιποίηση του προσώπου έπειτα από το ντεμακιγιάζ, για την φροντίδα της επιδερμίδας μετά από την αποτρίχωση, για την ενυδάτωση έπειτα από τη γυμναστική ή τα ταξίδια. Επιδρούν θετικά στην απαλότητα της επιδερμίδας μετά από το ξύρισμα, ενώ έχουν ευεργετικά αποτελέσματα στους ερεθισμούς που προκαλούν κάποιες φορές οι πάνες στα μωράκια.

 

Η καινοτομία της Avene είναι βασισμένη στη σύνθεση της φύσης

με τη σύγχρονη φυσική κι επιστημονική τεχνική επεξεργασία

 

Το ιαματικό νερό της Avene περνάει από συστηματικούς ελέγχους και από φυσική επεξεργασία, ώστε να αποκαλύψει τις ευεργετικές του ιδιότητες ικανοποιώντας τις ανάγκες ακόμη και της πιο ευαίσθητης επιδερμίδας.

Το ίδιο το ιαματικό νερό έχει καταπραϋντικές ιδιότητες και σύμφωνα με μελέτες επιστημόνων, καθώς και με την πιστοποίηση ειδικών και εξειδικευμένων, διεθνώς αναγνωρισμένων δερματολόγων και παιδιάτρων, έχει μοναδική σύσταση και υφή με αντί-ερεθιστικά, υποαλλεργικά χαρακτηριστικά.

 

Avene: Πιστοποιημένα προϊόντα φροντίδας

 

Η Avene καινοτομεί καθώς δημιούργησε το Κέντρο Έρευνας για το Νερό, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

 

Σύμφωνα με την έρευνα Pierre Fabre η Avene αξιοποιεί τα πιο προσεκτικά επιλεγμένα δραστικά συστατικά για την επιδερμίδα. Έχει ανεβάσει ψηλά τα κριτήρια της δερματολογικής τεχνογνωσίας, καθώς αντιμετωπίζει την δημιουργία των προϊόντων φροντίδας με όρους επιστημονικούς.

Το ιαματικό νερό της Avene πηγάζει από τα βάθη της γης. Αναβλύζει ακολουθώντας χρόνια τώρα τη φυσική του διαδρομή. Η Avene το επεξεργάζεται στις τεχνολογικά προηγμένες εγκαταστάσεις της, ώστε να δημιουργήσει τα διάσημα σε ολόκληρο τον κόσμο προϊόντα φροντίδας.

Ανάμεσά τους υπάρχουν:

  • η σειρά ιαματικού νερού της Avene,
  • καθημερινά προϊόντα προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος,
  • καθημερινά προϊόντα για το σώμα μας,
  • ειδικά προϊόντα φροντίδας που αντιμετωπίζουν ερεθισμούς, αισθήματα φαγούρας, δερματική ξηρότητα, ενώ απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και ευνοούν τη δερματική αναγέννηση.

 

Επίσης στη σειρά προϊόντων της Avene μπορείτε να δοκιμάσετε:

  • ξεχωριστά προϊόντα υγείας και ομορφιάς,
  • διορθωτικό μακιγιάζ,
  • αντιηλιακά προϊόντα για όλους τους τύπους δέρματος
  • ειδικά μελετημένες δημιουργίες για άνδρες, σχεδιασμένες χωρίς οινόπνευμα,
  • ειδικά προϊόντα, σχεδιασμένα για βρέφη, ελεγμένα από παιδιάτρους και δερματολόγους, ώστε να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες της επιδερμίδας ενός μωρού.

 

Κέντρο Ιαματικού Νερού της Avene

 

Το κέντρο ιαματικού νερού της Avene είναι διεθνώς αναγνωρισμένο για τις ευεργετικές του ιδιότητες στον ανθρώπινο οργανισμό. Σήμερα, πάνω από 2600 επισκέπτες φτάνουν κάθε χρόνο στις άρτιες εγκαταστάσεις της με σκοπό τη θεραπεία δερματολογικών παθήσεων.

Στο διεθνούς φήμης αναγνωρισμένο Κέντρο της Avene καταφτάνουν γονείς με τα μωρά τους καθώς και άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, οι οποίοι βλέπουν τη θεραπεία δερματολογικών παθήσεων να έχει αποτέλεσμα.

Στις εγκαταστάσεις της αντιμετωπίζονται άμεσα και αποφασιστικά μια σειρά από παθήσεις του δέρματος, ενώ οι ιαματικές θεραπείες που λαμβάνουν χώρα στην Avene καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος, ανάλογα με τη διάγνωση και τη μορφή θεραπείας που προτείνουν οι ιατροί-δερματολόγοι.

Το κέντρο ιαματικής θεραπείας της Avene το εμπιστεύονται γονείς που φέρνουν τα μωρά τους από την ηλικία των 3 μηνών κι έπειτα. Τα αποτελέσματα της θεραπείας διατηρούνται σε βάθος χρόνου – ανεξάρτητα από ηλικία. Ακόμα και σε περιπτώσεις με χρόνιες δερματοπάθειες παρατηρήθηκαν σοβαρά βήματα βελτίωσης.

 

Δοκίμασε τα προϊόντα φροντίδας της Avene και θα δεις αποτέλεσμα

 

Η Avene με την καινοτόμα και φυσική επεξεργασία των προϊόντων της προσφέρει απαλότητα, καταπράυνση, φροντίδα, ενυδάτωση και καθημερινή περιποίηση στην επιδερμίδα του ανθρώπου.

Οι δημιουργίες της έχουν την έγκριση όλων των αρμόδιων επιστημονικών φορέων και ταυτόχρονα προσφέρουν ειδική θεραπευτική αγωγή στις εγκαταστάσεις της, με αναγνωρισμένα αποτελέσματα σε ένα ευρύ ηλικιακό φάσμα, για διάφορους δερματολογικούς ερεθισμούς που προκαλούνται είτε από κληρονομικούς παράγοντες είτε από τους σύγχρονους όρους ζωής, οι οποίοι επιβαρύνουν πολλές φορές την υγεία της επιδερμίδας μας.