15865 προϊοντα για καθε αναγκη
To καλάθι σας δεν έχει προϊόντα. Βρείτε ό,τι χρειάζεστε ανάμεσα από 15865 προϊόντα για κάθε σας ανάγκη

Abbott

Προϊοντα Abbott

12 αποτελέσματα

Πληροφορίες για την εταιρεία Abbott

Η Abbott είναι μία παγκόσμια εταιρεία στον χώρο της Υγείας με αφοσίωση στην ανακάλυψη, την ανάπτυξη, την παρασκευή και την εμπορία φαρμακευτικών σκευασμάτων, διαγνωστικών μηχανημάτων, διαβητολογικών συσκευών και προϊόντων διατροφής.

Ξεκίνησε την δραστηριότητά της στην Ελλάδα το 1947 παρέχοντας ένα διευρυμένο φάσμα διαγνωστικών προϊόντων, ιατρικών συσκευών και προϊόντων κλινικής διατροφής που θέτουν τα πρότυπα ως προς την ασφάλεια την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους.

Σε όλη τη διάρκεια της επιτυχημένης πορείας της δεν σταμάτησε να εργάζεται ποτέ με όραμα, σεβασμό στον άνθρωπο και αφοσίωση στην βελτίωση της ποιότητας ζωής αναπτύσσοντας και δημιουργώντας καινοτόμα προϊόντα και τεχνολογίες που καλύπτου όλο το φάσμα της υγειονομικής περίθαλψης.

Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα διαγνωστικών και διαβητολογικών προϊόντων καθώς και προϊόντα διατροφής καλύπτοντας όλους τους τομείς φροντίδας του ανθρώπου που εκφράζει το τρίπτυχο, πρόληψη-διάγνωση-θεραπεία.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως από 1η Φεβρουαρίου 2015 το σύνολο των δραστηριοτήτων που αφορά στον φαρμακευτικό κλάδο της εταιρείας μεταβιβάστηκε 100% στην θυγατρική της με την επωνυμία BGP ΠΡΟΙΟΝΤΑ Μ. ΕΠΕ.

Newsletter
Ενημερωθειτε για νεα και αποκλειστικες προσφορες
Το email σας θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική μας για την προστασία των δεδομένων σας.

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Wecare Eshop και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.