Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Τα άρθρα μας

Εμμηνόπαυση: Στηρίζοντας τις γυναίκες σε αυτή τη νέα φάση της ζωής τους

Εμμηνόπαυση: Στηρίζοντας τις γυναίκες σε αυτή τη νέα φάση της ζωής τουςphoto
Η εμμηνόπαυση είναι μια φυσική βιολογική διαδικασία που σηματοδοτεί το τέλος των αναπαραγωγικών χρόνων της γυναίκας. Η ηλικία που εμφανίζεται ποικίλει. Συνήθως, τα πρώτα συμπτώματα εμφανίζονται μετά την ηλικία των 40 ετών και μπορεί να διαρκέσουν από λίγους μήνες έως και περισσότερο από μία δεκαετία, με τον μέσο όρο να είναι περίπου 4 χρόνια. Μια γυναίκα εισέρχεται επίσημα στην εμμηνόπαυση όταν δεν έχει περίοδο για 12 συνεχόμενους μήνες.
Περισσότερα

Σιδηροπενική αναιμία: Πρόληψη, Διάγνωση και Θεραπεία

Σιδηροπενική αναιμία: Πρόληψη, Διάγνωση και Θεραπείαphoto
Η σιδηροπενική αναιμία είναι η πιο συνηθισμένη μορφή αναιμίας. Αφορά κυρίως βρέφη, παιδιά, εφήβους και γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας. Σύμφωνα με επιδημιολογικά στοιχεία, το 3% των γυναικών έχουν σιδηροπενική αναιμία, ενώ το 20% των γυναικών έχουν μειωμένα αποθέματα σιδήρου χωρίς να παρουσιάζουν αναιμία.
Περισσότερα

Διατροφή για γρήγορη ανάρρωση μετά από ίωση-ασθένεια

Διατροφή για γρήγορη ανάρρωση μετά από ίωση-ασθένειαphoto
Η διατροφή αναδεικνύεται ως σημαντικός παράγοντας για την ανάκαμψη και την υποστήριξη της υγείας μας, όταν αντιμετωπίζουμε ασθένειες, ιώσεις ή άλλα υγειονομικά ζητήματα. Κατά την διάρκεια μιας ασθένειας, ο οργανισμός μας χρειάζεται ειδική διατροφή που να τον ενισχύει και να βοηθήσει στην ανάκαμψη. Σε αυτό το εκτενές άρθρο, θα εξετάσουμε λεπτομερώς κάποιες από τις τροφές που πρέπει να συμπεριλάβουμε στη διατροφή μας όταν είμαστε αρρωστοί ή έχουμε κάποια ιώση, προκειμένου να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας να αντιμετωπίσει την ασθένεια και να ανακάμψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Περισσότερα

Γυναίκες στην περιεμμηνόπαυση: Τα πανίσχυρα όπλα της αντιγήρανσης!

Γυναίκες στην περιεμμηνόπαυση: Τα πανίσχυρα όπλα της αντιγήρανσης!photo
Η περιεμμηνόπαυση, είναι μία δύσκολη και περίεργη περίοδος για κάθε γυναίκα, η οποία μπορεί να διαρκέσει για μεγάλο διάστημα, με τον τρελό «χορό» των ορμονών, να επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία.
Περισσότερα

Παιδική Αντιφθειρική Φροντίδα με τα Κατάλληλα Προϊόντα

Παιδική Αντιφθειρική Φροντίδα με τα Κατάλληλα Προϊόνταphoto
Οι φθείρες του τριχωτού της κεφαλής αποτελούν ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς κι ειδικότερα ένας γονιός. Οι φθείρες είναι μικροσκοπικά ζωύφια (παράσιτα) που προσκολλούνται στο τριχωτό και τρέφονται απομυζώντας αίμα προκαλώντας έντονο κνησμό (φαγούρα).
Προσβάλλουν παιδιά συνηθέστερα 3-12 ετών, χωρίς να αποκλείονται και μεγαλύτερες ηλικίες. Μεταδίδονται από την άμεση επαφή με το προσβεβλημένο άτομο κυρίως στα σχολεία, στους παιδικούς σταθμούς, στις κατασκηνώσεις και σε ιδρύματα.
Περισσότερα

Κουρασμένα Πόδια: Αιτίες, Επιπτώσεις και Λύσεις

Κουρασμένα Πόδια: Αιτίες, Επιπτώσεις και Λύσειςphoto
Πολλοί από εμάς έχουμε νιώσει την επίπονη αίσθηση των "κουρασμένων ποδιών". Μετά από μια μακρά μέρα εργασίας, είτε αυτό σημαίνει να περπατάμε ασταμάτητα, είτε να κάθεται για πολλές ώρες, τα πόδια μας μπορεί να νιώθουν πρησμένα, βαριά και κουρασμένα.
Περισσότερα

Ψείρες: Αίτια, συμπτώματα και αντιμετώπιση

Ψείρες: Αίτια, συμπτώματα και αντιμετώπισηphoto
Η παρουσία ψειρών είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα προβλήματα υγείας, ιδιαίτερα μεταξύ των παιδιών ηλικίας 3 έως 11 ετών. Αν και δεν είναι επικίνδυνες ή μεταδοτικές, οι ψείρες μπορούν να προκαλέσουν ενοχλητικό κνησμό και μπορεί να είναι δύσκολο να απαλλαγείτε από αυτές.
Περισσότερα

Επιστροφή στο σχολείο: Χρήσιμες Συμβουλές

Επιστροφή στο σχολείο: Χρήσιμες Συμβουλέςphoto
Το καλοκαίρι τελείωσε και η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς είναι πλέον δεδομένη. Στο πλαίσιο αυτό, παρουσιάζουμε έναν ολοκληρωμένο οδηγό για την επιστροφή στο σχολείο, που περιλαμβάνει χρήσιμες συμβουλές και προτάσεις τόσο τους γονείς όσο και για τα παιδιά.
Περισσότερα

Θυρεοειδής: Συμπτώματα, επιπτώσεις και θεραπείες

Θυρεοειδής: Συμπτώματα, επιπτώσεις και θεραπείεςphoto
Ο θυρεοειδής είναι ένας αδένας που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του λαιμού και έχει σχήμα πεταλούδας. Αποτελεί μέρος του ενδοκρινικού συστήματος, το οποίο αποτελείται από μια σειρά αδένων που παράγουν ορμόνες και ελέγχουν διάφορες λειτουργίες του σώματος.
Περισσότερα