Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Τα άρθρα μας

Παιδική Αντιφθειρική Φροντίδα με τα Κατάλληλα Προϊόντα

Παιδική Αντιφθειρική Φροντίδα με τα Κατάλληλα Προϊόνταphoto
Οι φθείρες του τριχωτού της κεφαλής αποτελούν ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς κι ειδικότερα ένας γονιός. Οι φθείρες είναι μικροσκοπικά ζωύφια (παράσιτα) που προσκολλούνται στο τριχωτό και τρέφονται απομυζώντας αίμα προκαλώντας έντονο κνησμό (φαγούρα).
Προσβάλλουν παιδιά συνηθέστερα 3-12 ετών, χωρίς να αποκλείονται και μεγαλύτερες ηλικίες. Μεταδίδονται από την άμεση επαφή με το προσβεβλημένο άτομο κυρίως στα σχολεία, στους παιδικούς σταθμούς, στις κατασκηνώσεις και σε ιδρύματα.
Περισσότερα

Κουρασμένα Πόδια: Αιτίες, Επιπτώσεις και Λύσεις

Κουρασμένα Πόδια: Αιτίες, Επιπτώσεις και Λύσειςphoto
Πολλοί από εμάς έχουμε νιώσει την επίπονη αίσθηση των "κουρασμένων ποδιών". Μετά από μια μακρά μέρα εργασίας, είτε αυτό σημαίνει να περπατάμε ασταμάτητα, είτε να κάθεται για πολλές ώρες, τα πόδια μας μπορεί να νιώθουν πρησμένα, βαριά και κουρασμένα.
Περισσότερα

Ψείρες: Αίτια, συμπτώματα και αντιμετώπιση

Ψείρες: Αίτια, συμπτώματα και αντιμετώπισηphoto
Η παρουσία ψειρών είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα προβλήματα υγείας, ιδιαίτερα μεταξύ των παιδιών ηλικίας 3 έως 11 ετών. Αν και δεν είναι επικίνδυνες ή μεταδοτικές, οι ψείρες μπορούν να προκαλέσουν ενοχλητικό κνησμό και μπορεί να είναι δύσκολο να απαλλαγείτε από αυτές.
Περισσότερα

Επιστροφή στο σχολείο: Χρήσιμες Συμβουλές

Επιστροφή στο σχολείο: Χρήσιμες Συμβουλέςphoto
Το καλοκαίρι τελείωσε και η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς είναι πλέον δεδομένη. Στο πλαίσιο αυτό, παρουσιάζουμε έναν ολοκληρωμένο οδηγό για την επιστροφή στο σχολείο, που περιλαμβάνει χρήσιμες συμβουλές και προτάσεις τόσο τους γονείς όσο και για τα παιδιά.
Περισσότερα

Θυρεοειδής: Συμπτώματα, επιπτώσεις και θεραπείες

Θυρεοειδής: Συμπτώματα, επιπτώσεις και θεραπείεςphoto
Ο θυρεοειδής είναι ένας αδένας που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του λαιμού και έχει σχήμα πεταλούδας. Αποτελεί μέρος του ενδοκρινικού συστήματος, το οποίο αποτελείται από μια σειρά αδένων που παράγουν ορμόνες και ελέγχουν διάφορες λειτουργίες του σώματος.
Περισσότερα

Πόνος στο Γόνατο: Αίτια, Διάγνωση, Θεραπεία

Πόνος στο Γόνατο: Αίτια, Διάγνωση, Θεραπείαphoto
Τα γόνατα αποτελούν ένα από τα πιο πολύπλοκα και σημαντικά αρθρώματα στο ανθρώπινο σώμα. Είναι υπεύθυνα για τη στήριξη του βάρους μας καθώς και για την εξασφάλιση της κίνησης στα καθημερινά μας καθήκοντα. Ωστόσο, ο πόνος στα γόνατα μπορεί να είναι ανεπιθύμητος και ενοχλητικός. Σε αυτό το άρθρο, θα αναλύσουμε τις αιτίες του πόνου στα γόνατα, τη διάγνωση και τις διάφορες δυνατές θεραπευτικές προσεγγίσεις.
Περισσότερα

Φθινοπωρινή έξαρση ακμής: Μάθε το γιατί και αντιμετώπισέ την!

Φθινοπωρινή έξαρση ακμής: Μάθε το γιατί και αντιμετώπισέ την!photo
Το φθινόπωρο είναι μια εποχή γεμάτη μεταβολές, με τις θερμοκρασίες να πέφτουν και την υγρασία να αυξάνεται. Αυτή η αλλαγή καιρού έχει σοβαρές επιπτώσεις στην επιδερμίδα μας, καθώς η ακμή μπορεί να επιδεινωθεί. Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν ξαφνικές εκδηλώσεις ακμής κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, και αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους.
Περισσότερα

Παιδικές Βιταμίνες: Υγιής Ανάπτυξη & Ενέργεια για τα Παιδιά Σας

Παιδικές Βιταμίνες: Υγιής Ανάπτυξη & Ενέργεια για τα Παιδιά Σαςphoto
Η υγεία των παιδιών μας είναι το πολυτιμότερο κεφάλαιο. Ένας σημαντικός παράγοντας για τη διατήρηση της υγείας τους είναι η ισορροπημένη διατροφή. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, η διατροφή μπορεί να μην είναι αρκετή για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών μας σε θρεπτικά συστατικά. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι παιδίατροι συχνά συνιστούν τη χρήση παιδικών πολυβιταμινών.
Περισσότερα

Ουρικό Οξύ: Από τα Αίτια στην Αντιμετώπιση - Όλα όσα Πρέπει να Γνωρίζεις

Ουρικό Οξύ: Από τα Αίτια στην Αντιμετώπιση - Όλα όσα Πρέπει να Γνωρίζειςphoto
Το ουρικό οξύ είναι ένα βιοχημικό προϊόν του μεταβολισμού των πουρινών, το οποίο κανονικά αποβάλλεται από τον οργανισμό μέσω της ούρησης. Όταν όμως, για διάφορους λόγους, η αποβολή του δεν είναι επαρκής, οι συγκεντρώσεις του στο αίμα αυξάνονται, δημιουργώντας την κατάσταση που ονομάζεται υπερουριχαιμία, προπομπός της ουρικής αρθρίτιδας.
Περισσότερα