Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Τα άρθρα μας

Τζίντζερ: Οφέλη, Παρενέργειες & Διατροφικές συμβουλές

Τζίντζερ: Οφέλη, Παρενέργειες &  Διατροφικές συμβουλέςphoto
Το τζίντζερ δίνει έναν μοναδικό αρωματικό χαρακτήρα σε γλυκά και αλμυρά πιάτα. Η ευχάριστη πικάντικη γεύση του, που προέρχεται από τη ρίζα του φυτού, είναι αυτή που κάνει τα ποτά και τα φαγητά όπως η μπύρα τζίντζερ, το τσάι, οι καραμέλες και πολλά ασιατικά πιάτα πολύ δημοφιλή.
Περισσότερα

10 τροφές που κάνουν τη χοληστερίνη αόρατη!

10 τροφές που κάνουν τη χοληστερίνη αόρατη!photo
Η χοληστερίνη ή αλλιώς χοληστερόλη είναι ένας τύπος λίπους που βοηθά τα κύτταρά μας να δουλεύουν καλύτερα, κάνοντας τα πιο σταθερά. Υπάρχουν δυο είδη χοληστερόλης: η LDL, που συχνά τη λέμε "κακή" χοληστερόλη, και η HDL, που την αποκαλούμε "καλή" χοληστερόλη.
Περισσότερα

Πασσιφλόρα η εξωτική: Ιδιότητες, μορφές και παρενέργειες

Πασσιφλόρα η εξωτική: Ιδιότητες, μορφές και παρενέργειεςphoto
Από παλιά, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν φυτά και βότανα για να αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα υγείας, βελτιώνοντας τόσο το σώμα όσο και το μυαλό. Ένα ενδιαφέρον φυτό με ιδιαίτερες θεραπευτικές ιδιότητες είναι η πασσιφλόρα, που είναι επίσης γνωστή ως λουλούδι του πάθους.
Περισσότερα

Κεφίρ: Τι είναι και ποια τα οφέλη του

Κεφίρ: Τι είναι και ποια τα οφέλη τουphoto
Το κεφίρ είναι ένα ποτό γεμάτο με προβιοτικά, τα οποία είναι ωφέλιμα βακτήρια για την υγεία του εντέρου. Φτιάχνεται ζυμώνοντας γάλα από αγελάδες, κατσίκες ή πρόβατα. Υπάρχει και ένας διαφορετικός τύπος κεφίρ που φτιάχνεται με νερό αντί για γάλα.
Περισσότερα

Έκζεμα: Τι είναι και πως αντιμετωπίζεται;

Έκζεμα: Τι είναι και πως αντιμετωπίζεται;photo
Το έκζεμα είναι μια πάθηση του δέρματος που κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται ξηρή ενώ ταυτόχρονα προκαλεί φαγούρα. Αυτό συμβαίνει επειδή επηρεάζεται η φυσική άμυνα του δέρματος, δηλαδή η ικανότητά του να κρατάει την υγρασία και να προστατεύει από βλαβερούς παράγοντες, όπως τα μικρόβια.
Περισσότερα

Κετογονική δίαιτα: Τι μπορώ να φάω και τι όχι;

Κετογονική δίαιτα: Τι μπορώ να φάω και τι όχι;photo
Η κετογονική δίαιτα, γνωστή και ως δίαιτα κετο, είναι ένας τρόπος διατροφής που περιλαμβάνει πολύ λίγους υδατάνθρακες αλλά πολλά λιπαρά. Χρησιμοποιείται για αιώνες για να βοηθήσει στη θεραπεία κάποιων ασθενειών. Για παράδειγμα, στον 19ο αιώνα βοηθούσε στη διαχείριση του διαβήτη. Το 1920, ανακαλύφθηκε ότι είναι επίσης αποτελεσματική για τα παιδιά με επιληψία που δεν ανταποκρίνονταν στα φάρμακα.
Περισσότερα

Ιλαρά: Συμπτώματα και Εμβόλιο Ιλαράς

Ιλαρά: Συμπτώματα και Εμβόλιο Ιλαράςphoto
Η ιλαρά είναι μια ασθένεια που μεταδίδεται εύκολα, γνωστή και ως ερυθρά, και μπορεί να είναι πολύ σοβαρή για τα παιδιά, με μεγάλο ποσοστό θνησιμότητας. Παρόλο που αυτό το ποσοστό έχει μειωθεί σήμερα, χάρη στον εμβολιασμό, ακόμα περίπου 200.000 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από αυτή.
Περισσότερα

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας - Τι δώρο να πάρω;

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας - Τι δώρο να πάρω;photo
Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, που εορτάζεται παγκοσμίως κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, είναι μια σημαντική ημέρα που αναγνωρίζει τη συνεισφορά των γυναικών στην κοινωνία, την οικονομία, την πολιτική και την πολιτισμική ζωή παγκοσμίως. Είναι επίσης μια ευκαιρία για να επισημανθούν οι πρόοδοι που έχουν γίνει στον αγώνα για την ισότητα των φύλων, καθώς και να αναδειχθούν οι προκλήσεις που παραμένουν.
Περισσότερα

Κολπική Μαρμαρυγή : Τι είναι & πως Αντιμετωπίζεται

Κολπική Μαρμαρυγή : Τι είναι & πως Αντιμετωπίζεταιphoto
Η κολπική μαρμαρυγή (AFib) αποτελεί μια συχνή καρδιακή πάθηση που χαρακτηρίζεται από ακανόνιστο και ενίοτε γρήγορο χτύπο της καρδιάς, οδηγώντας σε αυξημένο κίνδυνο για θρόμβους αίματος, εγκεφαλικά, καρδιακή ανεπάρκεια και άλλες επιπλοκές. Αναγνωρίζεται ως αρρυθμία λόγω της χαοτικής λειτουργίας των κολπικών (άνω) κοιλοτήτων της καρδιάς, οι οποίες χτυπούν ασυγχρόνιστα με τις κοιλίες (κατώτερες κοιλότητες). Πολλοί άνθρωποι με κολπική μαρμαρυγή μπορεί να μην εμφανίζουν συμπτώματα, ενώ άλλοι μπορεί να βιώνουν γρήγορο καρδιακό παλμό, δύσπνοια ή ζάλη.
Περισσότερα