Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Τα άρθρα μας

Γιατί πρέπει να παίρνω βιταμίνη D3 ακόμα και το καλοκαίρι!

Γιατί πρέπει να παίρνω βιταμίνη D3 ακόμα και το καλοκαίρι!photo
Καθώς ο ήλιος μας λούζει με τις χρυσές ακτίνες του, μπορεί να νομίζετε ότι οι ανησυχίες σας για τη βιταμίνη D έχουν τελειώσει. Υπομονή όμως φίλε μου! Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε γιατί είναι σημαντικό να συνεχίσετε να παίρνετε βιταμίνη D3 ακόμη και κατά τη διάρκεια της ηλιόλουστης περιόδου. Ετοιμαστείτε να μάθετε όλα τα μυστικά για τη διατήρηση των βέλτιστων επιπέδων αυτής της απαραίτητης βιταμίνης για τη συνολική σας ευεξία.
Περισσότερα

Διαλειμματική Δίαιτα: Ένας δρόμος για την υγεία και την ευεξία!

Διαλειμματική Δίαιτα: Ένας δρόμος για την υγεία και την ευεξία!photo
Έχετε κουραστεί από τον συνεχή κύκλο δίαιτας και περιορισμού χωρίς να βλέπετε εμφανή αποτελέσματα; Η διαλειμματική δίαιτα μπορεί να είναι απλώς η μεταμορφωτική προσέγγιση που αναζητούσατε! Σε αυτό το άρθρο, θα εμβαθύνουμε στον συναρπαστικό κόσμο της διαλειμματικής δίαιτας, εξερευνώντας διαφορετικές μεθόδους, αποκαλύπτοντας τα απίστευτα οφέλη και ρίχνοντας φως στις πιθανές παρενέργειες.
Περισσότερα

Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα

Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήναphoto
Έχετε βιώσει ποτέ ένα μυρμήγκιασμα ή μούδιασμα στα χέρια σας, καθιστώντας δύσκολη την εκτέλεση καθημερινών εργασιών; Αν ναι, μπορεί να είστε εξοικειωμένοι με το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα. Σε αυτό το άρθρο, θα ξεκινήσουμε ένα ταξίδι μέσα από το τούνελ του πόνου, μελετώντας τα συμπτώματά του, τις αιτίες και τις διαθέσιμες θεραπείες. Εμπρός, λοιπόν, ας εξερευνήσουμε το βασίλειο του καρπιαίου σωλήνα!
Περισσότερα

Πανάδες: Αίτια, πρόληψη και αντιμετώπισή τους

Πανάδες: Αίτια, πρόληψη και αντιμετώπισή τουςphoto
Καθώς απολαμβάνουμε τη ζεστή αγκαλιά των ακτίνων του ήλιου, το δέρμα μας μπορεί να εμφανίσει μια σειρά από σημάδια, συμπεριλαμβανομένων των ενοχλητικών πανάδων. Αυτά τα μυστηριώδη σημάδια, γνωστά και ως ηλιακές κηλίδες ή κηλίδες ηλικίας, έχουν μπερδέψει πολλά άτομα που αναζητούν λεία, νεανική επιδερμίδα. Σε αυτό το άρθρο, θα αναζητήσουμε τις αιτίες, τα συμπτώματα και τη θεραπεία αυτών των μελαγχρωματικών δερματικών κηλίδων που προκαλούνται από τον ήλιο.
Περισσότερα

Προστατέψτε την όρασή σας: Κατανοώντας τις κοινές παθήσεις των ματιών

Προστατέψτε την όρασή σας: Κατανοώντας τις κοινές παθήσεις των ματιώνphoto
Τα μάτια μας είναι τα παράθυρά μας στον κόσμο, που μας επιτρέπουν να βιώσουμε την ομορφιά γύρω μας. Ωστόσο, ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η συνεχής έκθεση σε οθόνες, τη ρύπανση και τις επιβλαβείς συνήθειες έχουν θέσει σε κίνδυνο την πολύτιμη όρασή σας. Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε φως σε μερικές από τις πιο κοινές παθήσεις των ματιών και θα παρέχουμε πρακτικές συμβουλές για την προστασία της όρασής σας.
Περισσότερα

Ενοχλητικοί Επισκέπτες: Οδηγός για να Απαλλαγείτε από τα Κουνούπια

Ενοχλητικοί Επισκέπτες: Οδηγός για να Απαλλαγείτε από τα Κουνούπιαphoto
Με τον ερχομό του ζεστού καιρού, τα κουνούπια εμφανίζονται δυναμικά, έτοιμα να διαταράξουν τις υπαίθριες δραστηριότητές μας και να αφήσουν ενοχλητικές υπενθυμίσεις της παρουσίας τους. Αλλά μη φοβάστε! Σε αυτό το άρθρο, θα σας εξοπλίσουμε με αποτελεσματικές στρατηγικές για να αποκρούσετε αυτά τα ενοχλητικά έντομα και να απολαύσετε τον χρόνο σας σε εξωτερικούς χώρους, χωρίς τη συνεχή ενόχληση από τα τσιμπήματα των κουνουπιών. Ας βουτήξουμε στον κόσμο της προστασίας από τα κουνούπια και ας ανακτήσουμε την καλοκαιρινή μας διασκέδαση.
Περισσότερα

Καλοκαιρινά αρώματα: Πώς να βρείτε το τέλειο άρωμα για τις ηλιόλουστες μέρες και κορυφαίες επιλογές για να αγκαλιάσετε την εποχή

Καλοκαιρινά αρώματα: Πώς να βρείτε το τέλειο άρωμα για τις ηλιόλουστες μέρες και κορυφαίες επιλογές για να αγκαλιάσετε την εποχήphoto
Ο ήλιος λάμπει, ο αέρας είναι ζεστός και το καλοκαίρι είναι σε πλήρη εξέλιξη! Καθώς απολαμβάνουμε τις χαρές αυτής της ζωντανής σεζόν, ήρθε η ώρα να αφεθούμε σε ένα άρωμα που αιχμαλωτίζει την ουσία του καλοκαιριού. Η επιλογή του τέλειου καλοκαιρινού αρώματος μπορεί να σας μεταφέρει σε αμμώδεις παραλίες, ολάνθιστους κήπους και ξέγνοιαστες περιπέτειες. Σε αυτόν τον αρωματικό οδηγό, θα αποκαλύψουμε τα μυστικά της εύρεσης ενός αρώματος που ταιριάζει στις ηλιόλουστες μέρες που έρχονται. Ετοιμαστείτε να αγκαλιάσετε το πνεύμα του καλοκαιριού με τις επιλεγμένες μας προτάσεις αρωμάτων!
Περισσότερα

Κατανόηση του ευερέθιστου εντέρου

Κατανόηση του ευερέθιστου εντέρουphoto
Φανταστείτε έναν κόσμο όπου ένα απλό γεύμα θα μπορούσε να μετατραπεί σε εφιάλτη. Φανταστείτε στιγμές δυσφορίαςφούσκωμα και απρόβλεπτες κενώσεις που διακόπτουν την καθημερινότητά σας. Αυτή είναι η πραγματικότητα για εκατομμύρια άτομα που ζουν με σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (IBS). Σε αυτό το άρθρο, θα αναλύσουμε αυτή τη μυστηριώδη πάθηση, διερευνώντας τις αιτίες, τα συμπτώματα και τις διαθέσιμες θεραπευτικές επιλογές,ώστε να ρίξουμε φως στο αίνιγμα του ευερέθιστου εντέρου.
Περισσότερα

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά των ευρυαγγειών: Αιτίες, συμπτώματα και θεραπεία

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά των ευρυαγγειών: Αιτίες, συμπτώματα και θεραπείαphoto
Φανταστείτε το εξής: ετοιμάζεστε για μια ειδική περίσταση, δοκιμάζοντας το αγαπημένο σας φόρεμα ή φορώντας το καλύτερο σας κοστούμι. Αλλά καθώς βλέπετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη, παρατηρείτε αυτές τις ενοχλητικές φλέβες στο δέρμα σας, απειλώντας να κλέψουν την αυτοπεποίθησή σας. Μην στεναχωριέστε! Σε αυτό το άρθρο, θα εμβαθύνουμε στον κόσμο των ευρυαγγειών, θα αποκαλύψουμε τις αιτίες θα εξερευνήσουμε τα συμπτώματα που παρουσιάζουν και θα ρίξουμε φως στις διαθέσιμες θεραπείες. Ας μάθουμε πώς να κατακτήσουμε αυτούς τους ανεπιθύμητους επισκέπτες!
Περισσότερα