Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Τα άρθρα μας

Πόνος στο Γόνατο: Αίτια, Διάγνωση, Θεραπεία

Πόνος στο Γόνατο: Αίτια, Διάγνωση, Θεραπείαphoto
Τα γόνατα αποτελούν ένα από τα πιο πολύπλοκα και σημαντικά αρθρώματα στο ανθρώπινο σώμα. Είναι υπεύθυνα για τη στήριξη του βάρους μας καθώς και για την εξασφάλιση της κίνησης στα καθημερινά μας καθήκοντα. Ωστόσο, ο πόνος στα γόνατα μπορεί να είναι ανεπιθύμητος και ενοχλητικός. Σε αυτό το άρθρο, θα αναλύσουμε τις αιτίες του πόνου στα γόνατα, τη διάγνωση και τις διάφορες δυνατές θεραπευτικές προσεγγίσεις.
Περισσότερα

Φθινοπωρινή έξαρση ακμής: Μάθε το γιατί και αντιμετώπισέ την!

Φθινοπωρινή έξαρση ακμής: Μάθε το γιατί και αντιμετώπισέ την!photo
Το φθινόπωρο είναι μια εποχή γεμάτη μεταβολές, με τις θερμοκρασίες να πέφτουν και την υγρασία να αυξάνεται. Αυτή η αλλαγή καιρού έχει σοβαρές επιπτώσεις στην επιδερμίδα μας, καθώς η ακμή μπορεί να επιδεινωθεί. Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν ξαφνικές εκδηλώσεις ακμής κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, και αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους.
Περισσότερα

Παιδικές Βιταμίνες: Υγιής Ανάπτυξη & Ενέργεια για τα Παιδιά Σας

Παιδικές Βιταμίνες: Υγιής Ανάπτυξη & Ενέργεια για τα Παιδιά Σαςphoto
Η υγεία των παιδιών μας είναι το πολυτιμότερο κεφάλαιο. Ένας σημαντικός παράγοντας για τη διατήρηση της υγείας τους είναι η ισορροπημένη διατροφή. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, η διατροφή μπορεί να μην είναι αρκετή για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών μας σε θρεπτικά συστατικά. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι παιδίατροι συχνά συνιστούν τη χρήση παιδικών πολυβιταμινών.
Περισσότερα

Ουρικό Οξύ: Από τα Αίτια στην Αντιμετώπιση - Όλα όσα Πρέπει να Γνωρίζεις

Ουρικό Οξύ: Από τα Αίτια στην Αντιμετώπιση - Όλα όσα Πρέπει να Γνωρίζειςphoto
Το ουρικό οξύ είναι ένα βιοχημικό προϊόν του μεταβολισμού των πουρινών, το οποίο κανονικά αποβάλλεται από τον οργανισμό μέσω της ούρησης. Όταν όμως, για διάφορους λόγους, η αποβολή του δεν είναι επαρκής, οι συγκεντρώσεις του στο αίμα αυξάνονται, δημιουργώντας την κατάσταση που ονομάζεται υπερουριχαιμία, προπομπός της ουρικής αρθρίτιδας.
Περισσότερα

10 μυστικά για την περιποίηση και την φροντίδα των μαλλιών σου!

10 μυστικά για την περιποίηση και την φροντίδα των μαλλιών σου!photo
Τα μαλλιά σας αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της εμφάνισής σας και είναι σημαντικό να τα φροντίζετε με τον σωστό τρόπο. Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε κάποιους τρόπους για την σωστή περιποίηση των μαλλιών σας, που θα σας βοηθήσει να τα κρατήσετε υγιή, λαμπερά και δυνατά.
Περισσότερα

Υψηλή αρτηριακή πίεση: Αποκτήστε Έλεγχο με Υγιείς Πρακτικές

Υψηλή αρτηριακή πίεση: Αποκτήστε Έλεγχο με Υγιείς Πρακτικέςphoto
Η υπέρταση αποτελεί ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που επηρεάζει έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι υψηλές τιμές αρτηριακής πίεσης αυξάνουν τον κίνδυνο για καρδιακές παθήσεις, εγκεφαλικά επεισόδια και άλλες σοβαρές επιπλοκές. Παρά τις φαρμακευτικές αγωγές που είναι διαθέσιμες, υπάρχουν επίσης φυσικοί τρόποι που μπορούν να βοηθήσουν στη ρύθμιση της υπέρτασης. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε έξι από αυτούς τους φυσικούς τρόπους που μπορείτε να εφαρμόσετε χωρίς τη χρήση φαρμάκων.
Περισσότερα

Μάθε τα κρυφά μυστικά της φροντίδας και της ενυδάτωσης του δέρματος.

Μάθε τα κρυφά μυστικά της φροντίδας και της ενυδάτωσης του δέρματος.photo
Όλοι γνωρίζουμε την αξία της ενυδάτωσης για την υγεία μας. Αλλά πώς αυτό εφαρμόζεται στην περιποίηση του δέρματος; Στην πραγματικότητα, η ενυδάτωση είναι εξίσου σημαντική για το δέρμα μας, όσο και για το σώμα μας. Συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε τα κρυφά μυστικά της φροντίδας του δέρματος και της ενυδάτωσης.
Περισσότερα

Μαγνήσιο: Η σημασία του κρίσιμου αυτού ιχνοστοιχείου!

Μαγνήσιο: Η σημασία του κρίσιμου αυτού ιχνοστοιχείου!photo
Καλωσορίσατε στον κόσμο του μαγνησίου, του συναρπαστικού θαύματος της φύσης που αποδεικνύεται ως η κλειδική λύση για την υγεία και την ευεξία μας. Αναμφίβολα, το μαγνήσιο είναι ένα από τα πιο ανεκτίμητα αλλά και πολυμορφικά μέταλλα που υπάρχουν, με ατελείωτες εφαρμογές που έχουν θετική επίδραση στην καθημερινή μας ζωή.
Περισσότερα

Αντιμετωπίζοντας και προλαμβάνοντας τις ενοχλητικές τσούχτρες!

Αντιμετωπίζοντας και προλαμβάνοντας τις ενοχλητικές τσούχτρες!photo
Είναι καλό να είμαστε προετοιμασμένοι για την περίπτωση που τσιμπηθούμε από μια τσούχτρα κατά την κολύμβηση, καθώς οι τσούχτρες μπορούν να προκαλέσουν επώδυνες αντιδράσεις. Σε αυτό το άρθρο θα σας δώσουμε οδηγίες για το πώς να αντιμετωπίσετε αυτήν την κατάσταση και ποια μέτρα πρέπει να λάβετε. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι οδηγίες που θα δοθούν εδώ είναι γενικές και μπορεί να υπάρχουν ειδικές περιπτώσεις που απαιτούν επίσκεψη σε ιατρό.
Περισσότερα